سلام

نکته مهمی که تو قفل نویسی مهمه این نیست که ما یه قفل داشته باشیم که فقط کار بده
مهم اینه که امنیتش چقدر بالا هست.
پلاگین شما و اون فایل mmb که گذاشتید یه قفل رو برای ما ایجاد میکنه و کسی هم منکر اون نمیتونه بشه ، چون کاملا جواب میده
ولی مهم اینه که چقدر امنیت داره، اصلا نیاز به کرکرها نیست که فرمودید کارشون رو سخت کنیم ، این موارد ساده مثل سریال فلش (CD) ، شماره سریال چیپ ست فلش و ... اولین چیزایی هستن که توسط نرم افزارهای قفل شکن بررسی میشن و میبینیم که اونا تو از بین بردن این موانع کاملا موفق هستند
KajDom Cracker : بنابراین با برنامه مالتی مدیا بیلدر نمی شود چنین کارهایی کرد چون خود برنامه بیلدر کلی ضعف داره
وقتی میگیم mmb منظورمون بیلدر و پلاگیناشه ، وگرنه خود بیلدر که حسابی داستان داره ، تازه قفل شما هم فقط با بیلدر نبود و پلاگین داشت.
پس اگه آوردن پلاگین تو بیلدر رو قبول داریم باید قبول داشته باشیم با بیلدر و پلاگیناش میشه یه قفل توپ ساخت. حداقل غیر ممکن نیست
KajDom Cracker : و اما در مورد بدست آوردن شماره سریال فلش ، شما گفتید با برنامه هایی در سون و ویستا می شود شماره سریال را بدست آورد ، اما ما که نمی خواهیم همین شماره سریال را مستقیما وارد برنامه کنیم ، من گفتم شما برای اینکه کار کرکرها رو یه خورده سختتر کنید می تونید شماره سریال رو با محاسبات ریاضی و اضافه کردن چکرهای دیگری مثل شماره سریال هارد کاربر , ... و چکرهای دیگری مثل شماره سریال چیپ ست فلش و ... قفل خود را توسعه دهید
این حرفتون متعجبم میکنه
شما 3هزارتا محاسبه ریاضی و کلی عملیات دیکد رو روی سریال فلش که قراره تو برنامه بزارید (اون کد نهایی که تو برنامه وارد میشه، تو اسکریپت Checker)به کار ببرید بازم فرقی نمیکنه.
وقتی سریال اون فلشی که به عنوان قفل هست رو بدست بیارید (حتی با پلاگین خودتون) اونو بدون اون محاسبات و دیکدینگ بهتون میده
پس الان ما سریال رو داریم ، حالا این سریال رو با یه بار فرمت یه فلش دیگه میزاریم برای اون فلش
حالا دوتا فلش با سریالهای یکسان داریم که هر دوتاشون به عنوان قفل کار میدن. این یعنی پایان کار قفل
در مورد شماره سریال هارد کاربر اصلا روش مناسبی نیست.
یعنی کلا چک کردن فاکتورهایی از روی سیستم کاربر مناسب نیست ، چون اگه به هر دلیلی اون قطعه از بین بره یا کاربر دوتا سیستم داشته باشه که بخواد برنامه مارو رو هر دوتا سیستم داشته باشه با مشکل روبرو میشه
یه قفل نرم افزاری باید بتونه به تنهایی و فقط با علم برنامه نویسی در برابر کپی شدن مقاومت کنه
loo30fer : منم باشما موافقم M javad
و اصلا راه مناسبی نیست چون به نظر من این اصلا قفل نیست یجور سرگرمی ولی اگه بشه قفلی طراحی کرد که برای همه فلش ها کار کنه و نیازی به گرفتن سریال و دادن اون نباشه
ولی امروز تونستم یه قفلی درست کنم که اگه کاربر از روی سی دی من رایت کنه وقتی قفل چک میشه با پیغام خطا مواجه بشه و اصلا امکان نداره بعد از رایت کار کنه مگه اینکه خود Autorun رو دکمپایلش کنه
این نتیجه کار شما هست. تلاش برای ساخت قفل نرم افزاری ، باز کردن دید دوستان علاقه مند و یه کار علمی
نتیجه مهم نیست ، مهم تلاش و کلنجار رفتن برای موفقیت هست که شما تو این زمینه استارتشو زدید.
موفق باشید