نظرخواهی کارت ویزیت

javad2493

Member
با سلام

این کارت ویزیت رو پدرم طراحی کرده با موضوع خدمات چاپ حرارتی روی اجسام مثل لیوان، بشقاب، تی شرت و...
اگه ممکنه در موردش نظر بدین تا عیب و ایرادهاش گرفته بشه. چون هفته دیگه میخوام بدمش برای چاپ.
هنوز در مورد فونتش تصمیم گیری نشده اگه فونت خوبی هم درنظر دارید لطفاً پیشنهاد بدین.

با تشکر:rose:

Kart-1.jpgKart-2.jpg

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام خسته نباشی .

چیزی که من میبینم . یک بک گراند تقریبا تیره هست که با طرحش هیچ مشکلی ندارم چون نظر شخصی ولی از نظر چاپی متن مشکی روی این رنگ بندی اشتباه . روی این رنگبندی با فونت سفید نوشته میشد
در ضمن اطلاعات روی کارت ناقص درج شده .
و نکته بعدی در مورد چیدمان ه ویژه در اطلاعات تماسی که به غیر از تقیر رنگ بندی چیدمان و منظم کردن همسایز کردن و ... متن مربوط به عنوان هم مشابه این مشکلات رو داره
و پیشنهاد شخصی من : چون کارت مربوط به خدمات چاپی میشه مشتری انتظار کارت خیلی قویتری داره پس استفاده از طرح های آماده رو پیشنهاد میکنم که طراحی قدرت مندی در این ضمینه داره .

ولی در کل کارت دوست داشتنی هست .
باتشکر
آرشام

javad2493

Member
سلام خسته نباشی .

چیزی که من میبینم . یک بک گراند تقریبا تیره هست که با طرحش هیچ مشکلی ندارم چون نظر شخصی ولی از نظر چاپی متن مشکی روی این رنگ بندی اشتباه . روی این رنگبندی با فونت سفید نوشته میشد
در ضمن اطلاعات روی کارت ناقص درج شده .
و نکته بعدی در مورد چیدمان ه ویژه در اطلاعات تماسی که به غیر از تقیر رنگ بندی چیدمان و منظم کردن همسایز کردن و ... متن مربوط به عنوان هم مشابه این مشکلات رو داره
و پیشنهاد شخصی من : چون کارت مربوط به خدمات چاپی میشه مشتری انتظار کارت خیلی قویتری داره پس استفاده از طرح های آماده رو پیشنهاد میکنم که طراحی قدرت مندی در این ضمینه داره .

ولی در کل کارت دوست داشتنی هست .
باتشکر
آرشام

با سلام مجدد
طرح رو تغییر دادم. یک مدل دیگه هم ازش زدم. لطف میکنید نظرتون رو بگید. کدوم یکیش بهتره و اشکالاتش چیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم، روی چه جنسی چاپ کنم بهتره؟
با تشکر ویژه

نمونه1:
Kart-1.jpgKart-2.jpg

نمونه2:
Kart-3.jpgKart-4.jpg

javad2493

Member
دوستان نظراتتون برام خیلی مهمه. اگه براتون مقدوره در مورد کارت ها نظر بدین تا اصلاح شه چون باید هرچه زودتر بدم برای چاپ.
با تشکر.

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام خسته نباشی

کارت نمونه 1 خیلی خوب اصلاح شد نسبت به طرح اولیه .
از بابت جنسم میگم کتون نباشه همین :دی
با این که جای کار داره ولی این قابل تایید تر شده :دی

خیلی تغییر کرده اما بازهم یه کمی جای کار داره نمونه2خوبه
یه کم نمونه کار باید ببینی
سعی کن از رنگ های گرم استفاده کنی کارت جذاب تر میشه
رنگ خنثی توکار نباشه جالب تره

mehdinasiri

پارس لند گروپ
من ترجیح میدم باز هم طرح های جدیدی رو از شما ببینم ، از طرح های آماده الهام بگیرید.

جدیدترین ارسال ها

بالا