نظرسنجي درباره تقويم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام دوستان

به ما پيشنهادي شده براي توليد يك برنامه با موضوع فرهنگ شهروندي براي مشهد و براي گروه مخاطب دانش آموز (ابتدايي - راهنمايي و دبيرستان)

تمامي مراحل از ايده پردازي، مطالعات طرح تا طراحي و اجرا بعهده ماست. ايده هاي مختلفي بررسي شد تا در نهايت به اين نتيجه رسيديم:

ساخت تقويم ديجيتالي دانش آموزي با موضوع فرهنگ شهروندي.

بر خلاف ساير تقويم هايي كه از فروردين ماه شروع ميشه سررسيد اين تقويم از مهرماه خواهد بود.

دوستان اگه ميتونن كمك فكري بدن براي يك تقويم ديجيتالي به اين شكل فكر ميكنيد چه بخشهايي ميتونه قرار بگيره كه هم فرهنگ شهروندي رو به شكلي نامحسوس ترويج كنه. و هم اينكه براي گروه مخاطبي كه نام بردم سرگرم كننده و جذاب باشه.

ما بخشهاي مختلفي رو براي برنامه در نظر گرفتيم و براي هر گروه سني ايده پردازي جداگانه كرديم. ميخوام بدونم دوستان بدون داشتن سابقه ذهني از همچين طرحي چه چيزايي رو پيشنهاد ميدن.

نكته آخر اينكه حداكثر فرصت ما براي طراحي و اجراي نسخه اول اين برنامه آخر تيرماه هست. (يعني فرصت فوق العاده محدود)

قبلا از همه دوستان ممنونم
:rose:

BEHESHT

Well-Known Member
سلام ، خسته نباشی خدا قوت

امیدورام که موفق باشی و بتونی کار رو به نحو احسنت به پایان برسونی

به نظر من آخر هر ماه یک مسابقه تستی یا کتبی از مضوعات ارئه شده در تقویم تهیه کنید پس از پاسخ ارسال کنند بهتون و به قید قرعه جایزه بگیره یک یا چند نفر .

حالا نیازی نیست جایزه آن چنانی باشه اما همین تقویم رو می تونی مهم کنه مخصوصاً برای قشر ابتدایی خیلی اشتیاق آور باشه و این که تقویم رو بخونند چون این قشر انعطاف پذیر تر هم هستند اینجوری راندمان بازدهی بالا میره

یاحق باحق تاحق

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ممنونم از جناب BEHESHT به خاطر كمكشون.

دوستان ديگه نميخوان نظري بدن؟ :wink:

سلام و اميدوارم كه موفق باشي.
البته قصد من نظر دادن نيست چون شما خودت صاحب نظري من صرفا ذهنيات خودمو در اين باره ميگم و اون اينكه:
ميتوني يه بخش براي گفتار بزرگان دين و گفتار بزرگان علم و ادب و اشعار شعراي بزرگ حالا چه ايراني و چه غير ايراني به اين تقويم اضافه كني چراكه امروزه با اينكه سليقه ها متفاوت هست مخصوصا در نسل جديد ولي استفاده از مواردي كه در بالا گفتم در راستاي آموزش كاملا كارسازه.
استفاده از تفاسير قرآني هم ميتونه در راس آموزشها قرار بگيره مثل موضوعات اسراف و دوستيابي و اخلاق نيك و ....
اين حالا بستگي به شما داره كه بخواي يه برنامه پر حجم بسازي مثلا در حد يه ديوي دي يا برعكس.
مهم درآوردن قالب كاره و اينكه چه چيزهايي رو بايد شامل بشه. آيا بايد فقط آموزشي باشه؟ آيا بايد سرگرمي هم باشه؟ آيا بايد براي تقويت معلومات عمومي هم بكار بره؟ و ...
به هر حال شما توانايي برنامه نويسي هر چيزي رو داري فقط بايد محدوده بخشهايي رو كه لازم داري مشخص كني تا برنامت راهگشا تر و البته برتر باشه.
اميدوارم موفق باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا