افزونه نظر خواهی : سیستم مدیریت مصالح ساختمانی ایلیا

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام به همه دوستان عزیز خیلی وقت بود داشتم روی این پروژه کار میکردم و الانم آخراشه و داره تموم میشه گفتم بزارم دوستان نظرشون رو بگن راجع بهش

این پروژه رو برای پروژه پایان ترمم طراحی کردم و خیلی براش زحمت کشیدم و میشه گفت با بیلدر بعضی جاهاش واقعا سخت و دشوار بود شایدم غیر ممکن ولی هر طوری که شده بود اوکی کردم

ولی همین پروژه رو با سی شارپ هم دارم مینویسم و 50 درصد کار رو انجام دادم و باید بگم که کار با سی شارپ خیلی راحت و عالی و با سرعت هست

در کل پیشنهاد میکنم به دوستان در کنار بیلدر با زبان برنامه نویسی دیگه ای هم کار کنن تا بتونن بیلدر رو کنار بذارن من خودمم دیگه رفتم سراغ زبان سی شارپ و دلفی و پی اچ پی و دارم سعی میکنم که تا حد حرفه ای با هاشون کار کنم.

تصاویر هم گویای همه چی هستن و نیازی به توضیح نیست ولی دوستان باز توضیحی خواستن میدم بهشون

درضمن توی این سیستم از پلاگینی که تازه ساختم هم استفاده کردم که با پورت ها در ارتباطه و میشه به مودم وصل شد و کالر آیدی ( شماره تماس ) رو دریافت کرد

که کاربردش میتونه برای ساخت نرم افزار های مدیریت آزانس تلفنی باشه و من خودم توی این سیستم هم استفاده کردم تا وقتی مشتریان ثابت تماس گرفتن اطلاعاتشون توی صفحه اصلی نشون داده بشه

تا دیگه نیازی به درخواست ادرس مشتری و ... نباشه

33.png

1.1.png

1.png

2.2.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

12.png

13.png

14.png

15.png

16.png

17.png

18.png

19.png

20.png

booyebaran

Well-Known Member
فک کنم توی تمام mmb کاران فقط MahmoodM30 میتونه چنین پروژه های عظیم و غول و مشکل و واقعا خوشکل رو بیافرینه . جای بسیار سپاس و تشکر داره و خداییش به کاربر این روحیه رو میده که هر چند خودشون گفتن که mmb رو کنار بذارین ولی کاربر باز مشتاق بشه که با mmb کار کنه. پوینده باشین و پویا باز هم سپاس و درود.....

MahmoodM30

به خاطر درخواست حامد عزیز نام پلاگین ها با کاربرد هاشون رو اینجا مینویسم

دو پلاگین اصلی و میشه گفت پایه پلاگین های Epigraph2.8 ( تمامی آبجکت ها با این پلاگین ساخته شده ) ساخته دوست بسیار عزیزم جواد و پلاگین SQLite1.2 ( پایگاه داده سیستم با استفاده از این پلاگین راه اندازی شده ) ساخته حامد استاد همه ما ها ، درضمن هردو پلاگین فوق رو میتونید از دوستان سازنده خریداری و استفاده کنید

پلاگین M30PersianDate1.4 ( تمامی بخش های تاریخ شمسی و استفاده از دیتاپیکر توسط این پلاگین تامین شده ) که توسط خودم ساخته شده البته نسخه جدید و بدون مشکل هست که میزارم برای دانلود

پلاگین M30TelePlugIn1.0 ( برای دریافت اطلاعات پورت استفاده میشه که من ازش توی ساخت برنامه های که میشه کار ایدی رو نشون داد استفاده میکنم و همونطور که اشاره کرده بودم میشه باهاش نرم افزار های مدیریت آژانس تلفنی ساخت ) که توسط خودم ساخته شده و این برای دانلود قرار میدم و اینم بگم که محمد عزیز دوست عزیزم ( لوسیفر ) توی ساختش راهنماییم کردن

پلاگین UOListView ( برای نشان دادن اطلاعات دریافتی از دیتابیس و کنترل اونها بکار میره ) که توسط دوست خوبمون FreeMan محسن فرهادی نوشته شده

پلاگین SmallPlugin برای ساخت منوی سیستم بکار بردم توی این پروژه

پلاگین های Downloader - LanguagePlug - PluginKey - plugy - Process - SendInfo - tbarbtn هم استفاده کردم که از نامشون معلومه چیکار میکنن و فکر کنم نیازی به توضیح نیست ولی دوستان خواستن توضیح میدم

جا داره تشکر کنم از همه کسانی که از پلاگینشون توی این سیستم استفاده کردم

MahmoodM30

راستی یادم رفت بگم به این دلیل میگم دیگه بیلدر کنار گذاشته بشه چون به خاطر محدودیت هایی که داره واقعا اذیت میکنه و نمیشه خیلی کارهایی رو که به راحتی میشه با زبان های سی شارپ و ... انجام داد با بیلدر اوکی کرد

من خودم توی این پروژه به وفور دیدم این مشکلات رو ولی باز به خاطر علاقه شدیدی که داشتم اومدم با بیلدر همه کار ها رو انجام دادم و پروژه پایان ترمم با همین میدم ولی با سی شارپ هم دارم کار میکنم

در کل بیلدر برای خود من یه عشق به حساب میاد و نمیتونم فراموشش کنم همچنین میتونم بگم خوشترین و بهترین روزامم اینجا گذروندم در کنار دوستان خوب و عزیزم هرکی اومده به این انجمن جز خوبی و خوشی و کسب تجربه بنظرم چیزی ندیده و نخواهد دید

همه موفق باشید

silvercover

کاربر متخصص
یه زمانی من و سایرین به سازندگان بیلدر پیشنهاد دادیم که بیان کامپایلر بیلدر رو شرطی کنن. بدین صورت که هر چیزی رو که لازم بود ضمیمه خودش کنه. مثلا اگر از بخش کار با فایل استفاده نمی شد. توابعش و کتابخانه هاش به بدنه پلیر ضمیمه نشه. حالا که فهرست این پلاگین های به کار رفته رو می بینم یاد اون ایام می افتم. به قدری پلاگین برای بیلدر زیاد هست که خود من یادم میره هر کدوم چیکار می کرد یا می کنه.

بیلدر مثل یه بازیکن نابغه فوتبال هست که تیمش به جام جهانی راه پیدا نکرده و فرصت قهرمان شدن ازش گرفته شده.

MahmoodM30

با حرفات موافقم حامد جان

در کل حیف شد که ورژن جدید ندادن بیرون والا میشد خیلی کارای دیگه هم با هاش کرد:cry:

aryana2500

Active Member
سلام بازم یه شاهکار دیگه
دوست عزیز میشه بگید اون قسمت اطلاعات فاکتور فروش هم با پلاگین Epigraph ساختی؟ و اینکه اگر فی کالا و تعداد اون وارد بشه قیمت کل اتوماتیک محاسبه میشه یا نه؟
من بیشتر کارهای شما را دنبال میکنم تنها ضعفی که کارهای شما دارند توضیحات و عبارات داخل برنامست . این توضیحات و عبارات باید حرفه ای تر باشند مخصوصا برنامه هایی که یه جورایی به حسابداری ربط دارند.
البته غلطهای املایی هم به کنار که هم توی این برنامه و هم برنامه های قبلی مشاهده میشه
اما همه اینها از لحاظ فنی چیزی از برنامه های شما کم نمیکنه
یه چیز دیگه اینکه آیا این کار یه سفارشه ؟ اگه هست میشه در مورد قیمت توافق شده هم توضیح بدید

MahmoodM30

بله دوست عزیز با Epigraph ایجاد کردم و در مورد محاسبه قیمت هم بله خودکار انجام میده

منظورتون رو در مورد توضیحات و عبارت ها دقیق تر بیان کنید تا اگه لازم بود تغییرات رو توی پروژه اعمال کنم

کدوم بخش غلت املایی هست؟ بگید تا تصحیح کنم

این پروژه رو برای پروژه پایان ترمم ساختم

باز ممون از نظرت

BlueMMB

Well-Known Member
بازم گل کاشتی محمود واقعا آدم حال میکنه با کارات :) دمت گرم ، خداییش خیلی حوصله داری .

فقط خدا به داد همکلاسیات برسه که حتما الان استاد هی تو رو میزنه تو سرشون بخاطر این پروژه هات :wink: :cool:

arash-mmb-tz

Active Member
با سلام

واقعا این پروژه عزمته! اونم با بیلدر!
درسته که بیلدر محدوده اما با پلاگین می شه یه دنیا اسکریپت به اون اضافه کرد.
اگه دیگه ما با این همه محدودیت و سختی بتونیم پروژه ای عظیم درست کنیم، قطعا در آینده وقتی می خوایم با زبان های برنامه نویسی دیگه کار کنیم، می تونیم بهترین پروژه ها و سخت ترینش رو به راحتی طراحی کنیم.

واقعا آقا محمود، این بار هم مثل همیشه شاهکار کردی. خسته نباشید.

یا حق

amin2dpr

Well-Known Member
پروژه جالبه و بزرگیه و عکس هایی که گذاشتیدنشون میده خیلی براش زحمت کشیید.
فقط از فاکتوری که برنامه صادر میکنه هم یک نمونه قرار بدید

MahmoodM30

فاکتوری که گرفته میشه رو دلبخواهی طراحی کردم و میشه هر مدلی که برنامه نویس یا حتی مشتری خواست طراحی و تو خروجی ازش استفاده کرد

rasool_jelve

Active Member
به خاطر درخواست حامد عزیز نام پلاگین ها با کاربرد هاشون رو اینجا مینویسم

دو پلاگین اصلی و میشه گفت پایه پلاگین های Epigraph2.8 ( تمامی آبجکت ها با این پلاگین ساخته شده ) ساخته دوست بسیار عزیزم جواد و پلاگین SQLite1.2 ( پایگاه داده سیستم با استفاده از این پلاگین راه اندازی شده ) ساخته حامد استاد همه ما ها ، درضمن هردو پلاگین فوق رو میتونید از دوستان سازنده خریداری و استفاده کنید

پلاگین M30PersianDate1.4 ( تمامی بخش های تاریخ شمسی و استفاده از دیتاپیکر توسط این پلاگین تامین شده ) که توسط خودم ساخته شده البته نسخه جدید و بدون مشکل هست که میزارم برای دانلود

پلاگین M30TelePlugIn1.0 ( برای دریافت اطلاعات پورت استفاده میشه که من ازش توی ساخت برنامه های که میشه کار ایدی رو نشون داد استفاده میکنم و همونطور که اشاره کرده بودم میشه باهاش نرم افزار های مدیریت آژانس تلفنی ساخت ) که توسط خودم ساخته شده و این برای دانلود قرار میدم و اینم بگم که محمد عزیز دوست عزیزم ( لوسیفر ) توی ساختش راهنماییم کردن

پلاگین UOListView ( برای نشان دادن اطلاعات دریافتی از دیتابیس و کنترل اونها بکار میره ) که توسط دوست خوبمون FreeMan محسن فرهادی نوشته شده

پلاگین SmallPlugin برای ساخت منوی سیستم بکار بردم توی این پروژه

پلاگین های Downloader - LanguagePlug - PluginKey - plugy - Process - SendInfo - tbarbtn هم استفاده کردم که از نامشون معلومه چیکار میکنن و فکر کنم نیازی به توضیح نیست ولی دوستان خواستن توضیح میدم

جا داره تشکر کنم از همه کسانی که از پلاگینشون توی این سیستم استفاده کردم

سلام شما همش از پلاگین استفاده کردی که با برنامه سی شارپ یا سی پلاس پلاس ساخته شد
خوب چرا از خود اونزبانها یبرنمه نویسی استفاده نکردید
یه سوال دیگه میشه تجربه یادگیریتون رو در زمینه برنامه نویسی بگید منظورم اینه که شما اول چه زبان برنامه نویسی رو یاد گرفتید و و در وطل زمان چه زبانهای برنامه نویسی رو ------شما الن سیر تا پیاز مولتی مدیا بیلد ر رو از کد نویسی تا گرافیکش میدونید وقتی کد هاش رو خوب میدونید چیه میدونید که مثلا میدونید که چه چیزهایی رو میشه با این برنامه ساخت و چه چیزهای رو نمیشه ساخت و نیاز به پلاگین داره من هم میخام به این حد برسم باید چی کار کنم ین تسلط به خاطر چیه ای به خاطر تسلط به زبانهای برنامه نویسی دیگست که بلدید مثل سی شارپ یا نه

rasool_jelve

Active Member
این پروژه رو برای پروژه پایان

در کل پیشنهاد میکنم به دوستان در کنار بیلدر با زبان برنامه نویسی دیگه ای هم کار کنن تا بتونن بیلدر رو کنار بذارن من خودمم دیگه رفتم سراغ زبان سی شارپ و دلفی و پی اچ پی و دارم سعی میکنم که تا حد حرفه ای با هاشون کار کنم.
چرا پیشنهاد کنا رگذاشتن این نرم افزار رو میدید یعنی با سی شارپ میشه برنامه های جذاب مولتی مدیا ساخت
چون من خودم برای شروع برنامه نویسی چند وقتیه دارم از این برنامه استفاده میکنم
و تا حدی با اصول برنامه نویسی آشنا شدم
آیا من هم برم سراغ سی شارپ
راستی چرا از اتو پلی مدیا استودیو استفاده نمیکنید میگن شبیه سی شارپ با همون امکاناته منتظر پاسختون هستم ممنون

MahmoodM30

سلام شما همش از پلاگین استفاده کردی که با برنامه سی شارپ یا سی پلاس پلاس ساخته شد
خوب چرا از خود اونزبانها یبرنمه نویسی استفاده نکردید
یه سوال دیگه میشه تجربه یادگیریتون رو در زمینه برنامه نویسی بگید منظورم اینه که شما اول چه زبان برنامه نویسی رو یاد گرفتید و و در وطل زمان چه زبانهای برنامه نویسی رو ------شما الن سیر تا پیاز مولتی مدیا بیلد ر رو از کد نویسی تا گرافیکش میدونید وقتی کد هاش رو خوب میدونید چیه میدونید که مثلا میدونید که چه چیزهایی رو میشه با این برنامه ساخت و چه چیزهای رو نمیشه ساخت و نیاز به پلاگین داره من هم میخام به این حد برسم باید چی کار کنم ین تسلط به خاطر چیه ای به خاطر تسلط به زبانهای برنامه نویسی دیگست که بلدید مثل سی شارپ یا نه

پلاگین هایی که من خودم برای بیلدر ساختم همشون رو با دلفی 7 کار کردم

در مورد تجربه یادگیری هم من خودم استارت زدم و از منابع موجود تو اینترنت و نمونه مثال ها و پلاگین ها استفاده کردم و از همه مهمتر طی سال هایی که کنار دوستان خوبم تو انجمن بودم به اینجا رسیدم و هر چی دارم تو زمینه بیلدر مدیون دوستای خوب انجمن هستم

من اولین برنامه ای که باهاش کار کردم بیلدر بوده و بعدش دلفی 7 و php و #c رو یاد گرفتم و از همشون هم الان ت حدودی استفاده میکنم

در مورد یاد گیری و رسیدن به این حد من پیشنهاد میکنم در کنار کار با بیلدر از سایر زبان های دیگه مثل همین php و #c و دلفی هم استفاده کنید و خودتون رو محدود به بیلدر نکنید و بهتره کتاب جامع بیلدر برای شروع مطالعه کنید و برای یادگیری قسمت های دیگه هم کلی مطلب و نمونه مثال تو انجمن موجود هست

مثلا همین نرم افزاری که من ساختم رو اگه با سی شارپ کار میکردم میتونستم راحتر و سریعتر این کار رو انجام بدم ولی به خاطر علاقه شدیدی که به بیلدر دارم اومد با بیلدر این کار رو انجام دادم ولی نسخه سی شارپ هم دارم مینویسم

موفق باشید

MahmoodM30

چرا پیشنهاد کنا رگذاشتن این نرم افزار رو میدید یعنی با سی شارپ میشه برنامه های جذاب مولتی مدیا ساخت
چون من خودم برای شروع برنامه نویسی چند وقتیه دارم از این برنامه استفاده میکنم
و تا حدی با اصول برنامه نویسی آشنا شدم
آیا من هم برم سراغ سی شارپ
راستی چرا از اتو پلی مدیا استودیو استفاده نمیکنید میگن شبیه سی شارپ با همون امکاناته منتظر پاسختون هستم ممنون

خب بیلدر دیگه جوابگوی نیاز های کاربران نیست و سرعت پایینش در بعضی مواقع واقعا اذیت میکنه واسه همین میگم در کنار بیلدر از زبان های دیگه استفاده بشه

در مورد اتو پلی من به شخصه قبولش ندارم و محیط کار و ... رو دوست ندارم و ترجیح میدم با همین بیلدر کار کنم درضمن با اینکه چندین ساله بیلدر توسعه داده نمیشه ولی کلی طرفدار داره که اتو پلی فکر نکنم نصف اون رو هم داشته باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا