نظر خواهی درباره کارهای طراحی و Flash

کدام یک از صفحات با موضوع آن ارتباط برقرار میکنه

• 1 - به عنوان صفحه اصلی سی دی مولتی مدیا مذهبی

رای: 0 0.0%
  • 4 - به عنوان صفحه ، پخش تواشی

• 5 - به عنوان صفحه ، پخش مرثیه

• مجموع رای دهندگان
    1
  • نظرسنجی بسته .

majidtavoosi

New Member
با سلام بر همه ، خصوصا اساتید
من می خوام چند تا از کارهای طراحی که یکی دو تا از آنها را Flash کردم را در این مبحث بگذارم تا دوستان نظر بدن .
اگر دوستان تمایل دارند که کارهای خود را نیز برای نظر دادن بقیه عزیزان بگذارند تا مبحث رونق بگیره.خیلی ممنون .
با تشکر
مجید طاووسی

1- فایل Flash
مشاهده پیوست 68644

2- فایل Flash
مشاهده پیوست 68645

3 -عکس

TR.png

4-عکس
T.png

5-عکس
M.png
]

:paint:

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
زیباست
آخریه واسه من خیلی آشناست...
در کل واقعا خسته نباشید...

Flashium

Member
یه جایی بزار ما هم بتوانیم ببینیم

این خطا را می دهد!!

PHP:
اکانت کاربری شما مجوز های لازم جهت دسترسی به این صفحه را ندارد ! این اتفاق ممکن است به یکی از دلایل زیر باشد :  ممکن است شما اکانت کاربری خود را فعال نکرده باشید. برای فعال سازی  اکانت کاربری باید بر روی لینکی که در ایمیل برای شما ارسال شده است کلیک  کنید، جهت ارسال مجدد لینک فعال سازی اینجا را کلیک کنید. ممکن است قصد ویرایش پستی که یک کاربر دیگر ارسال کرده است را داشته باشید که اینکار امکان پذیر نمی باشد . اگر قصد ارسال یک پست یا تاپیک جدید دارید ممکن است مدیر سایت اکانت  شما را غیر فعال کرده باشد و یا اجازه ارسال پست در این بخش را به شما  نداده باشد

majidtavoosi

New Member
یه جایی بزار ما هم بتوانیم ببینیم

این خطا را می دهد!!

PHP:
اکانت کاربری شما مجوز های لازم جهت دسترسی به این صفحه را ندارد ! این اتفاق ممکن است به یکی از دلایل زیر باشد :  ممکن است شما اکانت کاربری خود را فعال نکرده باشید. برای فعال سازی  اکانت کاربری باید بر روی لینکی که در ایمیل برای شما ارسال شده است کلیک  کنید، جهت ارسال مجدد لینک فعال سازی اینجا را کلیک کنید. ممکن است قصد ویرایش پستی که یک کاربر دیگر ارسال کرده است را داشته باشید که اینکار امکان پذیر نمی باشد . اگر قصد ارسال یک پست یا تاپیک جدید دارید ممکن است مدیر سایت اکانت  شما را غیر فعال کرده باشد و یا اجازه ارسال پست در این بخش را به شما  نداده باشد

من محدودیتی اعمال نکردم باز هم بررسی می کنم ببینم مشکل کجاست

++Hadi++

Active Member
البته شاید شما بودی چند سال پیش اونو تو انجمن گذاشته بودی...

NARANJTORANJ

Well-Known Member
من محدودیتی اعمال نکردم باز هم بررسی می کنم ببینم مشکل کجاست

NARANJTORANJ ، اکانت کاربری شما مجوز های لازم جهت دسترسی به این صفحه را ندارد ! این اتفاق ممکن است به یکی از دلایل زیر باشد :
  1. ممکن است شما اکانت کاربری خود را فعال نکرده باشید. برای فعال سازی اکانت کاربری باید بر روی لینکی که در ایمیل برای شما ارسال شده است کلیک کنید، جهت ارسال مجدد لینک فعال سازی اینجا را کلیک کنید.
  2. ممکن است قصد ویرایش پستی که یک کاربر دیگر ارسال کرده است را داشته باشید که اینکار امکان پذیر نمی باشد .
  3. اگر قصد ارسال یک پست یا تاپیک جدید دارید ممکن است مدیر سایت اکانت شما را غیر فعال کرده باشد و یا اجازه ارسال پست در این بخش را به شما نداده باشد

آقا لطفا یه جای دیگه آپ کن واسه ما که 300 ساله عضویم این ارورو میده 500 بارم اقدام کردیم حل نشده

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
کارهای جالب و جذابی هستند ولی اگر بیشتر روی آنها کار کنید انشاء الله جداب تر هم می شوند ، البته متوجه هستم که تا اینجا هم کار زیادی روی آنها شده است...
آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز دارم

naranjtoranj ، اکانت کاربری شما مجوز های لازم جهت دسترسی به این صفحه را ندارد ! این اتفاق ممکن است به یکی از دلایل زیر باشد :
  1. ممکن است شما اکانت کاربری خود را فعال نکرده باشید. برای فعال سازی اکانت کاربری باید بر روی لینکی که در ایمیل برای شما ارسال شده است کلیک کنید، جهت ارسال مجدد لینک فعال سازی اینجا را کلیک کنید.
  2. ممکن است قصد ویرایش پستی که یک کاربر دیگر ارسال کرده است را داشته باشید که اینکار امکان پذیر نمی باشد .
  3. اگر قصد ارسال یک پست یا تاپیک جدید دارید ممکن است مدیر سایت اکانت شما را غیر فعال کرده باشد و یا اجازه ارسال پست در این بخش را به شما نداده باشد

آقا لطفا یه جای دیگه آپ کن واسه ما که 300 ساله عضویم این ارورو میده 500 بارم اقدام کردیم حل نشده

ما نیز با این مشکل روبرو شدیم

evt

Member
من کارهای اولیه رو نتونستم ببینم و از روی عکس ها یی که گذاشتید کارها را دیدم .

نکات مثبت :
ترکیب بندی مناسب
رنگ بندی نسبتا خوب

نکات منفی :
کلیشه ای بودن کارها
کیفیت پایین برخی از عناصر تصویری
استفاده از نقوش و براش های نامتناسب

majidtavoosi

New Member
من کارهای اولیه رو نتونستم ببینم و از روی عکس ها یی که گذاشتید کارها را دیدم .

نکات مثبت :
ترکیب بندی مناسب
رنگ بندی نسبتا خوب

نکات منفی :
کلیشه ای بودن کارها
کیفیت پایین برخی از عناصر تصویری
استفاده از نقوش و براش های نامتناسب
سلام
ممنون از نظری که دادید
کلیشه بودن این نوع کار را قبول دارم . کاری بود که سفارش گرفته بودم
از نظر کیفیت . این عکسها برای آپلود حجمش را کم کردم
و دیگر اینکه اگر توضیح دهید کدام نقوش و براش نامناسب است ممنون میشم.
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا