اين اولين كار من تو اين زمينه هستش ميشه ايراداتشو بگين؟ آذر گشت ملكي
K keanu0666 Member Aug 25, 2011 #1 اين اولين كار من تو اين زمينه هستش ميشه ايراداتشو بگين؟ آذر گشت ملكي پیوست ها 13142537171.jpg 14.9 کیلوبایت · بازدیدها: 34 آخرین ویرایش: Aug 25, 2011
sh1 graphic Well-Known Member Aug 25, 2011 #2 کار خوبیه فک کنم تنها ایرادی که داره اینه که نیشه خوند موفق باشی
saeed-n Member Aug 25, 2011 #3 sh1 graphic گفت: کار خوبیه فک کنم تنها ایرادی که داره اینه که نیشه خوند موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... موافقم
sh1 graphic گفت: کار خوبیه فک کنم تنها ایرادی که داره اینه که نیشه خوند موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... موافقم
canabis Member Aug 25, 2011 #4 سلام دوست من بنظرم اگه آذر رو جدا از هم کاری کنی بهتر خونده میشه فضای خالی بالای "ی" ملکی هم زیاده موفق باشی
سلام دوست من بنظرم اگه آذر رو جدا از هم کاری کنی بهتر خونده میشه فضای خالی بالای "ی" ملکی هم زیاده موفق باشی
Mj Well-Known Member Aug 25, 2011 #6 sh1 graphic گفت: کار خوبیه فک کنم تنها ایرادی که داره اینه که نیشه خوند موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... موافقم به نظرم یه امتیاز خیلی خوبی که میتونست داشته باشه خوانا بودنش بود چون کار زیبایی هست خسته نباشی
sh1 graphic گفت: کار خوبیه فک کنم تنها ایرادی که داره اینه که نیشه خوند موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... موافقم به نظرم یه امتیاز خیلی خوبی که میتونست داشته باشه خوانا بودنش بود چون کار زیبایی هست خسته نباشی
shs70 Member Aug 25, 2011 #9 hsajj گفت: کار قشنگی شده به نظر من بخش آذر با بقیه کار جور در نمیاد موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... موافقم
hsajj گفت: کار قشنگی شده به نظر من بخش آذر با بقیه کار جور در نمیاد موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... موافقم
moslancer2 Member Aug 25, 2011 #10 دوست من برای کار اول خیلی خوبه... اما مشکل همون خوانایی هست که دوستان اشاره کردن... اصلا مشخص نمیشه ولی خب اینم یجورش هست یا حق
دوست من برای کار اول خیلی خوبه... اما مشکل همون خوانایی هست که دوستان اشاره کردن... اصلا مشخص نمیشه ولی خب اینم یجورش هست یا حق
R-med Well-Known Member Aug 27, 2011 #11 خوب اینطور که معلومه دوستان تمامی ایرادات رو گرفتن برای بار اول خیلی خوبه حالا به نظر من برو ایراداشو برطرف کن و طرح جدیدت رو بزار تا ببینیم چه قدر پیشرفت داشتی موفق باشی
خوب اینطور که معلومه دوستان تمامی ایرادات رو گرفتن برای بار اول خیلی خوبه حالا به نظر من برو ایراداشو برطرف کن و طرح جدیدت رو بزار تا ببینیم چه قدر پیشرفت داشتی موفق باشی