M.Hosseinzadeh عزیز ، کار خوبی هست اما من طبق یک سری تجربه این هارو به شما میگم چون خودمم چند سال پیش همینجوری بودم .
دوستان عزیز کار رو به خوبی نقد کردن ، شما :
اما بعد ها که دیدم برای خودم تونستم مشتری پیدا کنم سعی کردم کارهای دیگری هم یا بگیرم برای همین کدنویسی را به پایان رساندم و سراغ کارهای گرافیکی رفتم! من اکنون من یک گرافیست حرفه ای و همچنین دیزاینر وب هم هستم!
گرافیست شخصی که گرافیک رو کار میکنه و گرافیک رشته ای دو وجهی هست که بخشی تبلیغاتی و بخشی هنری داره که هر دو به هم متوصل هستند و گرافیک بر خلاف نقاشی که باید با روح کار کرد و خطوط و قوانین رو رد کرد ، باید طبق اصول و قواعد و منطق کار بشه تا بتونه هماهنگی ذهن برای رسیدن به هدف خالق اثر رو داشته باشه ، این رو همیشه یادتون باشه مهم ترین چیز در طراحی ،
اصول هست .
جالب این هست که سخت ترین و ساده ترین مفهوم گرافیک در همین اصول میتونه باشه ، و کار شما هنـــوز اصول رو نداره ، پس نیمشه گفت ،
گرافیست حرفه ای ! چون شخصی که حرفه ای هست ، باید اثر حرفه ای رو با اصول طراحی کنه .
پس پیشنهاد من علاوه بر گفته ی دوستان ، یادگیری اصول پایه ای گرافیک هست ، مثل ، رنگ ، کنتراست ، صفحه ارایی ، طراحی خط و ...
و خواهش بعدی من اینه که تا حرفه ای نشدید به فکر بازار و پول نباشید چون پیشرفت شما رو میگیره و ممکنه خدای نکرده حق یک سری اشخاص ضایع بشه که ما جوابگو باید باشیم .
چیز هایی که گفتم فقط و فقط بخاطر خودتون بود ، یکمی شاید جدی بود اما ، خوب برای خودتون گفتم ، چون من خودم طول کشید تا این هارو فهمیدم ، بهم گفتن اما دقت نکردم و الان میبینم سال های عمرم رفت ، پس حواستون باشه ، که درست راه رفتن خیلی کمک میکنه تا زود تر به هدف برسید ، و زمان بهترین هدیه ای هست که برای شما میمونه .
موفق باشید