نظرسنجی: راجع به استفاده از mmb کرک شده

من از MMB کرک شده استفاده

• نمی کنم و unrigister کار می کنم

رای: 0 0.0%
  • نمی کنم خریداری می کنم و قانونی استفاده می کنم.

رای: 1 7.1%
  • استفاده می کنم بلا شک

رای: 8 57.1%
  • اگر سیستم پرداخت برون مرزی آسون بود حتما استفاده نمی کردم

رای: 6 42.9%

• مجموع رای دهندگان
    14
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ubuntu

Member
سايت خيلي از شرکت‌ها IP ايران رو تحريم نکرده ولي محصولاتش رو به ايران نميده. مثل سايت اينتل يا apple يا...
در ضمن قرار نيست ما بهاي تحريم شدن از سوي آمريکا رو بديم. اون هم تحريم يک‌جانبه!
در مورد نرم‌افزار هاي ايراني تو ايران سخت‌گيري زياده. و اگه شما نرم‌افزار خودتو ثبت کني تا 75% جلوي کپي غير قانوني اون رو تو ايران گرفتي. حالا اگه بين‌المللي باشه ديگه من نمي‌دونم!!! بعدش هم. فکر کنم چند نفريتون با اين تحريم ها برخورد کردين. براي مثال جناب Silvercover! سايت MMBSamples.com براي چند وقت بسته شده بود! چرا؟ تحريم... آيا فقط همون هاست بود که تحريم کرد؟ يا فقط همون شرکت؟ خير مطمئن باشين بيشتر شرکتها به خاطر دردسر و قوانين حاضر به معامله و تجارت با ايران نيستند. خوب اين که کشورشون نمي‌خواد به ما چه؟
آقا! اصلاً يه ذره ديگه همين جوري پيش بره بحث به رياست جمهوري و سياست و ... مي‌کشه. بي‌خيال شين.

silvercover

کاربر متخصص
سلام و دوصد دورود به همگان

ممنون که بحث می کنید بالاخره باید به قول گفتنی ما که ادعای روشن فکریمون میشه و تو اینترنت به بحث و تبادل علم می پردازیم راهمون مشخص شه.

اما من خرید رو دوست دارم چون وجدان حکم می کنه این کار بکنیم

اما چند نکته:

1 مهم ترین چیز برای ما استفاده از نرم افزار این هست آیا اون سمت مرز ها اون ها هم به فکر این هستندکه فقط بحث اقتصادی مهم هست یا اقتصاد + سیاست؟

نه این طور نیست دانشگاه ما 3 سال پیش از ماکروسافت غول نرم افزاری دنیا ویندوز خرید هزینه هنگفتی پرداخت کرد.

ویندوز ها بعد 30 روز منقضی شد مسئولین دانشگاهمون نتونستند باور کنید نتونستند از ماکرو سافت ادعای رفع مشکل کنند و ویندوز ها رو فعال کنند.

می دونید جواب ماکروسافت چی بود؟

شما جزو سازمان اقتصاد جهانی نیستید واسه همین خاطر ما این هم لطف کردیم بهتون فروختیم ایران شامل خدمات پس از فروش نیست و این کار نقض قوانین کشور ماست.(امریکا)

این یعنی چی این عدالت و حقوق بشر و خدماته این شرکت چرا ایران شامل خدمات پس از فروش نیست.

باید عادلانه و با دید وسیع تری به این قضیه نگاه کرد. شرکت مایکروسافت و شرکت های دیگه تابعیت آمریکایی دارن و تابع قوانین آمریکا هستن. پس ساده لوحانس اگر انتظار داشته باشیم که بر خلاف قوانین کشور مطبوع عمل کنند. آیا شما حاضرین بر خلاف قوانین ایران با کشور اسرائیل تبادل تجاری داشته باشی؟ از طرف دیگه اگر خوب چشمامون رو باز کنیم می بینیم که این شرکت ها در واقع در حق ما لطف هم می کنند که بسیاری از خدمات و محصولاتشون رو سازگار با زبان فارسی ارائه می دن.

اصلا اینجا بحث حقوق بشر مطرح نیست. در واقع میشه با خوندن شرایط استفاده یک نرم افزار که هم در سایت شرکت تولید کننده و هم در مستندات همراه هست به تعهدات سرویس دهنده یا تولید کننده پی برد. پس اگر ما با علم اینکه مشکل برامون پیش میاد و خرید هنگفتی کنیم کاری عبث کردیم. اما این نباید باعث بشه تا هیچ نرم افزار و سرویسی رو خریداری نکنیم. چرا که همه نرم افزار های آمریکایی و تولید این کشور نیستند.

نه ما هم باید عین خودشون باهاشون رفتار کنیم.(البته من به شرکت مدیا چنس این رو نچسبوندم ها)

نباید به سرعت اینطور خصمانه سخن گفت. همین حالا هم بیشتر ملزومات سخت افزاری و نرم افزاری شما از کشور آمریکا سرچشمه میگیره و من و شما در ساختش و تولیدش هیچ نقشی نداشتیم که بخوایم با ادعامون گوش عالم رو کر کنیم. بهتر این هست که به جای رجز خوندن های احساسی و بیهوده همچون کشور ژاپن کوشا باشیم و پیشرانه رو به پیش ببریم تا از اون جهت بتونیم با پیشرفت علمی حرفی برای گفتن داشته باشیم؟ آیا کشور آمریکا نبود که دو شهر ژاپن رو با خاک یکسان کرد؟ پس چرا ایندو تبادل علمی، فرهنگی و اقتصادی رو در سرلوحه کار قرار دادن و تا جایی رسید که ژاپن از آمریکا در برخی جهات پیشی گرفت؟ پس به جای هیاهو و ادامه دادن به حرف های واهی شتابان به سوی فرزانگی قدم برداریم بهتر هست.

2 نکته ی بعدی اگر شرکت مدیا چنس واقعا می خواست ایران رو پشتیبانی کنه نماینده داشت تو ایران مانند : گوگل و ...

باید یاد آوری کنم که شرکت مدیا چنس ملیتی کانادایی داره و در حال حاضر توسط یک نفر اداره میشه و بیشتر از اینکه تفکرات سنتی و وجودی یک شرکت فیزیکی برش حاکم باشه یک شرکت هست که از بستر اینترنت برای مراودات و مناسبات خودش استفاده می کنه. حال با این اوصاف باید بیاد و در ایران نمایندگی بزنه؟!

3 این کار به اقتصاد مملکت ما ضرر می زنه.

خیلی جالبه که خرید یک نرم افزار 60 دلاری اون هم در سطحی محدود باعث ضربه زدن به اقتصاد کشور میشه! یعنی چون خرید یک محصول باعث پرداخت ارز بشه نباید این کار رو کرد؟ باید مشتری محصول، شرایط جامعه و بسیاری مسائل دیگه رو در نظر گرفت و این نتیجه رو در انتهاش صادر کرد نه تنها بسنده کردن به شعاری کلیشه ای که این روز ها شنیدنش در هر اخبار اقتصادی و علمی ایران رواج داره.

در ضمن قرار نيست ما بهاي تحريم شدن از سوي آمريکا رو بديم. اون هم تحريم يک‌جانبه!

بله قبول این حقیقت که باید تاوان تحریم رو بدیم سخت و دردناک هست. اما برای بسیاری از محصولات فیزیکی همچون پردازنده و گوشی موبایل علی رغم تحریم ها و چرخه نا صحیح توزیع ولی باز بهای کالا به هر طریق از سطوح مختلف دلال ها هم که شده به جیب تولید کننده ریخته خواهد شد و به نوعی شما محصول رو علی رغم مخالفت تولید کننده با پرداخت هزینه خریداری کردید. اما در مورد نرم افزار باید گفت که این عمل انجام نمیشه و محصول بدون پرداخت هیچ هزینه ای مورد استفاده قرار می گیره. این رو برای خیلی از دوستان معتقد، مذهبی و با ایمان خصوصا عرض میکنم که چطور هست در تمام شئونات زندگی حلال و حرام کرده ولی در این شاخه به خصوص به دلیل سهل الوصول بودن دسترسی، اخلاقیات به زیر پا گذاشته می شه.

بله بنده هم از نرم افزار غیر مجاز و کرک شده استفاده کرده و می کنم و نیازی نیست که کسی در عوض گفته های من چنین پاسخی رو بده. ولی من سعی کردم و می کنم که:

- از معادل های رایگان استفاده کنم.
- در حد توانم برخی از نرم افزارها و خدمات رو خریداری کنم.
- سعی در بهبود این فرهنگ بیمار داشته باشم و هر جایی و مکانی اقدام به ترویج و اشاعه نرم افزار کرک شده نکنم.
- حتی الامکان از محصول کرک شده در کارهای تجاری استفاده نکنم.

:rose:

ubuntu

Member
آخه من معادل رايگان MMB رو از کجا گير بيارم؟ من سعي مي‌کنم از اين محصولات در کارهاي تجاري استفاده نکنم. تا حالا هم هيچ چيزي با MMB نساختم که بخواهم در سطح بزرگ به فروش برسونم.
در مورد حلال و حرامش هم من اين سوال رو از عالماش کردم. اگه مشتاقيد جوابش رو بدونين مي‌تونين به من پيغام خصوصي بزنين:wink:

BEHESHT

Well-Known Member
خیلی جالبه که خرید یک نرم افزار 60 دلاری اون هم در سطحی محدود باعث ضربه زدن به اقتصاد کشور میشه! یعنی چون خرید یک محصول باعث پرداخت ارز بشه نباید این کار رو کرد؟ باید مشتری محصول، شرایط جامعه و بسیاری مسائل دیگه رو در نظر گرفت و این نتیجه رو در انتهاش صادر کرد نه تنها بسنده کردن به شعاری کلیشه ای که این روز ها شنیدنش در هر اخبار اقتصادی و علمی ایران رواج داره.
د یاد آوری کنم که شرکت مدیا چنس ملیتی کانادایی داره و در حال حاضر توسط یک نفر اداره میشه و بیشتر از اینکه تفکرات سنتی و وجودی یک شرکت فیزیکی برش حاکم باشه یک شرکت هست که از بستر اینترنت برای مراودات و مناسبات خودش استفاده می کنه. حال با این اوصاف باید بیاد و در ایران نمایندگی بزنه؟!

بحث اینجاست این دو تا به هم مربوط می شه اگر شرکتی نمایندگی رسمی تو کشور دیگه ای داشته باشه منافع کشور میزبان تو خطر نمی افته یا به حداقل ممکن می رسه.

اگر مدیا چنس تو ایران نمایندگی داشته باشه باید به ایران مالیات بده بابت فروشی داخلی ایران ولی ...

و خریدار حق گمرک رو پرداخت کنه

این مثاله اصلا به فناوری اطلاعات بستگی نداره میشه فقط از طریق مراوده با سفارت و انجام مراحل اداری نرم افزار خودش رو تو ایران ثبت کنه و بتونه از فروش و استفاده ی غیر قانونی اون جلوگیری کنه.

اونوقت دیگه حقوق شرکت مدیا چنس زیر پا گذاشته نخواهد شد.

همونجوری که چند وقت پیش یکی رو تو محله ما نماینده گوگل با مامور آگاهی اومد دستگیر کرد برد به علت دست داشتن تو حملات خراب کارانه به گوگل.
و کافی نتش هم با زدن یه پلاکارد پلمپ شد.

حالا دیدید که ما مظلوم واقع شدیم؟

واقعاً اگر این ظلم ادامه پیدا کنه ما هم باید به اون دامن بزنیم با خرید از اون شرکت و کلفت شدن گردن اقتصاد امریکا.

واقعاً عین خوره افتاده به جونم بعضی موقع حتی نمازم رو اشتباه می کنم از بس که عذاب وجدان دارم از این کار ولی چه میشه کرد...!؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
مدیاچنس یک شرکت کوچک هست که یه دفتر تو اروپا داشت و یکی در کانادا که محل زندگی موسس شرکت هست و دفتر اروپا هم فکر کنم با رفتن دوتا از اعضای شرکت دیگه فعالیتی نداشته باشه. و عملاً همونطور که حامد گفت توسط یک نفر اداره میشه
حالا بنظر شما این شرکت برای اینکه بتونه محصولاتش رو بفروشه باید تو هر کشور یه دفتر داشته باشه ؟؟؟ حتی شرکت های بزرگ هم همچین امکانی رو ندارن !!
و آیا منطقی بنظر میرسه که بگیم چون تو کشور ما دفتر نداره ما حق داریم که محصولاتشون رو بدون پرداخت وجه و غیرقانونی استفاده کنیم ؟! و آیا پرداخت وجه به یک شرکت خارجی و تبادل ارز در قبال دریافت خدمات به اقتصاد کشور ضرر وارد میکنه ؟؟؟!

بنظر میرسه دوستان نقض قوانین توسط کشور ما رو نادیده گرفتن یا خیلی در نظرش نمیگیرن و بهش توجهی ندارن!
موارد نقض قوانین در کشور ما زیاد هست که دولت نیز واکنشی علیهش نشون نمیده چه در صنعت نرم افزار و چه در موارد دیگه، مثال بارزش صنعت سینما هست؛ جالبه که فیلمی که هنوز به اکران عمومی نرسیده تو ایران با کمترین قیمت به فروش میرسه؛ نیاز نیست برین به فلان پاساژ، چرا راه دور، همین سر چهارراه دست فروشا آرشیو کاملی دارن.
کافیه به فروم های اینترنتی سری بزنین تا ببینین حاصل زحمت یک کمپانی سینمایی که با صرف میلیونها دلار به ثمر رسیده، دیسکی دویست تومن به فروش میرسه !
و اما برخورد دولت، نیاز به توضیح اضافی نیست، فقط کافیه همین الان برین شبکه 3 رو نگاه کنین، چی میبینین ؟ یه مسابقه ی فوتبال که بالاش یه واترمارک سبز داره ، چرا ؟؟ چون از یه کانال دیگه داره دزدیده میشه !!
دیگه پخش بزرگترین آثار سینمای جهان در ایام نوروز هم که گفتن نداره !
حالا شما میگین ما باید مثل خودشون باهاشون رفتار کنیم !؟

اینروزا خیلی میشنویم که همه چی تقصیر اوناست و ما بیگناهیم و ازین حرفا، تحریم هم که یه ظلم و بی عدالتی محض هست !!!
تمام این تحریم ها با اینکه دودش به چشم ما ملت میره، ولی بی دلیل نیست و بخاطر عملکرد فوق العاده ضعیف دولت هست، بخاطر سیاست بد خارجیش هست، نه اینکه آمریکا یا هر کشور دیگه بی تقصیر باشه، نه؛ ولی این که تمام اینها بخاطر بازیهای سیاسی هست و همونقدر که کشورهایی که در مقابل ایران قرار دارند خوشنام نیستند، دولت ایران هم در قبال کارهایی که انجام میده و پیوسته انکارش میکنه مسئول هست.

از اینکه چرا ما از نرم افزارهای کرک شده استفاده میکنیم تعجب نمیکنم، ولی اینکه هنوز هم باور نکردیم که اینکار صرف نطر از اینکه اون نرم افزار مربوط به چه کشور و یا شرکتی باشه، کاملاً خلاف قوانین اخلاقی و انسانی هست باعث تعجب من هست.

آیا واقعاً صنعت نرم افزار ما درجا نمیزنه ؟ آیا ثبت محصول تا میزان بالایی تثبیت کننده میزان فروش ما هست ؟
نه، کاملاً نه !!!
چرا ؟ چون وقتی یه شرکت کوچک که مال چندتا جوون هست بیش از دوسال زمان صرف ساخت بازیی میکنه که بدلیل نوپا بودن این صنعت و عدم حمایت آنچنانی مالی گرافیکش در حد نسخه ی دوم Quake هست، به فرض اینکه تمام نسخه های بازی به صورت قانونی بفروش برسه و حتی یک نسخه هم کپی نشه، بالاترین قیمتی که میتونن براش درنظر بگیرن چهار هزار تومنه !!
چرا ؟؟ چون بازیباز ما کافیه بره خدمات کامپیوتری یا گیم نت سر کوچشون تا آخرین نسخه از بازی NFS و Crysis رو یکجا دو تومن بخره !!! تازه اگه طرف با داشتن تمام اون بازیها با گرافیک خبره کنندش، اصلاً میلش بکشه که بازی چهار هزار تومنی ایرانی با گرافیک مربوط به چهار سال پیش صنعت بازی رو بخره !!!!

از این نمونه ها فراوونه، جالبه که من خودم چند تا برنامه ی مستند که از شبکه های خارجی پخش میشد رو دیدم که مثلاً تو یه مغازه ی کوچک جدیدترین نسخه از فلان بازی با نازلترین قیمت بفروش میرسه، اصلاً همین داداش خودم بیشتر از دویست عنوان بازی PS2 داره، حالا حساب کنید برای خرید این تعداد بازی چقدر باید میپرداخت، واو !! عجب تجارت جالبی ! سود خوبی توشه، الان داداشم یه میلیونره !! (راستی چرا باید بازیی رو که میشه با هزار تومن خرید، براش چهل هزلر تومن پول داد؟، واقعاً که این خارجکیا خیلی خلن !!!)

تمام چیزی که بنظرم میشه گفت، جناب Silvercover گفتن:
من سعی کردم و می کنم که:

- از معادل های رایگان استفاده کنم.
- در حد توانم برخی از نرم افزارها و خدمات رو خریداری کنم.
- سعی در بهبود این فرهنگ بیمار داشته باشم و هر جایی و مکانی اقدام به ترویج و اشاعه نرم افزار کرک شده نکنم.
- حتی الامکان از محصول کرک شده در کارهای تجاری استفاده نکنم.

این نظر من بود نسبت به بحث هایی که قبلتر دوستان انجام داده بودن.

K@M@L

Well-Known Member
سلام

من تا به حال به فکر رجیستری کردن برنامه نیفتادم ، در واقع تا به حال نخواستم که رجیستری کنم. به سه دلیل:

اول اینکه من اگر نیاز داشته باشم که Comments رو تغییر بدم اینکار برام خیلی آسان هست چرا که نرم افزار مناسب این کار رو دارم. هر چند که این کار نامناسب هست و حقوق سازنده ضایع میشه ولی راه دیگه ایی با توجه به دلیل دوم ندارم.

دلیل دوم اینکه حتی اگر من بخوام که نرم افزار رو رجیستری کنم ، نمی تونم چون من کارت بین المللی ندارم واینکه بلد نیستم این کار رو بکنم.

دلیل سوم هم اینه که 60 دلار برای من پول کمی نیست.

و در نهایت من گزینه 3 رو انتخاب کردم.

من 19 ساله هستم.

ubuntu

Member
من يه سوال دارم! خوب اگه از ابتدا مردم کشور ما با قانون کپي رايت روبه‌رو شده بودن وضع به اين‌جا مي‌کشيد؟ مصلماً خير! اگه از همون اول ما با تحريم مواجه نبوديم و قوانين بين‌المللي تو کشور ما هم بود و سيستم‌هاي پرداخت بين‌المللي هم تو کشور ما بود ما نرم‌افزارها رو اين جوري مي‌گرفتيم؟ من نمي‌گم فرهنگ ما در اين مورد اشکال نداره ولي چيزي که نبايد يادمون بره اينه که اون‌ها باعث اين شدن و تمام سيستم‌هاي اقتصادي خودشون رو به روي ما بستند. پس بايد انتظار چنين چيزي هم داشته بان که وقتي قصد دارن به ما از لحاض اقتصادي ضرر بزنن ما هم از يه روش جايگزين استفاده کنيم و از اين خلع قانوني که مصوبش اون‌ها بودن استفاده کنيم و با ارزان ترين قيمت از دستساخته هاي اون ها استفاده مي‌کنيم. به هر حال هر اصلاح فرهنگي يه پيش زمينه‌اي مي‌خواهد. و پيش زمينه‌ي اصلاح اين فرهنگ تصويب قانون و تبليغات فرهنگي هستش. اگه تحريم قطع بشه و سيستم بين‌المللي پرداخت به کشور ما هم بياد مطمئن باشيد فرهنگ اصلاح مي‌شه. ولي اين طوري انتظارش رو نداشته باشين. در ضمن فکر نکنم مديا چنس به خاطر استفاده‌ي ايراني ها از محصولاتش آسيب ديده باشه. بلکه اين پديده‌ي کپي غير مجاز در غرب باعث اين ضرر مالي هستش. فکر نکنيد اون‌جا از اين خبرها نيست. اتفاقاً اون‌جا باندهاي خيلي ماهري براي همين کار وجود دارند که باعث متضرر شدن شرکت‌هايي مثل مديا چنس مي‌شن. اکثر شبکه‌هاي کرک هم مربوط به اون هاست. شما برين تحقيق کنين چند تا از کرک هاي همين mmb ساخت ايرانه؟

BEHESHT

Well-Known Member
حالا حرف حق

فقط حق رو دارم می گم(البته به نظر خودم بعضی خلاف میلم)

فرضا ام ام بی کرک شده استفاده نکنیم ویندوزتون آیا قاونی هست و ریجستر شده!؟

یک هر که طاووس خواهد جر هندوستان کشد

مدیا چنس با هزینه کم می تونه نرم افزارشو تو ایران ثبت کنه فقط باید به جای دولت امریکا به ایران مالیات بده که نمی کنه

دو حق با شماست این کار درست نیست

ولی در برابر دشمن ضرر یک وظیفه ی شرعی و عقلانی ماست ما نمی تونیم گردن دشمنمون رو کلفت کنیم.

سه ما نمی تونیم به خاطر سیاست غلط امریکا به یه شرکتی چون مدیا چنس که به این بازی سیاسی نا خواسته وارد شده ضربه بزنیم و شرکت های نرم افزاری رو قربانی خود خواهی های خودمون یا دولتمردانش آنها کنیم.

چهار اگر شرکتی صداقت خودش رو و عدم طرفداری از دولت های مخالف دولت ما رو عدم خصومت خودش با ما رو ثابت کنه ما هم قدمی بر می داریم در برابرش وگرنه

هیچ تلاشی نکنه تو دل دشمن ساکن باشه حتی دم بر نیاره ما وظیفه نداریم واسش قدم برداریم مگه ما کم از این سوارخ ها گزیده شدم.

اما نتیجه ی نظر سنجی:

تو این انجمن فقط یک نفر این نرم افزار رو خریده و بعید می دونم کسی ویندوزش ریجستر شده باشه و گروه سنی رای دهندگان همه به جز من بالای سن قاونی بوده و نشانه ی بلوغ عقلی کابران رو نشون می ده که یعنی با بلوغ عقلی و اطلاعت تقریبا دقیقی داریم از کرک شده ای این نسخه استفاده می کنیم پس اگر نرم افزار های خودتون کرک شد نباید ناراحت باشید و به دل بگیرید چون از هر دست بدی از همون دست می گیری.

و یک پیشنهاد حاصل از نظر سنجی بیاید با همکاری با هم کل دوستان حداقل یک نسخه از ورژن جدید ام ام بی که میاد خریداری کنیم تا سهمی تو این فرهنگ سازی داشته باشیم.

همه با هم پول بذاریم حداقل یه نسخه یا بیشتر بخیرم تا دیگه کرک شده نباشه حداقل یه کمکی کرده باشیم نظرتون چیه؟

با تشکر از همه ی شرکت کننده ها:rose:

naseronline

Well-Known Member
و یک پیشنهاد حاصل از نظر سنجی بیاید با همکاری با هم کل دوستان حداقل یک نسخه از ورژن جدید ام ام بی که میاد خریداری کنیم تا سهمی تو این فرهنگ سازی داشته باشیم.
همه با هم پول بذاریم حداقل یه نسخه یا بیشتر بخیرم تا دیگه کرک شده نباشه حداقل یه کمکی کرده باشیم نظرتون چیه؟
اين شد باز همون كه. يه نسخه بگيريم همه استفاده كنيم . ؟‌! :-? من مي گم هر وقت نسخه جديد اومد هر كسي اگر نياز داشت واسه خودش يه نسخه بگيره.

ubuntu

Member
آقا من مي‌گم بي‌خيال اين بحث بشيم. والا به جايي نمي‌رسه. فقط ممکنه بين اعضا دعوا بندازه. خواهشاً بسه!:neutral:

BEHESHT

Well-Known Member
منم موافقم کاشکی مدیران این مبحث رو قفل کنند.

اگه لطف کنند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا