نظرتون چیه

zahednejad

Well-Known Member
این نممونه امضا یا لوگوی من

با توجه به نظرات دوستان اطلاح شد
attachment.php

پیوست ها

• 2ost copy.png
    2ost copy.png
    330.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

sh1 graphic

Well-Known Member
خسته نباشی دوست عزیز
به نظر من جالب شده
از رنگهای خیلی خوبی استفاده کردی
فقط با چیزهایی :)-?) که به جای <.> گذاشتی زیاد موافق نیستم
موفق باشی

zahednejad

Well-Known Member
خسته نباشی دوست عزیز
به نظر من جالب شده
از رنگهای خیلی خوبی استفاده کردی
فقط با چیزهایی :)-?) که به جای <.> گذاشتی زیاد موافق نیستم
موفق باشی

دوست من اون چهار نقطه مال خود فونت بود منم خوشم اومد گذاشتم

moslancer2

Member
خسته نباشی دوست عزیز... کار زیبایی شده...:rose:
کمی جزئیات اصلاح میخواد ولی چون سایز کوچیک میشه به چشم نمیاد... من هم با شـوان جان موافقم درباره نقطه... و اینکه نوشته گرافیک blur هست نسبت به باقی کار...:paint:

pba.max

Member
لامسبب می زدی همدان... ما هم حال می کردیم...
.
خوبه دیگه، دیگه بهتر از این!
.
بو...:cool:

mml

New Member
براي نظر خواهي در مورد آثار خود و يا درخواست طراحي از اين انجمن استفاده كنيد

لوگو زیبایی هست...
فقط خط های ظریف بیرون و داخال نوشته کی کار رو شلوغ کرده.

Yunes.grapix

Well-Known Member
سلام . کار قشنگیه ،‌موفق باشی ؛‌اما یه چیزی ، اصلا نگفتی که میخواد چی بشه ؟ چاپ ویزیت ، تراکت ، یا اصلا وب
دوم اینکه اگه چاپ بخوای بکنی سیاه و طیف های اطرافش خیلی خوب شاید در نیاد ؛ (از کم لطفی های چاپخونه های عزیز)
سوم اینکه آدرس وبت اصلا مشخص نیست چیه تا بهش دقت کنی ،‌ می تونی Http رو قبلش اضافه کنی و یه مقدار از فونت ساده تر استفاده کنی تا کار اصلیت هم بیشتر جلوه کنه
شماره تلفن گنگی هم داری ،‌یه سری از حر وفش به فارسی شبیه و زیاد مشخص نیست چون تلفن قرار نیست بخشی از کار گرافیکی شما باشه بلکه یه وسیله ارتباطی در طرحه

zahednejad

Well-Known Member
سلام . کار قشنگیه ،‌موفق باشی ؛‌اما یه چیزی ، اصلا نگفتی که میخواد چی بشه ؟ چاپ ویزیت ، تراکت ، یا اصلا وب
دوم اینکه اگه چاپ بخوای بکنی سیاه و طیف های اطرافش خیلی خوب شاید در نیاد ؛ (از کم لطفی های چاپخونه های عزیز)
سوم اینکه آدرس وبت اصلا مشخص نیست چیه تا بهش دقت کنی ،‌ می تونی http رو قبلش اضافه کنی و یه مقدار از فونت ساده تر استفاده کنی تا کار اصلیت هم بیشتر جلوه کنه
شماره تلفن گنگی هم داری ،‌یه سری از حر وفش به فارسی شبیه و زیاد مشخص نیست چون تلفن قرار نیست بخشی از کار گرافیکی شما باشه بلکه یه وسیله ارتباطی در طرحه

سلام دوست من این کار واسه وب نظراتونو اعمال میکنم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا