http://med.algopars.ir/images/banner/logo0.jpg اگر نظر بدهید حتما استفاده می کنم
photoshopcs2 Member Aug 2, 2006 #1 http://med.algopars.ir/images/banner/logo0.jpg اگر نظر بدهید حتما استفاده می کنم
miladgraphic Member Aug 2, 2006 #2 بنر برای وب سایت هست ؟ به نظرم اگر یه کم خلوت تر کار کنی بهتره . اما همین تم آبی ، برای این کار خوبه . بد نیست لوگوی دانشگاه هم در کارت باشه .
بنر برای وب سایت هست ؟ به نظرم اگر یه کم خلوت تر کار کنی بهتره . اما همین تم آبی ، برای این کار خوبه . بد نیست لوگوی دانشگاه هم در کارت باشه .
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 2, 2006 #3 وقتی اقا میلاد نظر بدن ما دیگه چی کاره ایم!!؟ ولی بقول میلاد لوگو رو حتما کارکن. لوگو رو همراه با همین توضیح (دانشگاه علوم پزشکی اراک) در سمت راست بنر قرار بده. خود اون نوشته رو هم بیشتر روش کار کن الان حروفش خیلی از هم جدا نوشته شدن. موفقیت باشی.
وقتی اقا میلاد نظر بدن ما دیگه چی کاره ایم!!؟ ولی بقول میلاد لوگو رو حتما کارکن. لوگو رو همراه با همین توضیح (دانشگاه علوم پزشکی اراک) در سمت راست بنر قرار بده. خود اون نوشته رو هم بیشتر روش کار کن الان حروفش خیلی از هم جدا نوشته شدن. موفقیت باشی.
miladgraphic Member Aug 3, 2006 #4 sara_is_nice_girl گفت: وقتی اقا میلاد نظر بدن ما دیگه چی کاره ایم!!؟ کلیک کنید تا باز شود... خواهش می کنم . لطف داری .
sara_is_nice_girl گفت: وقتی اقا میلاد نظر بدن ما دیگه چی کاره ایم!!؟ کلیک کنید تا باز شود... خواهش می کنم . لطف داری .
hamid ir Well-Known Member Aug 3, 2006 #5 miladgraphic گفت: بنر برای وب سایت هست ؟ به نظرم اگر یه کم خلوت تر کار کنی بهتره . اما همین تم آبی ، برای این کار خوبه . بد نیست لوگوی دانشگاه هم در کارت باشه . کلیک کنید تا باز شود... موافقم
miladgraphic گفت: بنر برای وب سایت هست ؟ به نظرم اگر یه کم خلوت تر کار کنی بهتره . اما همین تم آبی ، برای این کار خوبه . بد نیست لوگوی دانشگاه هم در کارت باشه . کلیک کنید تا باز شود... موافقم
PhonieX مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6 Aug 3, 2006 #6 اگه اون پرتو ها حذف بشه و اون چشمه و هلال بره یکم سمت چپ و لوگوی دانشگاه و اسمش را در جای خالی شده راست قرار بده عالی میشه اون اسم دانشگاه هم یه جورایی لنگ می زنه به بقیش نمی خوره
اگه اون پرتو ها حذف بشه و اون چشمه و هلال بره یکم سمت چپ و لوگوی دانشگاه و اسمش را در جای خالی شده راست قرار بده عالی میشه اون اسم دانشگاه هم یه جورایی لنگ می زنه به بقیش نمی خوره