نظر خواهی در مورد کارای isa3d

کدومش بهتره؟

• audiq7

رای: 0 0.0%
  • ferrariF430

رای: 6 42.9%
  • میز آشپز خونه.

• BMWZ9

رای: 4 28.6%
  • دوچرخه.

رای: 2 14.3%
  • Gallardo

• کلاسمون

رای: 1 7.1%
  • Kavasaki

رای: 5 35.7%
  • Bugatti

• balls

• بابا جعمش کن اینا دیگه چی هستن به درد نمی خورند هیچکدومشون.

رای: 3 21.4%

• مجموع رای دهندگان
    14
سلام.شما کدوم از کدوم کارم بیشتر از همه خوشتون میاد؟لطفا با دقت جواب بدید وگرنه اینجوری :razz: میشم.

audiq7
top.JPG

ferrariF430
ferrariF430-top.JPG

میز آشپز خونه.
06.jpg

BMWZ9
blackback.jpg

دوچرخه.
top.jpg

Gallardo
CG-GALLARDO--ISAD.jpg

کلاسمون
p6.jpg

Kavasaki
CG-KAVASAKI-motogp.jpg

Bugatti
05.jpg

balls
balls.jpg

خوب به نظر خودم اونی که از همش بیشتر وقتمو گرفت این موتوره بود ولی به نظرم فراری f430 از همه بهتر باشه .خوب به نظر شما چی؟

Farrokh

Active Member
واقعا جالبه
همشو دوست دارم به جز اون قوریه
ببخشیدا ولی خیلی مسخره هست برای شما که مدلینگت خوبه آبجکتهای مسخره ی مکسو استفاده کنی
آخه این پیچ پیچی ها چیه ؟

بی ام و خیلی جلب شده
موتوره هم همین طور . هر چند لاستیکهاش مستعمل شده
متریالهای آاو دی خیلی بده
ولی فراری از همه جالب تره
چرا شیشه ماشینو مات کرده
باعث تصادفه

ببخشید زیاد ایراد گرفتما
موفق باشی رفیق

به کارای منم یه سر بزن:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=694888#post694888

ممنون دوست عزیز که به نکات ریز توجه کردی.
در مورد قوری باحات موافقم نباید از اون به قول شمل پیچ پیچی ها استفاده میکردم.در مورد متریال آودی هم باید بگم که متریالش خوب بوده ولی مشکل از نور پردازی بوده که تو فراری این مشکل رو حل کردم.در مورد لاستیک موتورم علتش اینه که متریال رو اشتباهی داده بودم و دیگه وقت نشد درستش کنم.در ضمن علت بلار شیشه ی ماشینم اینه که زمان رندر کم بشه.ممنون از نکته بینی شما.

در ضمن چرا کسی از گالار دو و اون توپ ها و بوگاتی حرفی نمیزنه؟ چرا انقدر اینجا خلوته؟پشه پر نمیزنه.نکنه پشه بند بستسد؟(شوخی کردم).آقا ما منتظر نظرات سازنده ی شما هستیما.

amin2001

Active Member
همش خوبه
از فراری بیشتر از همه خوشم اومد

شما که این همه گزاشتی . حالا برا هر کدوم یه وایر بزار . توضیح کار هم یادت نره . قوانین رو یک بار بخون . توی امضام لینکش هست

(رعایت قوانین انجمن برای همه اجباریه)

موفق باشی

Farrokh

Active Member
در ضمن علت بلار شیشه ی ماشینم اینه که زمان رندر کم بشه

?what
ولی بلر دادن به شیشه که زمان رندر رو زیاد می کنه
یا تو اشتباه میکنی یا من خل شدم

کلا چه بازتاب چه رفرکشن چه سایه چه dof هرچی مات تر بشن رندر طولانی تر می شه
مگه نه؟

همش خوبه
از فراری بیشتر از همه خوشم اومد

شما که این همه گزاشتی . حالا برا هر کدوم یه وایر بزار . توضیح کار هم یادت نره . قوانین رو یک بار بخون . توی امضام لینکش هست

(رعایت قوانین انجمن برای همه اجباریه)

موفق باشی

دوست عزیز قوانین خیلی خوبند ولی تا جایی که دست و پا گیر نشن.خوب ببین من الان باید برم 10 تا عکس آپلود کنم و بعدشم باید بیام اینجا در بارشون توضیح بدم.خوب فکرشو بکن همه ی این کارا چقدر طول میکشه.ولی اگه کار جدیدی کردم باشه حتما وایر فریم رو با اینکه عادت ندارم وایر بزارم میزارم.اگرم میبینی خیلی واجبه تا اصلا وایر همین 10 تا رو هم بزارم البته اگه وایراشونو داشته باشم.

?what
ولی بلر دادن به شیشه که زمان رندر رو زیاد می کنه
یا تو اشتباه میکنی یا من خل شدم

کلا چه بازتاب چه رفرکشن چه سایه چه dof هرچی مات تر بشن رندر طولانی تر می شه
مگه نه؟

نه دوست عزیز نه من اشتباه میکنم :Dنه خدایی نکرده شما خل شدی:razz:د.ببین من خودم عمدا که بلار نکردم.ببین این در واقع بلار نیست بلکه این به علت پایین بودن تعداد سمپل ها و فوتون ها اینتوری شده.حله؟

Farrokh

Active Member
اگه مقدار گلاسینس رو برای رفرکشن 1 بذاری هر چقدر سمپلات کم باشن فرقی نمی کنه
نتیجش اینه که یه شیشه ی صاف و شفاف خواهی داشت که اصلا به سمپل احتیاج نداره

arminAnim

کاربر متخصص
کلیت کارهات خوبه
سعی کن توی رفله هات بیشتر دقت کنی چون بعضی جاها خیلی غیر واقعی شدن
اگر می خوای پیشرفتت متوقف نشه سعی کن کم کم به فضاهای خیالی نزدیک بشی تا هم تجربه های مدلینگت جدیدی رو داشته باشی و هم نورپردازی های محصور کننده ای رو
رسیدن به واقعیت اولین قدم برای Fantasy هست که اگر فکر می کنی تونستی Real رو خوب درک کنی حالا نوبت fantasyهست

نه دوست عزیز نه من اشتباه میکنم :Dنه خدایی نکرده شما خل شدی:razz:د.ببین من خودم عمدا که بلار نکردم.ببین این در واقع بلار نیست بلکه این به علت پایین بودن تعداد سمپل ها و فوتون ها اینتوری شده.حله؟

ببین دوست من شما باید اینو هم در نظر بگیری که اولا رندررر وی ری بوده دوما شیشه ها shell دارن.تو وی ری وقتی shell بزنی به یک آبجکت و شیشه ایش کنی باید یکی از پارامتر ها رو خیلی زیاد کنی تا شیشش درست در بیاد.خوب وقتی اون پارامتر رو زیاد میکنی حتی توی متریال ادیتور شیشه محاسباتش طول میکشه په برسه به رندر.خوب من اگه shell رو بر میداشتم همه چی درست میشد ولی متاسفانه این اشتباه رو بارها تکرار کردم.نمی دونم چرا.:shock: خوب دیگه تکرار نمیشه.

کلیت کارهات خوبه
سعی کن توی رفله هات بیشتر دقت کنی چون بعضی جاها خیلی غیر واقعی شدن
اگر می خوای پیشرفتت متوقف نشه سعی کن کم کم به فضاهای خیالی نزدیک بشی تا هم تجربه های مدلینگت جدیدی رو داشته باشی و هم نورپردازی های محصور کننده ای رو
رسیدن به واقعیت اولین قدم برای Fantasy هست که اگر فکر می کنی تونستی Real رو خوب درک کنی حالا نوبت fantasyهست

ممنون از پیشنهادت.حالا اگه وقت شد بشینیم پای مکس حرف شما رو آویزه ی گوشم میکنم.بابا الان شاید باورت نشه از 15 تیر(روز تولدم) پای مکس ننشستم درست و حسابی.اگه همینطور ادامه بدم :razz: میشم.

h.khafan

Active Member
1- بی ام و
2-دوچرخه
3- سه پایه
4- بترک !:دی (شوخی)
یک و دو رو جدی گفتم . 3 هم به نظرم آخرین کارت جالبه :دی.

آخرین ویرایش:
1- بی ام و
2-دوچرخه
3- سه پایه
4- بترک !:دی (شوخی)
یک و دو رو جدی گفتم . 3 هم به نظرم آخرین کارت جالبه :دی.

آقا دستت درد نکنه که نظر دادی ولی ما نظر سنجی گذاشتما.چرا اینجا نظرتو گفتی؟اینجا برای بحث کردنه وگرنه نظر سنجی پرا گذاشنتیم؟:razz::razz:

Farrokh

Active Member
ببین دوست من شما باید اینو هم در نظر بگیری که اولا رندررر وی ری بوده دوما شیشه ها shell دارن.تو وی ری وقتی shell بزنی به یک آبجکت و شیشه ایش کنی باید یکی از پارامتر ها رو خیلی زیاد کنی تا شیشش درست در بیاد.خوب وقتی اون پارامتر رو زیاد میکنی حتی توی متریال ادیتور شیشه محاسباتش طول میکشه په برسه به رندر.خوب من اگه shell رو بر میداشتم همه چی درست میشد ولی متاسفانه این اشتباه رو بارها تکرار کردم.نمی دونم چرا.:shock: خوب دیگه تکرار نمیشه.

ببین تورو خدا اینقدر خون به جیگر من نکن
اولا مگه من گفتم وی ری نبوده
دوما دارن که دارن بای داشته باشن اگه نداشته باشن پرسپکتیو داخلی رو خراب می کنن (عکس اول)
سوما اگه بلد نیستسی شیشه بسازی بگو تا یادت بدیم
این فرضیه ها چیه که از خودت در آوردی؟
چهارما اگه شل رو برداری می شه عین عکس اول
هیچ شیشه ای در واقعیت یه صفحه تنها نیست بلکه بعد داره
امیدوارم مجاب شده باشی
از منم عصبانی نشده باشی

کمک خواستی بگو

توضیح تصاویر:از سمت راست

بدون شل - گلاسینس 1
با شل - گلاسینس 1
ساده ترین متریال شیشه
بدون شل - گلاسینس 0.9

پیوست ها

• whithout shell - glosiness 1.jpg
    whithout shell - glosiness 1.jpg
    17.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • shell - glosiness 1.jpg
    shell - glosiness 1.jpg
    18.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • mat.jpg
    mat.jpg
    79.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • whithout shell - glosiness 0.9.jpg
    whithout shell - glosiness 0.9.jpg
    17.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
عيسي جون همشون سطح بالايي دارن
ولي موتوره و فراري بهتر از بقيه هستن
البته من يه بار ديگه پست دادم ولي نيستش!!!!
موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا