نظر بدیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــن

michealwiper

Active Member
:rose: سلام دوستان :rose:

این طرحی که دارم روش کار میکنم مربوط میشه به پشت و روی جلد یه کتاب

حالا گفتن که cd مربوط به این نرم افزارهای داخلشو بصورت mutlimedia بسازم

لطفن نظر ات گلتون :)rose:) و بدین ببینم چه دسته گلی به آب دادم :green:

فقط چنتا نکته اونم اینکه صاحب کار خاسته بکش حتمن آبی باشه و نوشته هاشم همونایی که خودش گزاشته

ینی فونتاشو من فقط یکم درشتشون کردم و یکمم رنگ و لعاب دادم حالا بازم اگه بدن بگین که بهش بگم تا بتون

برای قشنگتر شدن کار عوضش کنم.

درضمن قرار کار بصورت فلش در بیاد همراه با نرم افزارهایی که حالا بعدن اضافه میکنم

یه نکته دیگه که قرار اسم 10 تا نرم افزار به گوشه سمت چپ تصویر اضافه بشه با اسماشون ینی یه عکس کوچیک

از نرم افزار و بعد هم اسمش

attachment.php

پیوست ها

• For Cd 1.png
    For Cd 1.png
    429.8 کیلوبایت · بازدیدها: 38
آخرین ویرایش:

michealwiper

Active Member
نقل قول:
بد نیست ولی رو رنگ بندی و فونتش بیشتر کار کن.
یک ذره هم گرافیکی ترش کن.
بد نیست ولی رو رنگ بندی و فونتش بیشتر کار کن.
یک ذره هم گرافیکی ترش کن.
خسته نباشی
یه کم بیشتر روش کار کن

قشنگه اگه بیشتر روش کار کنی قشنگتر هم میشه :rose:

همه دوستان لطف کردین اینو گفتین که بد نیست اگه بیشتر روش کار کنی بهترم میشه :shock:
ولی هیچ کودومتون بهش اشاره نکردین که منظورتونو دقیقن بفهمم. مسلن رنگش بده کمرنگه بد رنگه

کهنه بنظر میرسه یا مردست و از این قبیل چیزها

بی زحمت به اون نکات ریز و کوچیکی که شما میدونید و من نمیدونم اشاره کنید و حالا بهر حال تجربتون بیشتر ازمنه

میخام اون ریزه کاریهایی رو که باعث بهتر شدن کار میشه بدونم

فقط چنت مطلب بگم که درمورد فونتهایی ک بکار رفتن واینکه چرا اونجا ها بکار رفتن اینکه خود صاحب کار اونجوری چیده ولی

اگه شما میبینید که جای بهتری میشه چیدشون یا جور دیگه ای میشه نوشتشون بنده رو بی نصیب نزارید

یادتون نره که قراره همه این نوشته ها یک لینک باشه. مسلن اون Email اش مستقیم وصل میشه به ایمیل طرف یا وبلاگش

لینک میشه همشون

بازم مرسی

آخرین ویرایش:

Cisco

مدیر انجمن
مثلا به فونتت بیشتر افکت بده. خیلی بیشتر رو کارت تاثیر می ذاره.
جای به نام... و آدرس ایمیل خوب نیست.
وسط خیلی شلوغ شده . پراکنده ترش کن.
با براش گرافیکی ترش کن.
رنگ کتاب رو عوض کن و همینطور رنگ پیش زمینه.
یک شکل رو دوبار بکار نبر تو کارت.
کوچک تر بشه شیک تر میشه.
همون طور که خودت گفتی یک کار کن زنده بشه کارت.
موفق باشی

MohammadGh

Well-Known Member
خوب شده
من تنها چيزي كه بيشتر به بچه ها توصيه مي كنم و تازه كار ها (البته شما نه ) نمونه كار ببينيد

موفق باشي

sinart

Member
سلام.منم چند تا نكته بگم.البته ببخشيد ها.
اول رنگ فونتهات خيلي رو اين زمينه تيره نامشخص اند.
دوم به نام تدوين كننده زندگي رو جاي خوبي نزاشتي.ميتونستي اونو بياري بالا .مثلا يه هدر واسش طراحي كني.و تيتر رو هم توش بزاري.
كلا جاي كار زياد داره.
موفق باشي

michealwiper

Active Member
مثلا به فونتت بیشتر افکت بده. خیلی بیشتر رو کارت تاثیر می ذاره.
جای به نام... و آدرس ایمیل خوب نیست.
وسط خیلی شلوغ شده . پراکنده ترش کن.
با براش گرافیکی ترش کن.
رنگ کتاب رو عوض کن و همینطور رنگ پیش زمینه.
یک شکل رو دوبار بکار نبر تو کارت.
کوچک تر بشه شیک تر میشه.
همون طور که خودت گفتی یک کار کن زنده بشه کارت.
موفق باشی
ممنون ازت فقط در مورد اینکه گفتی جای بنام .... و آدرس ایمیل خوب نیست و همچنین اون شکلی که گفتی سعی کن از یه شکل دوبار

استفاده نکنی منظورتو فهمیدم ولی بازم میگم والا نظر من نیست نظر صاحب کاره

درضمن در مورد این مسئله که گفتی وسط خییلی شلوغه هم باید بگم که هنوز باید قسمت سمت چپش هم 10تا نرم افزار با اسم و آیکونش اضافه کنم

اونوقت دیگه خیلی شلوغ تر میشه.میدونم اصلن درست نیست ولی خب فقط همین یه صفه رو داره.بنظر شماها من باید چیکار کنم با این دست و بال کم؟

ولی باشه روش کار میکنم ببینم میتونم متقاعدش کنم.بعدم اینکه میخاستم نظر دوستان رو در مورد زنده کردن رنگ این موضو بدونم

ینی چیکار کنم؟

درسته که خودم گفتم میخام مرده نباشه ولی خب بضی کارا رو هم نمیشه

نه میخام سبک باشه و نه خیلی دلگیر. شما بگید :-?

مرسی

آخرین ویرایش:

Yunes.grapix

Well-Known Member
اصلا چرا تو قید و بند این هستی که می گی صاحب کار اینو گفته، هیچوقت این طرح رو به صاحب کار نسبت نمی دن و چند روز دیگه همین کار اگه تو دست صاحب کار باشه و یکی بهش بگه زشت شده نمی گه نظر خودمه ، می گه طرح فلانیه ؛ پس به نظر من اینجا باید یه مقدار با عقاید دیکتاتوری و خود رایی عمل کنی و اونچه که بچه ها می گن رو گوش کنی ، آفرین پسر خوب

R-med

Well-Known Member
خوب بزارید منم چندتا ایراد بگیرم
1- سایه ای که تو متن "مبانی تدوین و تدوین کامپیوتری" گذاشتی اصلا جالب نشده . اگه پاکش کنی بهتره
2- رنگ سیاه با آبیه تیره اصلا جور در نمیاد . مخصوصا وقتی وسطش آبیه کمرنگ باشه . پس بهتره رنگبندی رو کلا عوض کنی
3- رنگ های تیره خیلی استفاده کردی . مثلا رنگ قرمز رو روشنتر میکردی بهتر میشد
4- از تصاویر و براش هایی که واسه بکگراند گذاشتی به خوبی استفاده نکردی

راستی من نظرات اسادید رو نگاه نکردم پس شرمنده اگه حرف های اونا رو دوباره تکرار کردم

hamzeh1372

Member
خوبه
ولی نوشته هاش رو پس زمینه ننشسته
رو فونتش بیشتر کار کن(فونت عوض کنی بهتره)
موفق باشی:wink:

canabis

Member
دوست عزیز این که صاحب کار گفته رنگش آبی باشه وغیره درست
اما شما بعنوان یه طراح باید چند تا اتود بزنی بزاری جلوی طرف شاید از طرحهای جدید بیشتر خوشش اومد
رنگهایی که بکار بردی تو چاپ بی روح میشن opacity کار زیاده بنظرم
ترکیب بندیشم جای کار داره
چند تا صفحه کنار هم باز کن و تو هر صفحه یه جور کار کن بعد ببین به عنوان یه خریدار اگه اینو تو ویترین ببینی کدوم بیشتر جذبت میکنه
نقطه تاککید کار هم مشخص نیست کجاست !!!

michealwiper

Active Member
اما شما بعنوان یه طراح باید چند تا اتود بزنی بزاری جلوی طرف شاید از طرحهای جدید بیشتر خوشش اومد
چند تا صفحه کنار هم باز کن و تو هر صفحه یه جور کار کن بعد ببین به عنوان یه خریدار اگه اینو تو ویترین ببینی کدوم بیشتر جذبت میکنه
قشنگ توضیح دادی دوست خوبم
فقط یه جمله اونم اینکه این قرار نیست چاپ بشه و بعنوان مولتی مدیاس

بعدم اینکه شما گفتی چنتا کار بزن که بنده هم همین کارو کردم و همیشه در کارام اینکارو میکنم (با تشکر از یادآوری)
بعدم که منظورتو از نقطه تأکید نفهمیدم :-?

michealwiper

Active Member
1- سایه ای که تو متن "مبانی تدوین و تدوین کامپیوتری" گذاشتی اصلا جالب نشده . اگه پاکش کنی بهتره
2- رنگ سیاه با آبیه تیره اصلا جور در نمیاد . مخصوصا وقتی وسطش آبیه کمرنگ باشه . پس بهتره رنگبندی رو کلا عوض کنی

راستی من نظرات اسادید رو نگاه نکردم پس شرمنده اگه حرف های اونا رو دوباره تکرار کردم
درمورد فرمایشات شما بعد از تشکر و یاد آوری مجدد باید بگم که ایشون رنگ آب از بنده خاستن البته من رنگهای دیگری رو هم زدم

ولی تإکیدشون رو آبیست.

بعدم اگه میشه منظورتو از تصاویر وبراش هایی که گفتی استفاده کردی خوب استفاده نکردم یه راهنمایی کن که چیکار کنم

بازم مرسی

michealwiper

Active Member
2- رنگ سیاه با آبیه تیره اصلا جور در نمیاد . مخصوصا وقتی وسطش آبیه کمرنگ باشه . پس بهتره رنگبندی رو کلاعوض کنی
خوبه
ولی نوشته هاش رو پس زمینه ننشسته
رو فونتش بیشتر کار کن(فونت عوض کنی بهتره)
موفق باشی:wink:

اینکه شما دوستای خوب دارید ایرادات کارامو میگیرید خیلی خوبه مخصوصن که بضیا یه چیزاییرو یاد آوری میکنن که بهرحال ممکن آدم

یادش رفته باشه ولی خب یه چیزی رو بگم اونم اینکه:

البته ببخشید جسارت نباشه بضی وقتا ما ها میخایم سلیقه های شخصیمونو بکار ببریم در کار دیگران

میدونید منظورم خدایی نکرده توهین به کسی نیست فقط بابت یادآوری بوده

اینو بخودمم خیلی میگم چون مسلن میبینم که مسلن یکی یه رنگی رو استفاده کرده و من اینجا بهش گفتم که اگه این رنگو نمیزاشتی

مسلن بهتر بود ولی وقتی میبینم که طرف میگه آخه من این رنگو دوس دارم دیگه خب میبینم شاید من نباید این حرفو تند بهش میگفتم

یا هر چیز دیگه که فکرشو بکنیم. بهرحال ممنون از تذکراتتون

درمورد اون نکاتی که گفتین بهم و منم جوابتون دادم تک تک اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا