نظرتون عزیزه اگه بگیتش

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omidsas

Member
دوستان یه لطفی بکنید یه نظری در مورد طراحی این سایت ما بدید ممنون میشم طراحی گرافیکی و همین طور فلشش کار خودمه یکی از دوستان عزیزم هم برام برنامه نویسی کرده
منتظرم

Erfan

Active Member
نکته :

نمیدونم معرفی سایت در قسمت گالری به عنوان نمونه کار مجاز میباشد آیا ؟ یا خیر ... !!!!

مخلصیم, بارازم @

omidsas

Member
والا ما نظر خواهی کردیم اونم از لحاظ گرافیکی
کجای حرف ما به معرفی سایت می خورد والا نمی دونم بهتر دوستان کمی بیشتر دقت نمایند

آخرین ویرایش:

mostafa_cs

Well-Known Member
خوب شما بهتر بود برای اینکه از لحاظ گرافیکی نظر دوستان رو بدونی یه شات از صفحه اول سایت قرار میدادی تا جنبه ی تبلیغاتیش کمتر بشه.
--
در کل کار قشنگ و زیباییه،آفرین!
اما اون نوشته ی پایگاه وب اگهی استایل زیاد جالبی نداره و یکمی تو ذوق میزنه!

xpin

Member
صحفه اولش از لحاظ گرافیکی خیلی شلوغه منو ها گم شدن

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب شما بهتر بود برای اینکه از لحاظ گرافیکی نظر دوستان رو بدونی یه شات از صفحه اول سایت قرار میدادی تا جنبه ی تبلیغاتیش کمتر بشه.
تاييد ميشه لطفا اين لينك رو برداريد و يه شات اسكرين از جاهايي كه مورد نظرتون هست بذاريد.

omidsas

Member
متاسفانه ما تو مملکتمون بنا به فرنگمون فقط بلدیم با کلمات بازی کنیم با شعار اینکه از قانون نباید تخدی کرد در صورتی که شاید خودمون هم نمیدونیم چرا؟؟؟ من نمیدونم چرا شما اصرار دارید این موضوع رو که من مطرح کردم با تنگ نظری ببینید بابا من ازتون نظر خواستم این اولین باری بود که ازتون در مورد کارم نظر خواستم به جای اینکه به اصل موضوع بپردازید چپ و راست مدام بحث تبلیغ و معرفی سایت رو وسط می کشید. اگه 2 تا جواب درست داده بودید ت حالا این بحث تموم شده بود خوب اینم اتفاق افتاد تا اون اولین باری که بالا گفتم حالا بشه آخرین بار با یه خاطره بد اصلا مهم نیست من از مدیر انجمن می خوام این تاپیک رو قفل کنه تا بحث جالب ما جالب تر نشه

Erfan

Active Member
دوست عزیز بهتون بر نخوره ... اسم تاپیک نظر خواهی و گالری هستش نه لینکدونی ... ؟

منظور مدیر انجمن این نبود ... ما علاقه ای نداریم بدونیم سایت شما چیه و چکار میکنه و فقط کار گرافیکی که شما انجام دادید رو بذارید تا نظر بدیم ...

برای این کار هم قوانینی هست که نمیدونم آیا میدونید یا خیر ؟

چنتا اسکرین شات ار جاهایی که طراحی کردید و به قول سارا خانوم مد نظر شما هستش رو بذارید تا ما در صورت نیاز نظر بدیم ...

و الی هیچی ...

مخلصیم, بارازم @

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزيز اگر علاقه اي به ادامه اين بحث داشتيد تو يه تاپيك جديد به همون روشي كه گفته شد نظرخواهي كنيد.

ممنون.

قفل - سارا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا