بچه ها مشکلات اصلیش رو گفتن که البته کلی گفتن من سعی میکنم یه کمی جزئیات همینایی که بچه ها کلیاتش رو گفتن رو بگم (خودمم نفهمیدم چی گفتم!!!)
1- برای رنگ بندی. به نظرم میاد به خاطر اسم سایت که هم میهن هست میخواستی رنگ رو بصورت پرچم ایران دربیاری که به موضوع بخوره. این خیلی خوبه ولی برای زمانی که به طرحت لطمه نزنه. البته الانم میتونی همین کار رو انجام بدی ولی یه جور دیگه. ببین شما الان کلا تو طرحت 3 تا ناحیه جدا داره. ناحیه بالای اون منحنی - خود اون منحنی و زیر اون منحنی. میتونی از همین 3 تا ناحیه برای ساختن پرچم استفاده کنی (هر ناحیه 1 رنگ) که البته من این رو هم پیشنهاد نمیکنم چون مثلا رنگای سبز و قرمز هر کدوم جداگونه با رنگ سفید خوب مچ میشن ولی این 3 تا رنگ در کنار هم برای یه کار گرافیکی اصلا مچ نیستن.
به نظر من چون سایت یه نوع پایگاه هست و موضوعاتش هم بیشتر به درد قشر جوون میخوره از رنگای جوون پسند مثل نارنجی- قرمز - آبی ملایم استفاده کن. مثلا میتونی کل کارت رو نارنجی کنی بعد اون منحنی وسط رو سفید یا برعکس. کلا رنگها رو طوری انتخاب کن که مکمل هم باشن. نارنجی به خاطر کنتراست بالایی که داره میتونه با سفید که کنتراست نسبتا پایینی داره خوب مچ بشه. ولی مثلا نارنجی با قرمز چون هر دوشون کنتراست بالایی دارن فقط باعث ناراحتی و خستگی چشم میشن.
2- در مورد فونت. من نمیدونم این فونت دست نویس رو چرا بچه ها اینقدر بهش علاقه دارن! من که به شخصه تو کارام فقط اگر مجبور بشم از این فونت استفاده میکنم. فونتای خیلی قشنگتر و جذابتر از این هم هست. مثلا فونت ارشیا یا فونت یکان. اون فونتی که برای تیتر انتخاب کردی صرفنظر از رنگ و افکتی که بهش دادی خیلی خوبه. ولی فونتای دیگه ای که استفاده کردی خیلی مناسب نیست. مثلا فونت Arial که برای آدرس سایت استفاده کردی خیلی تکراری و سادست و اصلا هیچ ابتکار و جذابیتی نداره.
در مورد فونت فارسی یه محدودیت طراحی تو ایران هست و مثلا آدم خودش رو بکشه و دنبال فونت فارسی بگرده نهایتا 300 - 400 تا فونت بتونه پیدا کنه ولی این همه سایت خارجی با موضوع دانلود فونت رایگان انگلیسی هست که شاید بشه چندین هزار فونت رو تو 1 سایت پیدا کرد. مثلا همین Dafont.com که بهترین و جدیدترین فونتها رو بصورت رایگان میذاره. بیشتر به اینجور سایتا سر بزنید و تو کاراتون از فونتایی که جذابتر و جدیدترن استفاده کنید.
3- افکتای کار. اینم تقریبا بحثش مثل همون بحث انتخاب رنگه. مثلا اون outer glow که به تیتر دادی رنگش اصلا با رنگ زمینه و رنگ متن مچ نیست. خود متن هم رنگش با رنگ زمینه مچ نیست. رنگ آبی روی زمینه سبز اصلا نمیتونه یه زوج خوشبخت باشه!!! همینطور اون outer glow هایی که به اون تیکها دادی.
فکر کنم یه سری مسایل رو در نظر بگیری بتونی یه کارت خیلی خوشگل و جذاب داشته باشی. الان اون آرم اون دختری که استفاده کردی اگر در کنار یه طراحی خوب و جذاب قرار بگیره میتونه یه کارت فوق العاده رو بسازه.
موفق باشی.