سلام همینجوری یه والپیپر زدم ... خوشحال می شم نظر بدین ...
Ali-Khan New Member May 23, 2008 #1 سلام همینجوری یه والپیپر زدم ... خوشحال می شم نظر بدین ... آخرین ویرایش: May 25, 2008
DaRiOuShJh Member May 23, 2008 #2 علی جان فک کنم به صورته عکس بزاردی بهتره یه کوچولوشم تو اینجا بزارید برایه دوستان راحت تره که ببینن و نظر بدن
علی جان فک کنم به صورته عکس بزاردی بهتره یه کوچولوشم تو اینجا بزارید برایه دوستان راحت تره که ببینن و نظر بدن
omid_p30 Member May 24, 2008 #3 طرح كلي خيلي خوب و قشنگ شده . اما اون مصرع آخر كه به صورت اريب به سمت بالا نوشتي من اصلا نتونستم بخونم!
طرح كلي خيلي خوب و قشنگ شده . اما اون مصرع آخر كه به صورت اريب به سمت بالا نوشتي من اصلا نتونستم بخونم!
Ali-Khan New Member May 24, 2008 #4 omid_p30 گفت: طرح كلي خيلي خوب و قشنگ شده . اما اون مصرع آخر كه به صورت اريب به سمت بالا نوشتي من اصلا نتونستم بخونم! کلیک کنید تا باز شود... حق باتوئه ! خودمم اصلا با این تیکه حال نکردم ! ... سعی می کنم اول این مشکل رو تا شب حل کنم بعد به صورت عکس تو پست اولی بزارم . بازم ممنون که وقت گذاشتید واسه پست دادن
omid_p30 گفت: طرح كلي خيلي خوب و قشنگ شده . اما اون مصرع آخر كه به صورت اريب به سمت بالا نوشتي من اصلا نتونستم بخونم! کلیک کنید تا باز شود... حق باتوئه ! خودمم اصلا با این تیکه حال نکردم ! ... سعی می کنم اول این مشکل رو تا شب حل کنم بعد به صورت عکس تو پست اولی بزارم . بازم ممنون که وقت گذاشتید واسه پست دادن