نظرخواهی :: میروم تا انتقام سیلی زهرا بگیرم ...

memol_515

Active Member
نرگس جان، جدا از مسئله اخلاقی، توی قوانین ذکر شده که چنانکه با طراحی کسی یا هر چیز دیگه ای مشکل دارید، مستقیما با مدیران تماس بگیرید ! از طریق پیغام خصوصی! نه اینکه خودتون اقدام به تخریب طرف یا برخورد با اون بشید، حتی اگر حق با شماست !!!

اینکه کسی بخواد جلوی تقلب رو بگیره خوبه، اما راه داره. ممنون میشم از این به بعد مناسب تر برخورد کنید.

ضمنا لطف کنید اعتقادات شخصی و توصیه های اخلاقی رو هم در مکان مناسب خودش با هم درمیون بگذارید.

لطف میکنید از این به بعد رعایت کنید.

موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون از مائده جان که توضیح کافی رو دادن.

ولی خوب هر جایی یه سری قوانین مخصوص به خودش رو داره که باید رعایت بشه.

البته مطمئنم که خیلی از ما ها قوانین رو نخوندیم و واسه همین هست که شاید اصلا ندونیم این کاری که داریم انجام میدیم خلاف قوانین هست.

واسه همین اگر تا بحال نخوندین همین الان 10 دقیقه وقت بذارید و یه بار مطالعه اش کنید:

قوانین و شرایط استفاده از انجمنها

در مورد نرگس جان. ببین عزیز حرف شما کاملا درسته. هیچ کس حق نداره دیگران رو سطح پایین فرض کنه یا به قول شما
حتی با شعور افراد خدای نکرده بازی کنه! که البته بنظر من توی این تاپیک هم اینطوری نبوده و کسی قصد بدی نداشته.
ولی خوب شما هم اگر احساس کردی خدای نکرده کسی داره اینکار رو انجام میده طبق قانون شماره ی 22 کافیه روی دکمه ی
گزارش به مدیر کلیک کنی یا اینکه از طریق پیغام خصوصی اون مدرکی رو که داری ارائه بدی. مطمئن باش خیلی سریع رسیدگی میشه:

قانون شماره 22 ) در صورت ملاحظه هرگونه مسایل خلاف قوانین انجمن از یک کاربر در صورت تمایل آدرس تاپیک را برای مدیر آن انجمن ارسال نمائید تا سریعا به موضوع رسیدگی‌ شود،همچنین می توانید برای برخورد سریع تر از گزینه ی گزارش به مدیر استفاده کنید.این دکمه در زیر هر پست وجود دارد و چنانچه با ستهای خلاف قوانین انجمن ها برخورد کردید، کافیست دکمه گزارش به مدیر که در زیر همان پست وجود دارد را کلیک کنید تا به مدیر مربوطه گزارش داده شود. چنانچه کاربری خود بجای مدیر در زمینه ای تصمیم گیری و شخصا با کاربر دیگری برخورد کند سریعا ارسال کاربر تذکر دهنده حذف و به او اخطار داده خواهد شد.

در مورد Legend عزیز هم من انتظار نداشتم همچین اشتباهی از ایشون سر بزنه.
البته من جایی ندیدم که ایشون گفته باشن عکس رو خودشون گرفتن.
تنها اشتباهی که ایشون داشتن اینه که گفتن:
3- نوشتن متن با دست . (البته اول با فونت ميترا نوشتم پرينت گرفتم در پشت پرينت و از روي سايه با ماژيك نوشتم و سپس اسكن )
که این موضوع یکمی جالب نیست و منم همون روز اول که کار ایشون رو دیدم با خودم گفتم که این فونت که اصلا شباهتی به فونت میترا نداره!

در هر صورت ممنون میشم بیشتر رعایت کنید و قوانین رو یکبار مطالعه کنید.

طبق قوانین انجمن هم اگر نیاز باشه برخورد میشه.

موفق باشید.

Legend

Member
ضمن عرض سلام و خسته نباشيد خدمت مديران محترم و كاربران گرامي انجمن مجيد آنلاين
امروز صبح توسط يكي از مديران خوب اين انجمن مطلع اين پست شدم كه بسي براي خود من نيز جالب بود .
با پيگيري هاي بعمل آمده متوجه شدم اين پست توسط يكي از بستگان من كه البته پست ديگري در همين تاريخ و ساعت با مضمون ديگري نيز ارسال شده كه قطعا نيت ايشان در تصورات خويش كمك به بنده بوده كه البته مسير درستي رو براي اين كار انتخاب نكردند ...
قصدم از اين پست رفع اتهام و يا فرار از هر اشتباهي كه صورت گرفته نيست بلكه تنها معذرت خواهي از عزيزاني هست كه در اين مسير متحمل خسارات روحي و شايد مالي شدند .
البته تمامي مسئوليت اين نام بر عهده شخص بنده (سياوش عربي) مي باشد و مسئوليت هر گونه تخلف را شخصا به عهده مي گيرم و شخصا خواستار هستم ...
مطابق قانون انجمن با بنده برخورد شود ...

اما چند نكته كوچك نيز جاي دارد كه اشاره شود ....
اگر توجه كرده باشيد ادبيات استفاده شده در متون قبلي كمي با ادبيات من نيز متفاوت است ...
اصولا عادت ندارم كارهايم را به نظرخواهي بگذارم و اگر مي خواستم چنين كاري را انجام دهم بهترين كار خود يعني وب سايتم را در اين انجمن قرار مي دادم ...

در نهايت از تمامي دوستان معذرت خواهي مي كنم و اميدوار هستم كه ديگر شاهد چنين موضوعاتي نباشيم ...

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
آفرین به این خضوع و فروتنی ! وصد آفرین که خودت اومدی ولی عزیز دل برادر شما نباید pass خودتون را در اختیار کسی قرار بدی
انشاالله دیگه از این مسایل پیش نمیاد!
:rose:با تشکر درخت گیلاس باغ همسایه بقلی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا