نظر خواهی در مورد کارای isa3d

کدومش بهتره؟

• audiq7

رای: 0 0.0%
  • ferrariF430

رای: 6 42.9%
  • میز آشپز خونه.

• BMWZ9

رای: 4 28.6%
  • دوچرخه.

رای: 2 14.3%
  • Gallardo

• کلاسمون

رای: 1 7.1%
  • Kavasaki

رای: 5 35.7%
  • Bugatti

• balls

• بابا جعمش کن اینا دیگه چی هستن به درد نمی خورند هیچکدومشون.

رای: 3 21.4%

• مجموع رای دهندگان
    14
ببین تورو خدا اینقدر خون به جیگر من نکن
اولا مگه من گفتم وی ری نبوده
دوما دارن که دارن بای داشته باشن اگه نداشته باشن پرسپکتیو داخلی رو خراب می کنن (عکس اول)
سوما اگه بلد نیستسی شیشه بسازی بگو تا یادت بدیم
این فرضیه ها چیه که از خودت در آوردی؟
چهارما اگه شل رو برداری می شه عین عکس اول
هیچ شیشه ای در واقعیت یه صفحه تنها نیست بلکه بعد داره
امیدوارم مجاب شده باشی
از منم عصبانی نشده باشی

کمک خواستی بگو

توضیح تصاویر:از سمت راست

بدون شل - گلاسینس 1
با شل - گلاسینس 1
ساده ترین متریال شیشه
بدون شل - گلاسینس 0.9

اولا که من نگفتم که شما گفتی با ویری نبوده ولی چونکه من خودم دیگه با ویری کار نمیکنم فقط یاد آوری کردم.در ضمن شیشه ساختن دیگه چیه که بخوام به شما زحمت بدم از شما یاد بگیرم؟آخه من مکس رو بدون آموزش یاد گرفتم حالا واسه متریال بیام پیش شما؟به خدا راضی به زحمت نیستسم.بعدشم من دیگه فقط با منتال ری کار میکنم (چونکه سریعتر و قویتره)و الان با منتال ری شیشه هایی که زدم رو میتونی ببینی همشون کاملا درستن اگه خواستی یه نمونه برای میزارم بعدا.
در مورد این عکسا که گذاشتی
دوست من اینا از بس تاریک هستن اصلا شیشه ای معلوم نمیشه به هرکی میخوای نشون بده.ببین اینجا ادعای الکی فایده نداره این ماشینی که گذاشتی از نظر نور پردازی حرفی برای گفتن نداره چه برسه به متریال شیشش.اول بهتره درست نورپردازیش کنی بعد بیای در مورد متریالش ادعا کنی .در کل ممنون که نظر دادی.

آخرین ویرایش:

amin2001

Active Member
خب دیگه فک کنم بحث شما و آقا فرخ کافی باشه . بیخیال شید . میتونید در مورد این مسئله آموزشی بسازید و بزارید تو مباحث آموزشی . بیشتر از این ادامه بدید جو به هم میریزه

تند حرف نزدیدا !!. ولی از همین جا خاتمه پیدا کنه به خوبی و خوشی هستش

موفق باشید

hamed1star

Member
فرخ جان شیشه ای که عکسه ساخته شو گذاشتی کاملا درست نیست البته ساختار اصلی شیشه همینه ولی دقیقا درست نیست
اما این حرفایی هم که titane.boy.max میزنه زیاد ربطی به اصل قضیه نداره

(در ضمن titane.boy.max این امضات خیلی کوچیکه تونستی یه wallpaper بذار )

فرخ جان شیشه ای که عکسه ساخته شو گذاشتی کاملا درست نیست البته ساختار اصلی شیشه همینه ولی دقیقا درست نیست
اما این حرفایی هم که titane.boy.max میزنه زیاد ربطی به اصل قضیه نداره

(در ضمن titane.boy.max این امضات خیلی کوچیکه تونستی یه wallpaper بذار )

باشه رو چشم فردا بگردم یه والپیپر 1280*960 پیدا میکنم میزارم.:D ای بابا با امضای من چیکار دارید؟شما حتما رزولوشن مانیتورتون رو 600*800 هست که به این میگی بزرگ.در ضمن اگه مشکلتون اینه که سرعت ندارید خوب میتونید یه نگاهی به حجم عکس بندازید.در ضمن شما تو نظر سنجی شرکت کردید یا فقط اومدید بگید امضای من بزرگه؟:eek:

ali3dtech

Member
دوست عزیز قوانین خیلی خوبند ولی تا جایی که دست و پا گیر نشن.خوب ببین من الان باید برم 10 تا عکس آپلود کنم و بعدشم باید بیام اینجا در بارشون توضیح بدم.خوب فکرشو بکن همه ی این کارا چقدر طول میکشه.ولی اگه کار جدیدی کردم باشه حتما وایر فریم رو با اینکه عادت ندارم وایر بزارم میزارم.اگرم میبینی خیلی واجبه تا اصلا وایر همین 10 تا رو هم بزارم البته اگه وایراشونو داشته باشم.

بهتره اینو یه بار دیگه بخونی

(رعایت قوانین انجمن برای همه اجباریه)

درضمن
وایر نداری کار نزار

h.khafan

Active Member
عزیزم من اول تو نهظر سنجی شرکت گردم بعد پست دادم .

موفق باشی
حامد

Farrokh

Active Member
اولا که من نگفتم که شما گفتی با ویری نبوده ولی چونکه من خودم دیگه با ویری کار نمیکنم فقط یاد آوری کردم.در ضمن شیشه ساختن دیگه چیه که بخوام به شما زحمت بدم از شما یاد بگیرم؟آخه من مکس رو بدون آموزش یاد گرفتم حالا واسه متریال بیام پیش شما؟به خدا راضی به زحمت نیستسم.بعدشم من دیگه فقط با منتال ری کار میکنم (چونکه سریعتر و قویتره)و الان با منتال ری شیشه هایی که زدم رو میتونی ببینی همشون کاملا درستن اگه خواستی یه نمونه برای میزارم بعدا.
در مورد این عکسا که گذاشتی
دوست من اینا از بس تاریک هستن اصلا شیشه ای معلوم نمیشه به هرکی میخوای نشون بده.ببین اینجا ادعای الکی فایده نداره این ماشینی که گذاشتی از نظر نور پردازی حرفی برای گفتن نداره چه برسه به متریال شیشش.اول بهتره درست نورپردازیش کنی بعد بیای در مورد متریالش ادعا کنی .در کل ممنون که نظر دادی.
تنها هدفم از کذاشتن اون عکسها این بود که یه کمکی کنم
اونم به این دلیل که می دیدم شما اطلاعات اشتباه دارید
اگه می دونستم ناراحت می شی اصلا نظر نمی دادم چه برسه به اینکه برای شما وقت بذارم و رندر های مختلف بگیرم و آپلود کنم

این ماشین نه نور پردازی قوی داره نه متریال نه چیز دیگه
حتی مدلسازیش هم کار من نیست
پس قیافه گرفتنی هم در کار نبوده عزیزم
فقط خواستم بگم کار شل چیه
و اینکه شل هیچ ربطی به گلاسینس نداره

منم مثل شما مکسو با زحمت یاد گرفتم ولی همیشه آماده ی یادگیری هستم حتی از کسی که فکر می کنم چیز زیادی بلد نیست
شاید بلد باشه!

خوشحالم که بامنتال ری به خوبی کار میکنی و شیشه هات هم کاملا درستن
ولی من در مورد کارهایی که ندیدم نظر ندادم
من بر اساس آنچه از کارای شما و گفته هاتون برداشت کردم اون پست رو زدم
خواستم کمک کنم

پشیمونم کردی که برات وقت گذاشتم
دیگه نمی کنم
ببخشید

ممنونم حامد جان
ولی همون طور که گفتم این ساده ترین متریال شیشه هست
تنها هدفم هم نشان دادن این بود که به گلاسینس نیازی نیست
و ربطی هم به استفاده کردن یا نکردن شل نداره

دوست من اینا از بس تاریک هستن اصلا شیشه ای معلوم نمیشه به هرکی میخوای نشون بده.ببین اینجا ادعای الکی فایده نداره

گردن من از مو هم باریک تر
بقیه ی دوستان اگه مطمئن هستند مانیتورشون کالیبره هست و با این وجود عکسهارو تیره می بینند
بگن تا عکسهای رو شن تر بذارم

ممنون

آخرین ویرایش:

hamed1star

Member
باشه رو چشم فردا بگردم یه والپیپر 1280*960 پیدا میکنم میزارم. ای بابا با امضای من چیکار دارید؟شما حتما رزولوشن مانیتورتون رو 600*800 هست که به این میگی بزرگ.در ضمن اگه مشکلتون اینه که سرعت ندارید خوب میتونید یه نگاهی به حجم عکس بندازید.در ضمن شما تو نظر سنجی شرکت کردید یا فقط اومدید بگید امضای من بزرگه؟

اول از همه بهت بگم تا داری دنبال وال پیپر میگردی منم میسپارم تا گذاشتی بنت کنن ... در ضمن مهندس هیچ 3d کاری رزولوشنه صفحش عین تو 600*800 نیست ...... مورد سوم اینکه لازم نیست نگران سرعت اینترنت من باشی مطمین باش از سرعت تو بیشتره ....... در ضمن بهنره بدونی من و خیلی از دوستای دیگه علاوه به کار 3d به شخصیت فردی که داریم براش نظر میدیم هم توجه میکنیم پس مطمین باش هیچ وقت برای کارای تو نظر نمیدم یا اگرم دادم اشتباه کردم ........ بهتره بدونی اگه به همین صورت ادامه بدی فقط خودت ضرر میبینی خودت بهتر میدونی همه میشناسنت ( قضیه مسابقه یادمون نمیره) ...... یه گوش زد هم بهت میکنم تو که میای نظر سنجی میزنی لا اقل واسه اونا که وقتشونو تلف میکنن واست نظر میدن بهتره تشکر کنی اگه این کارم بلد نیستی بگو تا یادت بدیم ....... اصلا بهتره بری یه نگاهی بهتاپیک امین هم بندازی اون که کارشم درست تر از توه هر پیشنهادی بهش میکنن قبول داره و سعی میکنه عیبشو بر طرف کنه اینقدرم خیالبافی های بیخودی نمیکنه تا از عیب کارش چشم پوشی بشه

امیدوارم بیشتر از این ادامه ندی (نصیحت )

آخرین ویرایش:

Farrokh

Active Member
آقا حامد هرچند که فوروم جای دعوا نیست ولی من توی این یه مورد باهات موافقم
دمت گرم

hamed1star

Member
فرخ جان عقیده ی منم اینکه فروم جای دعوا نیست ولی بهتره به کسی که داره جو صمیمانه ی اینجا به هم میریزه گوش زد کنیم
تا بفهمه که چه طوری باید با بچه ها رفتار کنه

amin2001

Active Member
اممم بچه ها لطفا شلوغ نکنید دیگه

کسی قضیه رو ادامه نده تا یه تصمیم اساسی برا این تاپیک بگیرم .

بعد پست من فقط titan میتونه بزنه . چیزی هم نگه . فقط لطفا وایر بزار . تا فردا تاپیک های بدون وایر رو میبندیم
لطفا هرچی زودتر همه وایر هارو بزار

اوه اوه اوه.ما دو روز به اینجا سر نزدیم ببین چی شده.تاپیکم تبدیل شده به دادگاه عدل بشری.بابا چیه شلوغش کردید؟شما چرا تا آدم یه حرفی میزنه بهتون بر میخوره؟ آقا حامد اولا که من باهات شوخی کردم گفتم والپیپر میزارم دیدی که بعدشم رفتم امضامو عوض کردم با اینکه به نظر خودم اندازش مناسب بود پس این نشون میده که من به شما احترام گذاشتم ولی من دو روز نبودم شما اومدید چه کارا که تو تاپیک من نکردید.والا نمیدونم چی بگم فک کنم شما سر اون جریان که من از دوستم حمایت کرده بودم از من دلخور باشید ولی من نه اومدم جو دوستانه ی اینجا رو خراب کنم نه چیز دیگه ای.

در مورد اون دوستمون هم که چند تا رندر گذاشته بود باید بگم که دستت درد نکنه زحمت کشیدی نمیدونم شاید مشکل از مانیتور منه ولی من روی چند تا حالت ویو گذاشتمش چیزی معلوم نبود درستو حسابی. آقا به خدا من منظور بدی نداشتم شما بد برداشت کردی.
خوب بیخیالش دیگه من نمیدونم چرا اینجا اینطوریه تا آدم یه چیزی میگه همه موضع گیری میکنند.جالب اینجاست رو بعضی حرفای من که حتی شوخی هم کرده بودم موضع خشن گرفته بودن.اصلا انتظارشو نداشتم که سر این قضیه ی امظا بخواد اینطوری بشه و تاپیک از مسیر خودش منحرف بشه.

در ضمن آقا امین در مورد وایر فریم ها دو تا علت داشت که نذاشتم.اولی لینکه وایر بعضی هاشو قبلا گذاشته بودم و این تاپیک برای نظر سنجی در باره ی این بود که بچه ها از کدوم کارا بیشتر خوششون میاد.علت دوم هم این بود که من حالا باید سیسممو زیرو رو کنم تا فایلای مکس رو پیدا کنم و وایر بگیرم ازشونو بعد آپلود کنم.خوب حالا ما این کارو میکنیم تا بهانه دست کسی ندیم.بیخیال نیم ساعت الافیش.باشه رو چشم الان میرم وایر ها رو میگیرم و آپلود میکنم.
ببخشید که زیاد حرف زدم.

hamed1star

Member
دوست عزیز مطمین باش اینجا هیچ کس با شما مشکلی نداره و همه با هم دوست و رفیقیم اما اگه مشکلی هم پیش میاد مقصر خودتی گلم

امیدوارم کم کم به جو اینجا عادت کنی و......

منتظر کارای خوبه بعدیت هستم

قربانت حامد

amin2001

Active Member
خب حالا شد
اگه فک میکنی وقت نداری وایر در بیاری از اول نمیزاشتی خب . من نمیشه به همه بگم بزار بعد بخاطر 30 دقیقه گشتن بگم شما نزار
تو بعضی سایت های خارجی شاید وایر نخان ولی اینم باید بگیم که مشکلات فروم مارو نداشتن . الان مدتی هست که از این حرفا دور شده فروم . بزارید به همین خوبی پیش بره

این تاپیک به روالش میتونه ادامه بده ولی بدون دعوا این حرفا . هرچی گقتید و شد رو بیخیال . دیگه ادامه ندید

موفق باشید

DANG3R

Member
ایول کارهای پست اولت خیلی قشنگ نورپردازی ، رنگ بندی و ... اینا شدن ...
بلا چرا پلاک لامبورگینی رو تاکسی زدی ؟

خوب حامد جون منم سعی میکنم از این به بعد دیگه جوری حرف نزنم که از حرفام برداشت بد بشه ولی خداییش داداش در مورد امضا اصلا چیز مهمی نبود که بخای به خاطرش ناراحت شی اونم وقتی که من بلا فاصله بعد از خوندن پست شما رفتم عوضش کردم.در ضمن آقای فرخ(درست گفتم فرخ؟)f_tabande شما هم ناراحت نشو من عادت دارم تو مسائل حرفه ای خیلی رک حرف میزنم چونکه حوصله ی تارف و این چیزا رو ندارم.ببخشید اگه حرفام یه وقتی ناراحتتون کرده.آقا امین شما هم خدا بگم چیکارتون نکنه(الان دوباره دعوا میشه:razz:)شوخی کردم بابا چیه میخوای بزنی؟:D نه ولی پدرم در اومد تا این وایر فریم ها رو پیدا کردم.(ببین یه وقت ناراحت نشیا گفتم خدا بگم چیکارت کنه.والا ماکه شانس نداریم یه دفه دیدی بازم دعوا شد:D)

آقا یه گله ی درست و حسابی هم از همه دارم
چرا تعداد پست ها از تعداد شرکت در نظر سنجی زده بالا؟والا ما تا یادمون میاد همیشه تعداد پست ها ده برابر کمتر از تعداد نظر سنجی ها بوده.چرا اینجوری شده؟

آقا خواهشا اگه تو این چیزایی که نوشتم نکته ی دعوا بر انگیزی دیدید بی خیال شید منظوری نداشتم.والا ما که شانس نداریم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا