نظردهی در مورد آموزش قفل usb توسط mmb

با سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا نظرتون را در مورد آموزش قفل سخت افزاری usb توسط mmb بدهید تا اگر با استقبال مواجه شد
آموزش آنرا برای شما بگذارم
موفق باشید ...

saadatmsg

Active Member
سلام دوست عزيز

حتما اين كارو بكن . مطمئنم خيليا بهش نياز دارن مخصوصا خود من

لطف مي كني

ehsan58

Member
سلام

سلام دوست عزيز پس چي شد اين آموزش آخه من منتظرم لطف كنيد و امروز اين آموزش رو بزاريد ممنون:oops:

m javad

کاربر متخصص
سلام:rose:
استقبال که خوبه
پس چی شد این آموزش
نظر من اینه که این مبحث تنها یه نفره نباشه و دوستان دیگه هم اگه مواردی رو بلدند تو این پست بیارن.
اینم یه نظره دیگه:wink:
بازم ممنون.

Amit13

Well-Known Member
ميشه اگه خواستي شروع كني اول راجع به خود قفل usb بگي.بعد آموزش.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوستان لطفاْ اسپم نکنید !

ایشون هروقت وقت کردند و صلاح دونستند میان و آموزششون رو ارائه میدن
ضمن اینکه خیلی با این سبک آموزش موافق نیستم. اگر قصد آموزش دارید بهتر هست آموزشتون رو قرار بدید و بعد منتظر بازخوردش باشید...

بهرحال لطفاْ پست بدون محتوای آموزشی زده نشه چون مجبور به برخورد خواهم بود.

ممنون از همکاریتون

قفل USB_Lock

با سلام خدمت دوستان عزیز...
لطفا تاخیر مرا ببخشید این روزها کمتر می توانم بیام به فروم ، در ضمن از مدیر محترم هم معذرت می خواهم
بنده قصد اذیت کردن ندارم . برنامه تقریبا آماده شده چون نوشتن پلاگین آن یه کم وقت برد امیدوارم که دوستان ناراحت نشده باشند ، فقط مطالب راهنما و چگونگی کار با آن می باشد که یه کم وقت می برد

در ضمن من یه مشکلی با آپلود سورسها دارم چون وقتی سعی میکنم آنرا از طریق این سایت آپلود کنم ، آخراش گیر می ده و پیغام ارور میده ، چون ورژن 2 نرم افزار Persian File Locker با امکان اینکریپت کردن متن و عکس بدون نیاز به پسورد آماده شده اما هرچه سعی کردم نشد ...
لطفا کمک کنید

Silver PC

Well-Known Member
سلام ؛

عالیه !!!

خب مگه حجمش چقدره !؟

شما تو پرشین گیگ آپلود کن من پیوست می کنم !

موفق باشید ... !

دریافت قفل سخت افزاری usb توسط مالتی مدیا بیلدر

با سلام خدمت دوستان عزیز خصوصا Silver PC جان عزیز ...
مشکل آپلود ظاهرا فعلا حل شده چون یه جوری شده بود که اصلا از سایت Persiangig هم آپلود نمی شد به هرحال بگذریم ...
این قفل سخت افزاری که با فلش مموری (USB) کار می کنه از یک Get_Serial برای گرفتن شماره سریال فلش ما استفاده می شه و یک فایل دیگر با نام USB_LOck که در واقع همان برنامه اصلی ما می باشد ، توجه داشته باشید برای اینکه بتوانید قفلتون رو روی یک سیستم اعمال کنید می تونید از فروم زیر که واستون گذاشتم استفاده کنید تا قفل شما هم قابلیت چک فلش را داشته باشه و هم شماره سریال هارد فقط شماره سریال هارد چون ممکن است کاربری که در آینده از نرم افزار ما استفاده می کنه با تعویض قطعاتش مثل CPU نرم افزار کار نخواهد کرد پس تاکید می کنم که فقط بر روی شماره سریال هارد کار کنید .
یه نکته دیگر هم هست اونم اینه که وقتی خواستید از این دو قفل یعنی شماره سریال هارد و قفل USB استفاده کنید سعی کنید از محاسبات و اعداد ارقام مختلف برای بدست آوردن کد نهایی کنید تا کرک شدن آن یه خورده سخت تر شود بیش از این پرحرفی نمی کنم امید وارم که از این برنامه خوشتون بیاد .

لینک قفل سخت افزاری USB_Lock با حجم 2.68 مگابایت :

http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://batcompany.persiangig.com/USB_Lock.rar

لینک فروم آموزش و سورس شماره سریال هارد :

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=79611

ehsan58

Member
سلام دوست عزيز اگه يه آموزش خوب وجزيي درست كنيد ممنون ميشم آقاي Kajdom cracker

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
این پلاگین که فقط شماره سریال میگیره و اون یکی هم که فقط عکس کپی میکنه تو فلش موندم این چه قفلی آخه کار خاصی انجام نمیده

عزیز دل ظاهرا شما آموزش پی دی اف رو مطالعه نکردی توسط Get_Serial شماره سریال فلش خود را دریافت می کنی بعد شماره سریال رو یه جایی ذخیره می کنی بعد توسط روشی که در فایل Pdf توضیح داده شده شماره سریال فلش خود را وارد این فایل text می کنیم cheacker.txt بعد سورس USB_Lock را باز می کنیم و محتویات فایل چکر را درون اسکریپت cheacker وارد می کنیم (صفحه اول برنامه ) در صفحه دوم برنامه باید برنامه خود را قرار دهیم . توجه روی تمامی کلید د های خود دستور بازگشت به صفحه اول را می نویسیم تا اگر کاربر در این حین فلش را بیرون کشید با فشار هر یک از کلید های برنامه شما به صفحه اول هدایت شوید ، دوست ما گفتند که این فقط شماره سریال می گیره و عکس کپی می کنه درست است اما من از همین دو قابلیت برای چک قفل استفاده کردم یعنی چکر شماره سریال فلش شما و دیگری چکر و جود فایل عکس در فلش که اگر عکس پاک شود ، تغییر فرمت پیدا کند نامش عوض شود خوب مسلما صفحه اول را نشان می دهد ، شما بیایید فلش خود را فرمت کنید و یا یک فلش دیگر را به پورت خود وصل کنید در صورت اجرای برنامه می بینید که صفحه اول را نشان می دهد حال آدرس فلش خود را در کادر وارد کرده و بر روی کلید set up کلیک کنید پس از بسته شدن نرم افزار بطور خودکار مجددا آنرا اجرا کنید می بینید که اجرا نمی شود با وجود کپی شدن عکس درون فلش حالا متوجه شدید دوست عزیز پس نتیجه می گیریم که شماره سریال را هم چک می کنه ...
بنابراین شرط اجرا شدن برنامه ما :
1) تطبیق شماره سریال فلش ما با شماره سریال موجود در برنامه ( شماره سریالی را که در برنامه وارد نمودیم )
2) تطبیق نام عکس و وجود آن در فلش ما
پس نتیجه می گیریم اگر فلشی در کار نباشد برنامه اجرا نخواهد شد که این خود گویای یک قفل است و برنامه ما را ملزم بوجود فلش می کند
اگر هم منظور شما این باشه که با این قفل بشه برنامه خود را فقط بر روی یک کامپیوتر اجرا کنیم باید در جواب شما بگویم که شما می بایست این برنامه را با مثال Silver Cover عزیز مخلوط کنید ( گرفتن شماره سریال هارد ) تا به مقصود خود برسید
آدرس اونهم واستون گذاشتم تا یه وقت گیچ نشید
در واقع من با این مثال خواستم یخورده ذهنتون برای کارهای امنیتی توسط بیلدر باز بشه
موفق باشید

m javad

کاربر متخصص
و تشکر از گذاشتن این قفل تو فروم.
یه نکته در مورد فایل mbd که گذاشته بودید:
به جای اون همه کد تو اسکریپت Checker برای تک تک درایو ها بهتره از این کد استفاده کنید:
کد:
For i=1 To 23
  k=i+67
  string$=CHR(k)
  address$=string$+':\Blue.jpg'
  FileExist("address$","var")
  If (var=1) Then
    Drive$=string$
    Drive$=string$+ ':\\'
    PluginSet("PlugIn","Drive$")
    **USB Serial Number
    USBSerial$='8275-E363'
    PluginSet("PlugIn","Drive$")
    PluginRun("PlugIn","Serial")
    PluginGet("PlugIn","data$")
    If (data$=USBSerial$) Then
      NextPage()
    Else
      Exit()
    End
  End
Next i
و اما در مورد خود قفل:
اولین چیزی که در مورد قفل USB به ذهن هر کسی که یکمی اطلاعات در مورد برنامه نویسی و هکرینگ داشته باشه میرسه اینه که نرم افزار داره یه چیزی رو از روی فلش چک مینه و به صورت شرطی روی اون پارامتر عمل میکنه.
اولین چیزی هم که تو اون موارد به ذهن میاد سریال هستش.
اولا چک کردن سریال یه فلش برای قفل گذاری که امنیت نداره. خیلی راحت و با یکمی اطلاعات برنامه نویسی میشه اونو عوض کرد. اصلا نیاز به برنامه نویسی هم نیست. نرم افزارهایی هستن که تو ویندوز ویستا و 7 این کارو به راحتی میکنن. اصلا برنامه هم نمیخواد، با چنتا کد تو CMD و یه فرمت حله
خب حالا اگه اون فلشی که به عنوان قفل سخت افزاری داره مورد استفاده قرار میگیره رو سریالشو بدست بیاریم و یه فلش دیگه رو با همون سریال فرمت کنیم که کاره قفل تمومه
دوما دلیل وجود فایل Blue.jpg چیه؟
اگه صرفا جهت اینه که دوتا فاکتور تو قفل چک بشه که اصلا فاکتور مناسبی نیست.
سوما چرا این قفل رو برای USb استفاده می کنید؟ پلاگینتون که سریال CD هارو هم بدست میاره. خب این قفل بهتره برای CD مورد استفاده قرار بگیره. چون تغییر سریال CD با روشهای خاص رایت و بستن ته CD کار ساده ای نیست. البته غیر ممکن نیست ، کاری که نرم افزارهای قفل شکن بعضی وقتا اونو انجام میدن.
چهارما از پلاگینتون میشه برای بدست آوردن تعداد درایوای موجود روی سیستم و یا وجود CD توی درایو هم استفاده کرد.
وقتی سریال درایوی که تو سیستم نباشه رو از پلاگین دریافت کنید کد زیر رو نمایش میده.
004D-0A00

در واقع من با این مثال خواستم یخورده ذهنتون برای کارهای امنیتی توسط بیلدر باز بشه
همین با ارزش هست و جای قدردانی داره
به هر جهت کار با ارزشی هست. امیدوارم موفق باشید.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
منم باشما موافقم M javad
و اصلا راه مناسبی نیست چون به نظر من این اصلا قفل نیست یجور سرگرمی ولی اگه بشه قفلی طراحی کرد که برای همه فلش ها کار کنه و نیازی به گرفتن سریال و دادن اون نباشه
ولی امروز تونستم یه قفلی درست کنم که اگه کاربر از روی سی دی من رایت کنه وقتی قفل چک میشه با پیغام خطا مواجه بشه و اصلا امکان نداره بعد از رایت کار کنه مگه اینکه خود Autorun رو دکمپایلش کنه

ali guard

Member
ولی امروز تونستم یه قفلی درست کنم که اگه کاربر از روی سی دی من رایت کنه وقتی قفل چک میشه با پیغام خطا مواجه بشه و اصلا امکان نداره بعد از رایت کار کنه مگه اینکه خود autorun رو دکمپایلش کنه

ميتوانيد اموزشى بديد از ج روشى اسفادة كرديد

همان طور که شما دوست عزیز M Javad فرمودید مطالب بالا کاملا درست است اما از این پلاگین نمی شود برای چک CD استفاده کرد چون آنقدر قابل اطمینان نیست ، در واقع این فقط یک مثا ل است تا شما را برای انجام چنین کارهایی علاقمند کند ، برای چک کردن پارامترهای سخت افزاری CD و فلش مموری شما می توانید از توابع ASPI در برنامه خود ( البته نه با مالتی مدیا بیلدر ) استفاده کنید که شامل یک درایور است که می بایست آنرا در پوشه System32 کپی کنید با نام WNASPI32.Dll . و یکسری توابع ASPI دربرنامه خود ، بعد توسط توابع Code Injection باید آنرا درون فایل اجرایی خود ( فایل هدف ) تزریق کنید . بدین صورت قفل CD و یا فلش مموری شما می شود قفل . من خودم شخصا برای گذاشتن قفل روی محصولات خودم و دیگران از این روش استفاده می کنم . بنابراین با برنامه مالتی مدیا بیلدر نمی شود چنین کارهایی کرد چون خود برنامه بیلدر کلی ضعف داره . که شاید در آینده ای نه چندان دور در مورد Code Injection و تزریق آن به فایل هدف به همراه مثال مطالبی را قرار بدم البته نه در این مبحث .
و اما در مورد بدست آوردن شماره سریال فلش ، شما گفتید با برنامه هایی در سون و ویستا می شود شماره سریال را بدست آورد ، اما ما که نمی خواهیم همین شماره سریال را مستقیما وارد برنامه کنیم ، من گفتم شما برای اینکه کار کرکرها رو یه خورده سختتر کنید می تونید شماره سریال رو با محاسبات ریاضی و اضافه کردن چکرهای دیگری مثل شماره سریال هارد کاربر , ... و چکرهای دیگری مثل شماره سریال چیپ ست فلش و ... قفل خود را توسعه دهید ( پس همیشه برای قفل خود یک معیار برای چک کردن قفل قرار ندهید این در واقع یک اصل است ) دلیل گذاشتن عکس Blue.jpg. در واقع این مثالی بود تا دید شما را در مورد مباحث قفلگذاری باز کند . به هرحال از توضیحات و مطالبی که نوشتید قدردانی می کنم .
موفق باشید ...

العلم مقرون بالعمل : علم با عمل مقرون است امام علی

m javad

کاربر متخصص
نکته مهمی که تو قفل نویسی مهمه این نیست که ما یه قفل داشته باشیم که فقط کار بده
مهم اینه که امنیتش چقدر بالا هست.
پلاگین شما و اون فایل mmb که گذاشتید یه قفل رو برای ما ایجاد میکنه و کسی هم منکر اون نمیتونه بشه ، چون کاملا جواب میده
ولی مهم اینه که چقدر امنیت داره، اصلا نیاز به کرکرها نیست که فرمودید کارشون رو سخت کنیم ، این موارد ساده مثل سریال فلش (CD) ، شماره سریال چیپ ست فلش و ... اولین چیزایی هستن که توسط نرم افزارهای قفل شکن بررسی میشن و میبینیم که اونا تو از بین بردن این موانع کاملا موفق هستند

KajDom Cracker : بنابراین با برنامه مالتی مدیا بیلدر نمی شود چنین کارهایی کرد چون خود برنامه بیلدر کلی ضعف داره
وقتی میگیم mmb منظورمون بیلدر و پلاگیناشه ، وگرنه خود بیلدر که حسابی داستان داره ، تازه قفل شما هم فقط با بیلدر نبود و پلاگین داشت.
پس اگه آوردن پلاگین تو بیلدر رو قبول داریم باید قبول داشته باشیم با بیلدر و پلاگیناش میشه یه قفل توپ ساخت. حداقل غیر ممکن نیست

KajDom Cracker : و اما در مورد بدست آوردن شماره سریال فلش ، شما گفتید با برنامه هایی در سون و ویستا می شود شماره سریال را بدست آورد ، اما ما که نمی خواهیم همین شماره سریال را مستقیما وارد برنامه کنیم ، من گفتم شما برای اینکه کار کرکرها رو یه خورده سختتر کنید می تونید شماره سریال رو با محاسبات ریاضی و اضافه کردن چکرهای دیگری مثل شماره سریال هارد کاربر , ... و چکرهای دیگری مثل شماره سریال چیپ ست فلش و ... قفل خود را توسعه دهید
این حرفتون متعجبم میکنه
شما 3هزارتا محاسبه ریاضی و کلی عملیات دیکد رو روی سریال فلش که قراره تو برنامه بزارید (اون کد نهایی که تو برنامه وارد میشه، تو اسکریپت Checker)به کار ببرید بازم فرقی نمیکنه.
وقتی سریال اون فلشی که به عنوان قفل هست رو بدست بیارید (حتی با پلاگین خودتون) اونو بدون اون محاسبات و دیکدینگ بهتون میده
پس الان ما سریال رو داریم ، حالا این سریال رو با یه بار فرمت یه فلش دیگه میزاریم برای اون فلش
حالا دوتا فلش با سریالهای یکسان داریم که هر دوتاشون به عنوان قفل کار میدن. این یعنی پایان کار قفل
در مورد شماره سریال هارد کاربر اصلا روش مناسبی نیست.
یعنی کلا چک کردن فاکتورهایی از روی سیستم کاربر مناسب نیست ، چون اگه به هر دلیلی اون قطعه از بین بره یا کاربر دوتا سیستم داشته باشه که بخواد برنامه مارو رو هر دوتا سیستم داشته باشه با مشکل روبرو میشه
یه قفل نرم افزاری باید بتونه به تنهایی و فقط با علم برنامه نویسی در برابر کپی شدن مقاومت کنه

loo30fer : منم باشما موافقم M javad
و اصلا راه مناسبی نیست چون به نظر من این اصلا قفل نیست یجور سرگرمی ولی اگه بشه قفلی طراحی کرد که برای همه فلش ها کار کنه و نیازی به گرفتن سریال و دادن اون نباشه
ولی امروز تونستم یه قفلی درست کنم که اگه کاربر از روی سی دی من رایت کنه وقتی قفل چک میشه با پیغام خطا مواجه بشه و اصلا امکان نداره بعد از رایت کار کنه مگه اینکه خود Autorun رو دکمپایلش کنه
این نتیجه کار شما هست. تلاش برای ساخت قفل نرم افزاری ، باز کردن دید دوستان علاقه مند و یه کار علمی
نتیجه مهم نیست ، مهم تلاش و کلنجار رفتن برای موفقیت هست که شما تو این زمینه استارتشو زدید.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا