پشتیبانی نظرسنجی

pitico.ir

New Member
سلام دوستان

خیلی خوشحال میشم که نظراتتون رو راجب این کارکتر بذارید من خیلی توی اینکار حرفه ای نیستم وخوشحال میشم نظرات تون رو بدونم تا بتونم اشکالاتم رو رفع کنم من دارم برای بازی سازی فعالیت میکنم و سعی میکنم کارکترهام روبرای بازی درست کنم

3dmax,photoshap,zbrush

ghul-shakh-head.jpgghul-shakh-nomat.jpgFRONT.jpgback.jpg

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی
احتمالا اینو از آموزش نزدی؟

شما از روش bake برای بازی سازی استفاده کن که جدیدا خیلی داره استفاد میشه

ان شالله حرفه ای میشی به زودی
یاعلی

pitico.ir

New Member
چرا دوست عزیز چینی بود ولی راستش از طرحش خوشم اومد خودم درسش کردم از اموزشش که چیزی نفهمیدم من ر استش خودم طراح نیستم واسه همین نمی تونم کارکتر طراحی کنم ودنبال شخصیت میگردم برای ساخت وتمرین و و قتی شخصیتی یا کارکتر رو میبینم از روی عکسش شروع میکنم به ساختش چون ساختش رو بلدم ولی طرحش رو نه بازم ممنون که نظر دادی
منم از بیک استفاده کردم و اون که شما توی یو دی کی میبینی low poly شه بازم ممنون دوست عزیز

Mehran coyote

Well-Known Member
خب اگه high poly شو هم میزاشتی خوب بود
اگه سعیت بر این بوده که شبیه اون آموزشه بزنی باید بگم تلاشت خوب بوده ولی شبیه نشده و من از شاخهاش فهمیدم باید بیشتر تلاش کنی تا کاراکترت بهتر بشه هم از نظر اناتومی هم از نظر رندر و حتی توی خوده udk
لطفا نرم افزارهایی رو که استفاده کردی تو پست یک اضافه کن

درد منو تو یکی هست طراحی بلد نیستیم :د

یا علی

pitico.ir

New Member
اره رندر که اصلا نداره راستش این کار ماله الان نیست مال چند ماه پیشه چون من فقط میخواستم بسازمش وببرمش توی udkدیگه به اینکه ازش رندر بخوام بگیرم توجه نکردم فقط hi polyش که تموم شد یه low poly ازش ساختم و ریگ کرددمو یه چندتا هم انیمیشن بهش دادم بعد بردمش توی udk...اونجا یه چندتا عکس گرفتم ازش گفتم حالا اینجا بچه نظر بپرسم که چطور شده انتومیش هم قبول دارم چون زیاد روش کار نکردم:)

webxyz

Member
اگه پاهاش بویژه ران هایش عضلانی تر بشه به نظر جنگجوتر و خشن تر میشه الن یه کمی شله.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا