نظر خواهي در مورد كار جديدم.

flashpro

کاربر فعال
سلام و خسته نباشيد.
دوستان در مورد دو كار قبلي منو شرمنده خودشون كردن.
اين هم كار جديدمه و اميدوارم كه بچه ها انتفاد هاشونو بگن.
البته اين سايت به صورت دايناميك طراحي شده و اطلاعات سايت توسط خود كاربرش وارد سايت ميشه و ممكنه كه الان اطلاعاتي نداشته باشه .
اينم لينك سايت : www.ali-jan.com

hhhhaaaa

Member
سلام
دوست عزیز همیشه کاری میکنی که حرفی واسه گفتن نمیمونه جز اینکه بگم عالیـــــ بود :)
خسته نباشی و موفق باشی :rose:

Saeed

Well-Known Member
این کپی رایتت منو کشته :wink:

منم با نظر همه دوستان موافقم { ساده , زیبا , شیک , آروم , دلنشین , باطراوت , فلش , داینامییک , ... }

موفقیت دوست جان :rose:

pouya saadeghi

Active Member
خيلى خوب كار شده ;)
رنگبندى تيره اى كه استفاده شده يكم حس سردى ميده اما عكساى خوشرنگ بكگراند اين حسو تا حدودى خنثى ميكنه.

موفق باشى &)

LOOX

Member
خوب نوبتی هم باشه نوبت ماست
این که کارت حرف نداره درش حرفی نیست
ولی یه ایراد داره که فکر میکنم کسی بهش دقت نکرده
شایدم تو سیستم من اینطوری نشون میده
لودینگی که گذاشتین به جای این که بنویسه al i hassanzadeh نوشته al hassanzadeh
یعنی یه i کم داره
در کل عالیه حرف نداره:rose:

flashpro

کاربر فعال
خوب نوبتی هم باشه نوبت ماست
این که کارت حرف نداره درش حرفی نیست
ولی یه ایراد داره که فکر میکنم کسی بهش دقت نکرده
شایدم تو سیستم من اینطوری نشون میده
لودینگی که گذاشتین به جای این که بنویسه al i hassanzadeh نوشته al hassanzadeh
یعنی یه i کم داره
در کل عالیه حرف نداره:rose:
ممنون عزيزم.
در مورد حرف i بايد بهت بگم كه حرف i با حرف h ادغام شده دوست من.

++Hadi++

Active Member
سلام
ناصر جان خیلی زیبا شده...
تبریک ...
کار عالی شده و ایرادهای زیاد مهمی نداره ... ولی منم در کارام به یه سری مشکلاتی خوردم که فک کنم اگه باز گو کنم ، به درد شما هم می خوره ...
2 تا مشکل همیشه واسه من وجود داره که البته به چشم نمی یاد و خود من هم وقت نکردم دنبال این مشکلات برم و حللش کنم(تو کارای خودم )
1- یکیش اینه که فرض کن کاربر بخواد زمینه رو فول اسکرین کنه و دکمه فول اسکرین off رو نشون بده و وقتی کاربر ، کلید scape رو بزنه و فلش از حالت فول در بیاد ، هنوز دکمه ، عبارت off رو نشون بده و یک بار می زنی تا به قسمت on برگرده و یه بار دیگه وقتی می زنی دوباره فول اسکرین بشه ...
2- خودمم این مشکلو دارم - نمی دونم چرا وقتی صفحه full screen می شه ، نمی شه داخل input text field ها ، (مثل قسمت contact ) چیزی نوشت ؟؟؟!!!
مسئله بعدی که وجود داره مسئله شناوریه . اندازه صفحه ات رو (فایر فاکس یا IE ) عوض کن ، می بینی که بکت به چپ می ره ، ولی صفحه اصلی اون وسط ثابته ... اگه کاری بکنی که با یه نظم خاصی همه چیز بزرگ یا کوچیک بشه و یا در غیر اینصورت جابجایی مناسب داشته باشند ، فک کنم کارت عالی تر هم می شه ...
(البته با Event.RESIZE و اندازه stageWidth و stageHeight ) ...
لودینگ صفحات که می چرخه اگه بالاتر بره بهتره چون الان رو خطه (ضلع مستطیل )
video production شما خیلی عالیه و خوشم اومد ولی بعد از باز کردن این قسمت ، یه خرده ، لمس دکمه های منوی اصلی مشکل می شه .اگه یه نمونه پایینتر بره بهتر تر می شه .

در کل موفق باشید ...

LOOX

Member
ممنون عزيزم.
در مورد حرف i بايد بهت بگم كه حرف i با حرف h ادغام شده دوست من.

فرمایش شما صحیح ولی اینو شما می دونی من می دونم(البته تازه فهمیدم) دوستان می دونن
ولی یه کاربر که هیچ وقت نمیتونه به سادگی تشخیص بده
کل کاره به این قشنگی با یه اشکال جزئی مهر بی دقتی می خوره :rose:

alionline1366

Active Member
کار قشنگی شده ناصر جان ولی به نسبت کارهای قبلیت جلوه بصری چشم گیری نداره و فکر کنم بدونم ایده کلی و جزئیات این کار رو از کجا گرفتی که اون کارم من خیلی دوست دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا