به به
ما هنوز بر نگشتیم چند صفحه رو رد کردید ها.... تازه امروز ساعت 12 من رسیدم ، راننده فقط 2 ساعت توی اصفهان گم شده بود ، کلا قات زده بود... الهی شکر سالم رسوندمون....
این تور هم بسیار خوب بود ، تاز من تا این اولای قدمگاه رو هم رفتم (تازه یکی توی ماشین بود شبیه به کیانیان - یا اون فیلمه افتادم) که خودش داستانی داره ، توی فیلم ها غربی شده بود مثل فیلم Wanted
به هر حال ، تور بسیار خوبی بود و واقعا پیاده روی سبکش این بار واقعی بود
برای بهبود تور هم اگه بخوا نظر بدم ، بسیار عالی بود ولی فقط یه کم
عرفان (همون سلطان قلبهای قدیم) شو بیشتر کنید

و من رو مدیر کل و (نه با فتحه) (مدیر مو بلند) کنید ، پیاده روی رو یه کم سنگین تر کنید ، یا اصلا من رو بن کنید ، فکر کنم آخری راحت تر از همه باشه
از
مهدی عزیز هم برای دی وی دی بسیـــــــــــــــــــــــــــــار تشکرات بیجه به عمل می آورم.

و هم برای فیلم ها و تصاویری که در این تور ضبط نموده اند ، آخرشی دیگه...
از
مجید عزیز ، مهربان و گل که واقعا مدیر
کل(با فتحه) برازنده ایشون هست. هم برای همه چیز به خصوص ایجاد لحضات شاد با حرکات......... برای بچه ها ، تشکر فوق ویججه می کنم ، بدون هیچ چشم داشتی به مقام
مدیریت کل و رنگ قرمز نام کاربری به زودی، فکر بد نکنید ها...

از
ماندانا خانوم هم برای هماهنگی ، مدیریت و ... این تور تشکرات بیجه و هاین می نمایم.

...
از خود
علی آنلاین و
برادر هنرمند و عکاس ایشون هم واقعا تشکراتی ویژه به عمل می آورم

از همین جا درخواست عکس ها با سایز اصلی رو هم اعلام می کنم (حالا از هر طریقی که براتون راحت تر باشه) ، البته تا اونجا اومده بودم ولی متاسفانه موفق به دریافت تصاویر نشدم.
و
صابر عزیز (اون تاپیک که گفتی یعنی چی) هم ، همین طور ، هنوز هم مدیر کل نشده ولی با (فطحش) رو شاید بشه.....

در ضمن من با لحجه صحبت نکردم که سوژم نکنید هااااااااااااااااااااااااااااااااا.
و
انیمیشن ز عزیز هم تشکرات بیژه ، ولی انیمیشنز پ....بود

و از
دوست مشهدی و برنامه نویسمون که یوزرش یادم نموده هم بسیار تشکر می کنم ایده های بسیار خوبی داشتند که امیدوارم بتون توی کار هاشون مشارکت انجام بدم.

از
بنیامین (اون یکی عمو توری) و عمو توری هم تشکرات ویجه بعد از تور راهنمایی و کمک های شایانی نمودند.
از دیدار دوستانی که ندیده بودمشون و کارشون هم درسته بسیار خوشحال و خرسند و ... شدم ، چند تا آواتار و ... که از هر فرد داشتم به تصویر و کلی خاطره تبدیل شد. دوستانی که نام نبردم به دلیل کمود وقت بود و از همین جا به صورت یک جا ازشون تشکرات و مشکرات مشتی می نمایم ، عقش منید همتون.
دوستانی که با همراهشون و یا با دوربین و دوربین مخفی و میکروفن مخفی و با خودکار و با هر چی عکس گرفتن با مشورت با مدریت و یا بدون مشورت هر جور راحتید :دی بزارید ، ولی به نکته ای که در صفحه ثبت نام تور بود دقت مبذول دارید.
پایان ، پادشاه فلش