[ نظرحواهی ] جلد کتاب بیوانفورماتیک

Mr.Moe!N

Member
سلام دوستان این جلد رو برای کتاب دوستم آماده کردم میخواستم نظرتون رو بدونم درباره کار. کدومش قشنگ تره ؟

پیوست ها

• milad.jpg
    milad.jpg
    191.7 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • milad3.jpg
    milad3.jpg
    484.8 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • milad2.jpg
    milad2.jpg
    490.5 کیلوبایت · بازدیدها: 24
آخرین ویرایش:

farik

Well-Known Member
با سلام..
حقیقت سلیفه ایه..و همش جالبه...
ولی من آبیه ر ترجیح میدم..
موفق باشید..

آبیه جذاب تر شده منتها پشت کتاب نوشته ها زیاده یا شاید بتونید با یه سا یه ای یا یه چیزی اون رو از بک گراند جدا کنید جالب تر میشه البته یه نظر شخصیه
در کل کار قشنگیه

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
کار ساده و خوبیه. خسته نباشید. در مورد رنگها هم نمیتونم بگم کدوم قشنگترن، منم مثل خودت تو انتخاب رنگ وسواس دارم. :wink:
موفق باشی؛ یا علی :rose:

Mr.Moe!N

Member
با سلام..
حقیقت سلیفه ایه..و همش جالبه...
ولی من آبیه ر ترجیح میدم..
موفق باشید..
مرسی از نظرت.

آبیه جذاب تر شده منتها پشت کتاب نوشته ها زیاده یا شاید بتونید با یه سا یه ای یا یه چیزی اون رو از بک گراند جدا کنید جالب تر میشه البته یه نظر شخصیه
در کل کار قشنگیه
حتما سایه میزارم پشتش مرسی ازت.

رنگ زرد با اون عکس آبی خیلی جذابه به نظر من
خود دوستم هم که واسش درست کردم همینو گفت. ممنون.

کار خوبی شده
موفق باشی
مرسی شما هم موفق باشی همیشه.

کار ساده و خوبیه. خسته نباشید. در مورد رنگها هم نمیتونم بگم کدوم قشنگترن، منم مثل خودت تو انتخاب رنگ وسواس دارم. :wink:
موفق باشی؛ یا علی :rose:

خدارو شکر خود دوستم گفت زرده رو میخواد. مرسی از نظرت فقط دوستان یه مشکل هست !

عکس با کیفیت که با موضوع کتاب بخونه از کجا باید گیر بیارم ؟ این عکس موقع چاپ بی کیفیت میشه.

Mr.Moe!N

Member
دوستان عکس با کیفیت که با موضوع کتاب بخونه از کجا باید گیر بیارم ؟ این عکس موقع چاپ بی کیفیت میشه.

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام خسته نباشی

این 3 تا که یکی ؟
اگه رنگ هم میخوای انتخاب کنی یک سرچی تو گوگل کنی "روانشناسی رنگ" هزارتا واست میاره که رنگ مرطبت رو انتخاب کنی .
در مورد عکس هم اینترنت خواستی میتونی بسازی .

با تشکر
آرشام

nader918

Well-Known Member
به نظر من در مورد فونت نوشته ی پشت صفحه تجدید نظر کن موفق باشی
یا علی

نه فونتش خوبه اما یه کم نوشته هات نامنظمه باید نظم بدی همه رو راست چین کن ویه کادر براش مشخص کن .
رنگ آبیش خیلی خوبه کتاب روانشناسی رنگ ها رو بخر خیلی عالیه (آرشام)گفته بود من کتابش رو دارم عالیه عالی

mehdinasiri

پارس لند گروپ
حتما فونت پشت جلد رو عوض کنید و از فونتهای رسمی مثل زر و میترا استفاده کنید، موتون رو هم راست چین کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا