نظر خواهی برایه کامل کردن یک قالب... ?!؟ (DaRiOuShJh)

DaRiOuShJh

Member
دوستان و اساتید خسته نباشید خسته نباشید
والا اینو نمیدونستم کجا مطرح کنم بهتره چون هم مربوط به طراحی Html و css میشه هم قسمته وبلاگ ها و هم قسمته فتوشاپ و گرافیک دو بعدی
حالا فعلا اینجا گفتم مطرح کنم اگه جواب نگرفیتم برم سراغه اون طرفا
DrHessam.gif

این قالبیه که تازگی ها برای بلاگ زدم و سایتم رو هم منتقل کردم به اونجا

2qwhk7k.jpg

فقط یه مقدار همونطور که میبینید هنوز کار داره و یه مقداریش با کمک و نظراته دوستان حل شده ولی بازم به نظرم ناقصه مقادیری

ممنون میشم اگر نظری چیزی دارید بگید

1. در مورد معلوم تر شدنه "نظر بدهید" و اطلاعات هر پست
2. لینکهای کنار خوب مشاهده نمیشن؟!
3. در بزوزر های مختلف مشکل داره با نشون دادنش و استایلش؟
4. سرعت لود شدنش پایینه؟
5. فونت ها و ... مشکلی دارند؟
6. من مشکله نشون دادنه transparent گرافسک های png رو حل کردم ولی مسنکه هنوز با IE6 مشکل داره
7.تو سایت قبلی نوشته های random داشتم اینجا هم بزارمشون؟ کجا؟
8. چند تا از دوستان گفتن اینجا هم رادیو آنلاین سایت قبلی رو بزارم نظر شما چیه؟
9. اون سایت فریم بود و ثابت ولی اینجا اگه بخوام رادیو آنلاین بزارم و طوری که با عوض شدنه صفحه قطع نشه باید pop-up بزارم خوبه به نظرتون
و نظراته دیگتون

ممنون میشم اگه چیزی هست بگید
funnyanimation2.gif

اینم ادرس خود صفحه:

http://darioushjh.blogfa.com/

راستی اینم عکسه سایته قبلی هست برایه دوستانی که سایت قبلی رو ندیدن

website_700.jpg

DaRiOuShJh

Member
بابا منم فراموش نکنید
نظره تخصصی که نمیخوام!!!
نظره بیننده ای میخوام

hasha-kaj

New Member
داریوش جان نمی دونم جوابی که الان می دم به دردت می خوره یا نه. من چند دقیقه پیش وبلاگت رو دیدم. گرافیک خیلی خوبی داشت. خیلی هم دوست داشتم می تونستم سایت قبلیت رو ببینم. انگار درباره ی موسیقی بود.
عکس هدر وبلاگت باز نشد. من از موزیلای فایرفاکس استفاده می کنم.
باکس پست هات هم به نظر می رسه باید از راست بیشتر فرو رفتگی داشته باشه. اینجوری می ره تو لکه های گرافیکی و به سختی خونده می شه. بقیه ش خوبه.
عکس اون فرشته ی سنگی رو هم تو کاور یکی از آلبوم های گروه آلمانی آگاثودایمون دیده بودم. خیلی باحاله!

DaRiOuShJh

Member
داریوش جان نمی دونم جوابی که الان می دم به دردت می خوره یا نه. من چند دقیقه پیش وبلاگت رو دیدم. گرافیک خیلی خوبی داشت. خیلی هم دوست داشتم می تونستم سایت قبلیت رو ببینم. انگار درباره ی موسیقی بود.
عکس هدر وبلاگت باز نشد. من از موزیلای فایرفاکس استفاده می کنم.
باکس پست هات هم به نظر می رسه باید از راست بیشتر فرو رفتگی داشته باشه. اینجوری می ره تو لکه های گرافیکی و به سختی خونده می شه. بقیه ش خوبه.
عکس اون فرشته ی سنگی رو هم تو کاور یکی از آلبوم های گروه آلمانی آگاثودایمون دیده بودم. خیلی باحاله!

ممنون دوسته عزیز بابته نظراتت
البته که به دردم میخورن فقط یه مقدار بعضی جاها نامفهومن:wink:

header که فلش هست اتفاقا سایت طوری طراحی شده که با هیچ کدوم از مرورگرها مشکل نداشته باشه
من خودمم الان از فایر فکس استفاده میکنم

در مورده ناخوانا بودنه حرفایه سمته راستی هم درسته
چون یه مقدار کاره BG رو بعدا انجام دادم و روشن ترش کردم یه مقدار مسنکه هنوز کار داشته و داره که فرصن نکردم برسم بهش
باید روشن تر بشه گوشه ها:)

نه این فرسته هه هم برایه agathodaimon نیست
برایه یه گروهه گمنامی بوده که خودمم الان یادم نمیومد کدوم گروه بوده!×!:D

HAMIDI72

Member
وبلاگتون مشکل خاصی نداشت ( با فایرفوکس ورژن آخر )‌ فقط اگه نوشته ها یه نیم سانت از سمت راست بیان داخل بسیار بهتر میشه .

Tcrubuyuuie

New Member
Interruption

The fine-furniture store where I work has been in business since the 1920s. Recently I received a call from a woman who wanted to replace some chairs from a dining set purchased from us in the 1930s. I assured her we could help and sought the assistance of the office manager. "You'll never believe this one, " I told him." I just got a call from a customer who bought some chairs from us in the 1930s. " Before I could finish repeating her request, he interrupted and said, "Don't tell me she hasn't received them yet!" ----------------------------------Looking to buy wow gold? Do you look for cheap wow gold? Welcome to our website:1.wow gold,2.wow gold,3.wow gold,4.wow gold,5.wow gold.

جدیدترین ارسال ها

بالا