نظر خواهی در مورد پلاگین ایرانی VN PLugin

MUSE

Member
با سلام خدمت دوستان مجید آنلان:
دوستان من دنبال یک نرم افزار راحت برای کار با تنظیمات رندر وی ری در مکس بودم که با نرم افزار vn plugin برخورد کردم
خواهشا من رو در مورد این نرم افزار راهنمایی کنید

آیا قیمت آن واقعا ارزش خود نرم افزار رو داره

با تشکر

H.M

majid amidi

New Member
سلام.این پلاگین سرعت و دقت بالایی داره.تنظیمات صحنهevermotion رو به صحنه شما الحاق میکنه.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
دوست عزیز لطفا اسپم نکنید ، ببنید ، هیچ چیزی ، هـــــــــــــــــــیچ چیزی راحت بدست نمیاد ، اگر اینطوری استدلال بشه کل هنر میره زیر سوال ، شما اگر میخواهید اینکارو بکنید ، فرقی نداره یک صحنه رو کپی کنید از اورموشن ، اما پس هنر کجا میره ؟ خلاقیت ؟ مهارت ؟
در این صورت کار شما یک کاره خیلی بیروح میشه چون تنها اگر روح هنری داشته باشید میتونید اثری زنده خلق کنید و مخاطب رو جذب کنید ، پس هیچوقت دنبال پریست ، و ... نگردید .
البته استثنا هم داریم فقط برای مدل و متریال که جزو کار های سریع هستن ؛ و در ضمن ما اصلا مبحث رندرینگ در حال حاضر برامون مهم نیست چون تمامی موتور هارو اکثرا با کرکشون داریم ، الا موضوع اینجا نور پردازیست که فقط یک ذهن انسان میتونه اون رو خلق کنه !
امیدوارم منظورم رو گرفته باشید . :rose:
------------------------------

Muse رو عشقه :green::cool:

Mahshid_f3497

Active Member
من کار کردم باهاشٰامکاناتش زیاده وسرعت کار رو بالا میبره ولی veiwport رو سنگین میکنه و کلا فایل مکس سنگین میشه

majid amidi

New Member
سلام.من هم با نظر linkin for ever موافقم. چون خودم هنری هستم درک میکنم.فقط اطلاع رسانی کردم.بنده وسواس بیشتری دارم.

MUSE

Member
برنامه وی ان پلاگین یک میز کار سه بعدی آماده در برنامه 3ds Max است که کاربر با استفاده از آن قادر است آبجکت‌های سه بعدی را وارد صحنه کند، آنها را تغییر داده جنس آنها را اصلاح کند. این مجموعه همچنین لیستی از متریالهای مختلف مانند آجر، سنگ، آهن، چوب و ... دارد که قابل اختصاص به اجسام هستند. این مجموعه هر چند وقت یک بار از طریق سایت به روز رسانی می‌شود و شامل اطلاعات زیادی بالغ بر 12000 آبجکت و متریال است و اغلب کاربران آن را طراحان و معماران و یا شرکتهای مرتبط با معماری تشکیل می‌دهند.
نرم افزار VN، پلاگینی است که بر روی برنامه 3ds Max نصب شده و یک نوارابزار در سمت چپ برنامه 3ds Max باز می‌کند. با استفاده از این نرم‌افزار دیگر نیازی به 3d Boxهای موجود در بازار نیست. این نرم افزار به طراحان 3d کمک می‌کند تا در کمترین زمان و سریعترین حالت طراحی‌های سه‌بعدی خود را اجرا و با بهترین کیفیت و زیبایی خروجی بگیرند. علاوه بر سادگی نرم افزار VN که هر کاربری می‌تواند استفاده کند، این نرم‌افزار دارای بانک کاملی شامل انواع آبجکت‌ها و متریال‌ها با محیط کاملا ویژوال است که به راحتی وارد صحنه شده و قابل تغییر و اصلاح نیز می‌باشند. این نرم افزار کمک می‌کند کاربر به راحتی با موتور رندر VRay (وی ری) ارتباط برقرار کرده و کاربر بتواند یک خروجی حرفه‌ای از صحنه خود ایجاد کند.
این نرم افزار کمک می‌کند کاربر به راحتی با موتور رندر VRay (وی ری) ارتباط برقرار کرده تا کاربر بتواند یک خروجی حرفه‌ای از صحنه خود ایجاد کند.

جدیدترین ارسال ها

بالا