نظر خواهی در مورد طراحی package

adame_haji

Member
سلام بچه ها من یکی نشستم و یدونه طرح زدم اما انقدر اتفاق برام افتاد که نگو سیستمم ویروسی شد پاندا هم دیگه کار نمیکرد اومدم ویندوز عوض کنم زدم درایو اول هارد دوممو فرمت کردم
انقدر اعصابم خورد شد حالا طرح و یه نگاه بندازید و نظر بدید

چاکر همه شما دوست دارم طرحهای شما رو هم ببینم
یا علی

آخرین ویرایش:

iman.prs

Active Member
مثل شهــرام ... خوبي رو بگيم فايده نداره!! .. ولي قشنگه .. يه مقدار تو سه بعدي كردن .. بخصوص اون كادرها .. يعني اون طرح ها .. خط خطي هاي بالا و پايين بايد بيشتر كار كني! .. البته شايد مشكل از منه !!‌.. به هر حال .. در كل قشنگه ... به قول خودت .. ناناز .. باحال .. طلا .. قشنگ .. گوگول .. !!!‌..

:d

adame_haji

Member
متوجه نشدم منظورت از خط خطي هاي پايين و بالا كدومه لون لوزي هارو ميگي ؟
راستي اون ناناز و باحاحال و گوگول و اينا رو همين طوري نوشتم اون قسمت خالي نباشه
قللان هم گفتم اين مال يه برنامست كه بجاي اون گوگول و باحال توضيحات نوشته ميشه اون پايين هم اسم سايت نوشته ميشه حالا كه سايت و راه اندازي نكردم
راجع به رنگشم نظر بديد من روي رنگ مشكل دارم نوشته ها رو هم همينجوري انداختم باز براى اونا هم اگه نظر دارين بگين مثل اون Expert Edition Deluex يا از اين قبيل نوشته ها

FashisT

Active Member
حاجی جان ..برای باکس درست کردن باید دو تا گوش رو درست کنی و بعد بچسبودی ..من متوجه شدم گوش بغل
24.gif
فونتهاشو بعدا نوشتی و خواستی تو زاویه دیدش قرار بدی!!
در انتخاب فونت برای توضیحاتشم فونته دیگه ای استفاده کنی بهتره ...
اون عکسه زنم نباشه کارو قشنگ تر نشون میده چون الان یه جوریه!
فعلا
13.gif

adame_haji

Member
ممنون
ميدوني چرا اونجوري شده منم ميگفتم چرا اينجوري شده ولي جفت فونت بزرگها ايتاليك بوده بخاطر همين وقتي گوش چپ و درست كردم قشنگ به نظر نميرسه من از اول بايد نماي پرسپكتيو نشده را هم ميزاشتم دو تاش با هم ديگه بيتره الان فايلهاش دم دستم نيست تو شركت رو اين فايل كار كردم سيو هاش اونجاست صبح روش كار ميكنم بعد از ظهر ميارمش اينجا ميزارم
اين صورت دختره هم عجيب منو جزب كرده ميدوني كه كيه ؟
Angelina Jolie
همون بازيگر فيلم و بازي تام رايدر
حالا دهنشو حذف كردم بهتر نشد

adame_haji

Member
سلام آقا من دیوونه شدم نمیدونم چرا دو روزه هر کاری میکنم تمیتونم پست بزارم پیغام میده شاید اعتبار شما توسط مدیر لغو شده باشم برای شهرام هم آفلاین گذاشتم ولی جوابمو نداد ( آزادی ای آزادی = منصور )
من امروز این طرحو اینطور کامل کردم الان اومدم شما گفتید روشن تر بشه بهتره منم هیمن نظر و دارم حالا روش کار میکنم اون طرح بالایی هم شهرام گفته بود که دختره رو وردارم چون مشکل زا میشه راستشو بخوام اصلا دلم نمیاد راستی اینو بگم من یه تابلو طراحی کردم فلکسی فیس توش از یه چشم عروس واقعی که جزء عروسهای خودمون بود استفاده کردم خیلی قشنگ شده بود رفتم از رئیس منکرات پرسیدم این تابلو مشکلی نداره گفت : اگه اعضاء و جوارح بدن اون مثل پرو پاچه پیدا نباشه هیچ مشکلی نداره فقط اداره دارایی به تابلو نگاه میکنه مالیات میبنده :D :D :D :D :D :D :D :D :D
حالا اینم ورداشم یخورده از حالت عادی آوردم بیرون تا روی مغز جوونا تاثیر منفی نذاره
رنگشم یه کم روشن تر میکنم حالا سری بعد
ToFan جان اگه بخوام خلوتش کنم به نظر شما کجاشو خلوت کنم اصلا راه نداره به نظر شما کجا خالی بشه بهتره
رنگش در کل سبز هم میتونه باشه ولی آبی قشنگ تره
حالا شهرام جون ببینید مشکل نداره
یا علی

FashisT

Active Member
حاجی جان من هر پیغامی که به دستم برسه حتی اگه جوابی هم نداشته باشه جواب میدم ..نمیدونم ...من پیغامی از شما به دشتم نرسید ..در هر صورت اگه کوتاهی از من بوده شرمنده..../
راستی طوفان اون موقه که من این اموزشو دیدم عکس وارکرافت نبود ...نمیدونم شایدم بود..
به نظره من رنگه ابی که انتخاب کردی خیلی یخه...روی انتخاب رنگ ابی بیشتر دقت کنی بهتره چون یکم تیره و روشن تر جو کارو تغییر میده!
به نظره من اون publisher و بالایش رو کوچکتر کنی و فوتشم عوض کنی بهتر بشه...
و مشخصات سی دی هم بیاری وسط کادر و کوچکترش کنی بهتر میشه..
نمیدونم دیگه در هر صورت سلیقه خودته هر چی جور شد باهاش ردیفش کن...
فعلا
13.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا