سلام دوستان. لطفاً نظرتون رودر مورد این کارهای من بدین. ممنون.:wink:
M mami sahar New Member Sep 9, 2011 #1 سلام دوستان. لطفاً نظرتون رودر مورد این کارهای من بدین. ممنون. پیوست ها ;;-1 copy.JPG 328.5 کیلوبایت · بازدیدها: 23 9001 copy copy.jpg 127.8 کیلوبایت · بازدیدها: 17
M Mohammad Nafei New Member Sep 9, 2011 #3 پیام اجتماعی قوی ای داره و البته یه شعارم هستش. اما صادقانه بگم قشنگه.
taghi abbas Well-Known Member Sep 9, 2011 #4 عکس راستیه جمله ی بسیار قشنگ و قابل تأملی داره و اون دو تا تصویر هم کاملا با جمله هماهنگی دارن.خیلی خوشم اومد ولی منظور عکس چپ رو نفهمیدم یه کم توضیح میدید؟ممنون
عکس راستیه جمله ی بسیار قشنگ و قابل تأملی داره و اون دو تا تصویر هم کاملا با جمله هماهنگی دارن.خیلی خوشم اومد ولی منظور عکس چپ رو نفهمیدم یه کم توضیح میدید؟ممنون
R-med Well-Known Member Sep 9, 2011 #6 عکس بچه ها خیلی زیبا شده مخصوصا پیامش عکس اسبه هم خوب شده فقط آتیش های خیلی غیر واقعی به نظز میرسه
M mami sahar New Member Sep 9, 2011 #7 ؟ سلام. ممنون از لطف شما دوست عزیز. مفهوم خاصی نداشت. فقط چون تازه فتوشاپ کار میکنم ذوق کردم که تونستم عکس یه اسب رو وسط آتیش طراحی کنم!
؟ سلام. ممنون از لطف شما دوست عزیز. مفهوم خاصی نداشت. فقط چون تازه فتوشاپ کار میکنم ذوق کردم که تونستم عکس یه اسب رو وسط آتیش طراحی کنم!
sh1 graphic Well-Known Member Sep 10, 2011 #8 R-med گفت: عکس بچه ها خیلی زیبا شده مخصوصا پیامش عکس اسبه هم خوب شده فقط آتیش های خیلی غیر واقعی به نظز میرسه کلیک کنید تا باز شود... موافقم
R-med گفت: عکس بچه ها خیلی زیبا شده مخصوصا پیامش عکس اسبه هم خوب شده فقط آتیش های خیلی غیر واقعی به نظز میرسه کلیک کنید تا باز شود... موافقم