سلام خودت نظر بدید ((من حرف نمی زنم بیشتر از این)):-? موفق باشید
Mehdi Pardazesh Member Apr 11, 2006 #6 با اینکه نمی تونم حرف بزنم ولی می گـــــــــــــــــم تقصیر من نیست یه دفعه میاد سریع خودش پردازش می کنه کاری به من نداره. موفق باشید
با اینکه نمی تونم حرف بزنم ولی می گـــــــــــــــــم تقصیر من نیست یه دفعه میاد سریع خودش پردازش می کنه کاری به من نداره. موفق باشید
Mehdi Pardazesh Member Apr 12, 2006 #12 اینم نگاه کنید دیگه اونا رو که نگاه کردید. به گفته یکی از دوستان:مهدی چرا حرف میزنی
Mehdi Pardazesh Member Apr 12, 2006 #13 متاسفانه خانواده ها توجه ندارند من نمی تونم بیشتر از این حرف بزنم موفق باشید
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Apr 12, 2006 #14 آقا مهدی میشه خواهش کنم توی پستاتون اینقدر (من نمیتونم حرف بزنم رو نگین!!!) خوب اگر نمیتونین حرف بزنین پس چرا این همه اینو تکرار میکنین؟! در مورد کارهاتون هم باید بگم خوب شده پیشرفت خیلی خوبی تو این زمینه داشتین. موفق باشین
آقا مهدی میشه خواهش کنم توی پستاتون اینقدر (من نمیتونم حرف بزنم رو نگین!!!) خوب اگر نمیتونین حرف بزنین پس چرا این همه اینو تکرار میکنین؟! در مورد کارهاتون هم باید بگم خوب شده پیشرفت خیلی خوبی تو این زمینه داشتین. موفق باشین
Broken-home Member Apr 12, 2006 #15 Mehdi Pardazesh گفت: کلیک کنید تا باز شود... توی این کار پیشرفت درست حسابی کردی. بی تعارف اما کارای دیگه خوب نشده.روی اینم باز کار کنی بهتر میشه.البته اون نگاتیو جالب نیست.این گیر دادنت به نمی تونم حرف بزنم هم جالبه.بکنش امضا اینقد نخوای تایپش کنی!! آخرین ویرایش: Apr 12, 2006
Mehdi Pardazesh گفت: کلیک کنید تا باز شود... توی این کار پیشرفت درست حسابی کردی. بی تعارف اما کارای دیگه خوب نشده.روی اینم باز کار کنی بهتر میشه.البته اون نگاتیو جالب نیست.این گیر دادنت به نمی تونم حرف بزنم هم جالبه.بکنش امضا اینقد نخوای تایپش کنی!!
Mehdi Pardazesh Member Apr 12, 2006 #19 واقعا من نمی تونم حرف بزنم مشکل اینجاست. باشه چشم تا امشب آموزشش رو می زارم . زدی تو خال من واقعا با خودم مشکل دارم خیلی هم مشکل دارم . من دیگه بیشتر از این حرف نمی زنم. موفق باشید
واقعا من نمی تونم حرف بزنم مشکل اینجاست. باشه چشم تا امشب آموزشش رو می زارم . زدی تو خال من واقعا با خودم مشکل دارم خیلی هم مشکل دارم . من دیگه بیشتر از این حرف نمی زنم. موفق باشید
Mehdi Pardazesh Member Apr 12, 2006 #20 راستی این نگاتیور نیست عکس رادیولوژی هست عکس های رادیولوژی هم خوبه استفاده کنید مخصوصا کمر وای مهدی چقدر حرف می زنی موفق باشید
راستی این نگاتیور نیست عکس رادیولوژی هست عکس های رادیولوژی هم خوبه استفاده کنید مخصوصا کمر وای مهدی چقدر حرف می زنی موفق باشید