مدیاچنس یک شرکت کوچک هست که یه دفتر تو اروپا داشت و یکی در کانادا که محل زندگی موسس شرکت هست و دفتر اروپا هم فکر کنم با رفتن دوتا از اعضای شرکت دیگه فعالیتی نداشته باشه. و عملاً همونطور که حامد گفت توسط یک نفر اداره میشه
حالا بنظر شما این شرکت برای اینکه بتونه محصولاتش رو بفروشه باید تو هر کشور یه دفتر داشته باشه ؟؟؟ حتی شرکت های بزرگ هم همچین امکانی رو ندارن !!
و آیا منطقی بنظر میرسه که بگیم چون تو کشور ما دفتر نداره ما حق داریم که محصولاتشون رو بدون پرداخت وجه و غیرقانونی استفاده کنیم ؟! و آیا پرداخت وجه به یک شرکت خارجی و تبادل ارز در قبال دریافت خدمات به اقتصاد کشور ضرر وارد میکنه ؟؟؟!
بنظر میرسه دوستان نقض قوانین توسط کشور ما رو نادیده گرفتن یا خیلی در نظرش نمیگیرن و بهش توجهی ندارن!
موارد نقض قوانین در کشور ما زیاد هست که دولت نیز واکنشی علیهش نشون نمیده چه در صنعت نرم افزار و چه در موارد دیگه، مثال بارزش صنعت سینما هست؛ جالبه که فیلمی که هنوز به اکران عمومی نرسیده تو ایران با کمترین قیمت به فروش میرسه؛ نیاز نیست برین به فلان پاساژ، چرا راه دور، همین سر چهارراه دست فروشا آرشیو کاملی دارن.
کافیه به فروم های اینترنتی سری بزنین تا ببینین حاصل زحمت یک کمپانی سینمایی که با صرف میلیونها دلار به ثمر رسیده، دیسکی دویست تومن به فروش میرسه !
و اما برخورد دولت، نیاز به توضیح اضافی نیست، فقط کافیه همین الان برین شبکه 3 رو نگاه کنین، چی میبینین ؟ یه مسابقه ی فوتبال که بالاش یه واترمارک سبز داره ، چرا ؟؟ چون از یه کانال دیگه داره
دزدیده میشه !!
دیگه پخش بزرگترین آثار سینمای جهان در ایام نوروز هم که گفتن نداره !
حالا شما میگین ما باید مثل خودشون باهاشون رفتار کنیم !؟
اینروزا خیلی میشنویم که همه چی تقصیر
اوناست و ما بیگناهیم و ازین حرفا، تحریم هم که یه ظلم و بی عدالتی محض هست !!!
تمام این تحریم ها با اینکه دودش به چشم ما ملت میره، ولی بی دلیل نیست و بخاطر عملکرد فوق العاده ضعیف دولت هست، بخاطر سیاست بد خارجیش هست، نه اینکه آمریکا یا هر کشور دیگه بی تقصیر باشه، نه؛ ولی این که تمام اینها بخاطر بازیهای سیاسی هست و همونقدر که کشورهایی که در مقابل ایران قرار دارند خوشنام نیستند، دولت ایران هم در قبال کارهایی که انجام میده و پیوسته انکارش میکنه مسئول هست.
از اینکه چرا ما از نرم افزارهای کرک شده استفاده میکنیم تعجب نمیکنم، ولی اینکه هنوز هم باور نکردیم که اینکار صرف نطر از اینکه اون نرم افزار مربوط به چه کشور و یا شرکتی باشه، کاملاً خلاف قوانین اخلاقی و انسانی هست باعث تعجب من هست.
آیا واقعاً صنعت نرم افزار ما درجا نمیزنه ؟ آیا ثبت محصول تا میزان بالایی تثبیت کننده میزان فروش ما هست ؟
نه، کاملاً نه !!!
چرا ؟ چون وقتی یه شرکت کوچک که مال چندتا جوون هست بیش از دوسال زمان صرف ساخت بازیی میکنه که بدلیل نوپا بودن این صنعت و عدم حمایت آنچنانی مالی گرافیکش در حد نسخه ی دوم Quake هست، به فرض اینکه تمام نسخه های بازی به صورت قانونی بفروش برسه و حتی یک نسخه هم کپی نشه، بالاترین قیمتی که میتونن براش درنظر بگیرن چهار هزار تومنه !!
چرا ؟؟ چون بازیباز ما کافیه بره خدمات کامپیوتری یا گیم نت سر کوچشون تا آخرین نسخه از بازی NFS و Crysis رو یکجا دو تومن بخره !!! تازه اگه طرف با داشتن تمام اون بازیها با گرافیک خبره کنندش، اصلاً میلش بکشه که بازی چهار هزار تومنی ایرانی با گرافیک مربوط به چهار سال پیش صنعت بازی رو بخره !!!!
از این نمونه ها فراوونه، جالبه که من خودم چند تا برنامه ی مستند که از شبکه های خارجی پخش میشد رو دیدم که مثلاً تو یه مغازه ی کوچک جدیدترین نسخه از فلان بازی با نازلترین قیمت بفروش میرسه، اصلاً همین داداش خودم بیشتر از دویست عنوان بازی PS2 داره، حالا حساب کنید برای خرید این تعداد بازی چقدر باید میپرداخت، واو !! عجب تجارت جالبی ! سود خوبی توشه، الان داداشم یه میلیونره !! (راستی چرا باید بازیی رو که میشه با هزار تومن خرید، براش چهل هزلر تومن پول داد؟، واقعاً که این خارجکیا خیلی خلن !!!)
تمام چیزی که بنظرم میشه گفت، جناب Silvercover گفتن:
من سعی کردم و می کنم که:
- از معادل های رایگان استفاده کنم.
- در حد توانم برخی از نرم افزارها و خدمات رو خریداری کنم.
- سعی در بهبود این فرهنگ بیمار داشته باشم و هر جایی و مکانی اقدام به ترویج و اشاعه نرم افزار کرک شده نکنم.
- حتی الامکان از محصول کرک شده در کارهای تجاری استفاده نکنم.
این نظر من بود نسبت به بحث هایی که قبلتر دوستان انجام داده بودن.