نظر خواهی - کارت ویزیت 1

MrHossein

Well-Known Member
سلام و عید بر شما مبارک

کار خوب و ساده شده، اما اگر به نکات زیر، توجه بکنید بهتر هم میشه:
- برای پشت کارت زمینه کاملا آبی به کار بردید. میشه پترن هم به اون اضافه کرد تا هم شیک تر بشه و هم اینکه از این سادگی و یکنواختی بیرون بیاد.
- فونت های فارسی روی کارت خیلی به طرح نمیاد، سعی کنید فونت های مختلفی رو امتحان کنید.
- به نظرم روی کارت تون هم ساده هستش، با دیدن نمونه کار بیشتر اون رو از این سادگی خارج کنید.

موفق باشید

HAMDIKHAN

New Member
كار براي اولين بار خوبه.اما بايد خدمت عرض كنم اگر زمينه يك دست استفاده مي‌كنيد سعي كنيد رنگ فونت كه استفاده مي‌كنيد متناسب با اون زمينه باشه مثلاً اگر آبي استفاده مي‌كنيد از رنگ زميه سفيد- زرد يا رنگي كه وقتي كسي كارت ويزيت را نگاه مي‌كنه فونتها بيشتر به چشم بياد.
دوم اينكه بعضي چيزهاي كه خيلي مهم روي كارت بياد، بايد يه مقدار فوتشون درشتتر باشه. مثل شماره تلفن يا ايميل. الان اون ايميلي كه شما روي كارت آبي استفاده كردي خوب نيست چون اينقدر ريزه كه وقتي چاپ ميشه درست ديده نميشه​

ولي به طور كل براي اولين بار كه طراحي كردي بد نيست
به اين نمونه‌ها نگاه كن​

پیوست ها

• 01.gif
    01.gif
    4.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 02.gif
    02.gif
    9.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 03.gif
    03.gif
    6.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • 04.gif
    04.gif
    5.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2

Alireza Saeedi

Active Member
كار براي اولين بار خوبه.اما بايد خدمت عرض كنم اگر زمينه يك دست استفاده مي‌كنيد سعي كنيد رنگ فونت كه استفاده مي‌كنيد متناسب با اون زمينه باشه مثلاً اگر آبي استفاده مي‌كنيد از رنگ زميه سفيد- زرد يا رنگي كه وقتي كسي كارت ويزيت را نگاه مي‌كنه فونتها بيشتر به چشم بياد.
دوم اينكه بعضي چيزهاي كه خيلي مهم روي كارت بياد، بايد يه مقدار فوتشون درشتتر باشه. مثل شماره تلفن يا ايميل. الان اون ايميلي كه شما روي كارت آبي استفاده كردي خوب نيست چون اينقدر ريزه كه وقتي چاپ ميشه درست ديده نميشه​

به اين نمونه‌ها نگاه كن​
عسیس من فک نمیکنی این نمونه هایی که شما گذاشتی فوق العاده ضعیف و مبتدی هستند ؟؟
و اینکه این کارت ویزیت فوق العاده قوی و حرفه ای تر از اون هاست ؟؟

ali_118

کاربر VIP
سلام
به نظرم کارت دوم خیلی بهتر شد ... بیشتر خوشم اومد :green:
موفق موفق باشید :paint:
والا واسه من که اولی و دومی خیلی فرق نمیکنه :-"
وقتی دوستان میگن بهتر شده لابد بهتر شده دیگه :green:

دوم اينكه بعضي چيزهاي كه خيلي مهم روي كارت بياد، بايد يه مقدار فوتشون درشتتر باشه. مثل شماره تلفن يا ايميل. الان اون ايميلي كه شما روي كارت آبي استفاده كردي خوب نيست چون اينقدر ريزه كه وقتي چاپ ميشه درست ديده نميشه
به اين نمونه‌ها نگاه كن​
ترکیب رنگ آبی و طوسی جزو ترکیب رنگ های مدرنه که مورد استفاده ی زیادی هم داره؛ و من هم کد رنگ های استفاده شده رو گذاشتم، به نظرم دید خوبی هم داره و همچنین گرادیانت سفید-خاکستری استفاده شده در کلمات سفید.
اون آدرسی هم که میفرمائید دیده نمیشه ایمیل بنده نیست، بلکه آدرس CGPortfolio من هست، از اونجایی که میدونم اگه ایمیل بدم یا چک نمیکنم یا مشکلی پیش میاد که نمیتونم جواب بدم کلا بی خیالش شدم (چه کاریه)
در ضمن نقش اون آدرس در روی کارت بیشتر تکمیل طرح هست، چون عینا در پشت کارت ذکر شده
ممنون که وقت گزاشتین

خیلیییییی خوشمله !!
زود بده چاپ ... :پی
مرسی :)

آقا ما هر بار میایم کار انجام بدیم تعطیلیه که مثل زیگیل رو تقویم ظاهر میشه :mad:
فعلا باید بگردم دنبال چاپخونه خوب، فردا هم 5شنبست :sad:
چاپ کردم عکس نمونه چاپی رو میزارم، بلکه مورد استفاده امثال خودم قرار بگیره

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا