ممنون از مائده جان که توضیح کافی رو دادن.
ولی خوب هر جایی یه سری قوانین مخصوص به خودش رو داره که باید رعایت بشه.
البته مطمئنم که خیلی از ما ها قوانین رو نخوندیم و واسه همین هست که شاید اصلا ندونیم این کاری که داریم انجام میدیم خلاف قوانین هست.
واسه همین اگر تا بحال نخوندین همین الان 10 دقیقه وقت بذارید و یه بار مطالعه اش کنید:
قوانین و شرایط استفاده از انجمنها
در مورد نرگس جان. ببین عزیز حرف شما کاملا درسته. هیچ کس حق نداره دیگران رو سطح پایین فرض کنه یا به قول شما
حتی با شعور افراد خدای نکرده بازی کنه! که البته بنظر من توی این تاپیک هم اینطوری نبوده و کسی قصد بدی نداشته.
ولی خوب شما هم اگر احساس کردی خدای نکرده کسی داره اینکار رو انجام میده طبق قانون شماره ی 22 کافیه روی دکمه ی
گزارش به مدیر کلیک کنی یا اینکه از طریق پیغام خصوصی اون مدرکی رو که داری ارائه بدی. مطمئن باش خیلی سریع رسیدگی میشه:
قانون شماره 22 ) در صورت ملاحظه هرگونه مسایل خلاف قوانین انجمن از یک کاربر در صورت تمایل آدرس تاپیک را برای مدیر آن انجمن ارسال نمائید تا سریعا به موضوع رسیدگی شود،همچنین می توانید برای برخورد سریع تر از گزینه ی گزارش به مدیر استفاده کنید.این دکمه در زیر هر پست وجود دارد و چنانچه با ستهای خلاف قوانین انجمن ها برخورد کردید، کافیست دکمه گزارش به مدیر که در زیر همان پست وجود دارد را کلیک کنید تا به مدیر مربوطه گزارش داده شود. چنانچه کاربری خود بجای مدیر در زمینه ای تصمیم گیری و شخصا با کاربر دیگری برخورد کند سریعا ارسال کاربر تذکر دهنده حذف و به او اخطار داده خواهد شد.
در مورد Legend عزیز هم من انتظار نداشتم همچین اشتباهی از ایشون سر بزنه.
البته من جایی ندیدم که ایشون گفته باشن عکس رو خودشون گرفتن.
تنها اشتباهی که ایشون داشتن اینه که گفتن:
3- نوشتن متن با دست . (البته اول با فونت ميترا نوشتم پرينت گرفتم در پشت پرينت و از روي سايه با ماژيك نوشتم و سپس اسكن )
که این موضوع یکمی جالب نیست و منم همون روز اول که کار ایشون رو دیدم با خودم گفتم که این فونت که اصلا شباهتی به فونت میترا نداره!
در هر صورت ممنون میشم بیشتر رعایت کنید و قوانین رو یکبار مطالعه کنید.
طبق قوانین انجمن هم اگر نیاز باشه برخورد میشه.
موفق باشید.