نظرسنجی درمورد بهترین dvd رایتر

ameer

New Member
من تا حالا با چند مارک مختلف کارکردم ولی هنوز چیز توپی ندیدم
Lg - Sony - Pioneer - Samsong - Liton - Msi و ....

شما چطور؟؟

mostafa_az

Well-Known Member
Pelaxtor یکی از بهترین دی وی دی رایتر هاست.
اما از بین گزینه های بالا که گفتی من خودم lite-on دارم و کاملا ازش راضیم. هم از نظر read و هم write عالیه.

manammammad

Member
امروز بعد از مدتهای زیادی که مجبور شده بودم رایتر سیستمم رو بفروشم ، یه رایتر خریدم با مارک HP که روی دربش نوشته بود LightScribe. از اونجایی هم که من فوزول تشریف دارم رفتم دنبالش که بدونم این امکان به چه معنیه که با کمک دوستم مهندس کریمی ، متوجه شدم این یکی از امکانات زیبایی هست که این نوع رایتر ها دارند و میتوانند بر روی سی دی ها و یا دی وی دی هایی که این نوع تکنولوژی رو پشتیبانی میکنند ، عکسهای دلخواهی رو نقش ببندند.این نوع رسانه ها یا همون مدیا ها نوعی آلیاژ قابل تغییر بر روی خودشون دارند که برای نقش بندی مورد استفاده این نوع رایتر ها قرار میگیرد.
میتونید در تصویر زیر منظورم رو بهتر بفهمید.
72vjhqw.jpg

نرم افزارهای زیادی رو گشتم تا بهترین نرم افزار رو برای اینکار پیدا کردم که بتونه نقش بالا رو بوجود بیاره با امکانات خیلی بیشتری که هنوز به طور کامل امتحانشون نکردم البته.
لینک دانلود مجموعه کامل این نرم افزار اینه
http://rapidshare.com/files/70169737/LightScribe_Pack.exe
راهنمای دانلود
---------------------------
در ابتدا هر نرم افزار دانلود کننده فایل مانند download accelerator یا internet download manager یا flash get یا get right و مانند اینها را دارید باید uninstall کنید.
وقتی بر روی هر لینک کلیک کنید صفحه ای باز میشود که در پایین این صفحه جدولی وجود دارد
در زیر این جدول یک کلید وجود دارد که بر روی آن نوشته FREE
بعد از کلیک بر روی دکمه FREE صفحه ای دیگر باز میشود که در وسط صفحه عکسی به شما نمایش میدهد که حاوی معمولا 4 حرف میباشد.اگر عکسی را مشاهده نکردید حداکثر دو ساعت باید صبر کنید و سپس دوباره به دانلود فایل مذبور اقدام نمایید.
این 4 حرف را در فسمت زیر عکس تایپ کنید و بر روی دکمه DOWNLOAD ... که در کنار آن قرار دارد کلیک کنید.
بدین صورت دانلود آغاز میشود........

YTERROR

Active Member
Sony برای لب تاپ دو مدل داره پروفشنالش به نظر من بهترین dvd رایتره برای هر لب تاپی ( روی لب تاپهای دل بصورت پیش فرض Sony معمولی نصبه )

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا