نظر خواهی درباره کارت ویزیت

K1-CGMaster

Well-Known Member
آخرین ویرایش:

saeednajafi

Member
به نظر من دیستنس شادو رو صفرش کن
رنگ آبیت رو هم یه خورده از این جیغی درش بیار
جای اسم و تلفن هم عوض کن
فونت تلفن رو هم کوچیک کن کمی

moslancer2

Member
دوست عزیز چندتا نکته:
اول از همه کار خوبی هست اما یکم تغغیر میخواد... در طرح اول برای لوگو وقتی که سایه این مدلی میزاری نمیشه رفلکت از پایین بدی مچ نمیشه چون اینجوری در واقع نور از بالا و روبرو هست... روی سایه های متن و لوگو خوب کار کن چون در چاب تیره دیده میشه و اینکه میتونی کمرنگ تر و نزدیک تر به کار سایه بزنی... از نظر من سایه برای لوگو گذاشتی بهتر از رفلکت هست اون رفلکت رو حذف کن... فونت ها همگی خوبه اما رنگ های بخش متن "طراحی گرافیک" رو برای اینکه اینطور ساده نباشه از شیوه گرادنت استفاده کن اما نه غلیظ بلکه از یک آبی نسبتا خوشرنگ (نه زیاد پررنگ) به همون طیف روشن بری اما خیلی کم یعنی زیاد روشن هم نه... برای قرمز هم همینطور...
دوم برای کار پشت... اینجا من میگم اگر بخوای لوگو بذاری برای لوگو رفلکت بذار و سایه رو حذف کن و روی رفلکت هم یکم بیشتر کار کن تا کمی واضح بشه و اگر میخوای فقط متن رو که گذاشتی باشه یکم کوچکش کن بهتره... از بافت این قسمت با ترکیب رنگ ها و نحوه چیدمان خیلی خوشم اومد اما یکم خیلی کم روشن کن چون در چاپ تیره میشه... برای متن ها هم از همون شیوه استفاده کن و سایه هاش هم دقت کن...:rose:
دوست من اینا همه نظر شخصی بود، ولی کارت قشنگه...:rose:

Leoric

Active Member
برادر عزیز از ضمیمه ی سایت استفاده کن ! وقتی از آپلود سنتر استفاده می کنی مرورگر هم باید سایت آپلود رو لود کنه هم فروم ! به همین

خاطر واسه نت ، نفتی هایی مث من مشکل پیش میاد

قسمت بالا ، منتح الیه سمت چپ یه عکس گیره است به نام پیوست ! حاضر و آماده ! ازون استفاده کن !

main

Well-Known Member
::عکس ها باید ضمیمه بشه دوست عزیز جزو قواننینه::
:rose:

main

Well-Known Member
attachment.php

منظور من از اینجا بود

پیوست ها

• 22.jpg
    22.jpg
    355.7 کیلوبایت · بازدیدها: 19

hsajj

Member
کار شماره 1 خوبه فقط با رنگای قرمز و آبی که استفاده کردی موافق نیستم .

جدیدترین ارسال ها

بالا