نظرتون را درمورد این عکس بگید

h_nejatish

Member
سلام من یه طرحی را زدم(ضمیمش کردم).ولی نمی دونم چکار کنم بهتر وخیلی قشنگ تر بشه

خواهش می کنم اگر کسی نظری،انتقادی داره بگه تا طرحم قشنگ تر بشه
ممنون:rose:

as.1.jpg

Parand%20W2009.1.jpg%22%3E

آخرین ویرایش:

hrgh2010

New Member
اولین چیزی که نظر منو جلب کرد همین اسبه بود،هم جاشو تغییر بده هم سایزش رو هم به نظر من توی اوی جایی که هست بازتابی نباید تو آب داشته باشه.
موفق باشید.

h_nejatish

Member
عکس اصلی را اصلاح کردم :wink:

لطفا باز م کمکم کنید(لطفا در اضافه کرن چیزی و بهتر شدن ان بیشتر کمکم کنید)

ممنون

MOSTAFA

کاربر فعال
البته اینجا بخش درخواست و شما باید این پست رو توی بخش نظرخواهی میزدید...
ولی خوب چون نظر خواستید منم نظرات شخصیمو میگم
اول اینکه اون متنی که گذاشتی رو بیشتر روش کار کن تا بهتر خودشو نشون بده، به نظر من شما دو تا آبجکت اصلی یعنی متن و اسب رو کنار هم قرار دادید و این یک نا هماهنگی ایجاد میکنه، بهتره یکی از اون ها رو بزاری، جایی که آسمون و دریا به هم پیوند میخورن اصلا خوب کار نشده، بهتره یک عکس دیگه برای زمین انتخاب کنی چون آسمون طوفانی به یک ساحل آروم که به وضوح انعکاس اسب و رعد و برق که اصلا هم خوب کار نشده، مناسب نیست، من احساس میکنم اسب یکم از حالت عادی بزرگ تره! نیمدونم شاید خطای دید باشه... آسمون اگه که خودت درستش کردی خیلی خوبه، روی انعکاس نور رعد و برق به روی سنگ ها بیشتر کار کن مخصوصا سمت چپی...
درباره متن هم باید بگم که خیلی زیبا نیست این متن رو روی یک پسزمینه که یک جور حالت آشفتگی رو نشون میده استفاده کنی...
اگه درباره کارت یکم توضیح میدادی بهتر بود:wink:

به خاطر لحن تندم عذر میخوام، این نظر شخصی بود
موفق باشی:rose:

h_nejatish

Member
خیلی ممنون از پیشنهادتون خوشحال می شوم نظر دیگران را بشنوم

راستی من خیلی خوشحال می شم که از من بی پرده انتقاد شود :green:

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
میشد محیط قسمت اسب رو بهر کار کرد تا در این تاریکی بیشتر جلوه کنه
چرا ابر پایین دور بر اسب انقدر بلوره
نوشته اسلام علیک.. هم از نظر چینش و از نظر رنگ به نظرم مناسب نیست

NAJVA123

Member
سلام
کارت خوبه قشنگه اول بگم در جایگاهی نیستم که نظر بدم ولی به نظر من ساقه یا رعدخیلی خشک اومد پایین منظور اگه ظهور باید روش کار کنی مثلا برخوردش رو روشن تر و وسیعتر کنی مثلا سواری بر روی اسب که از نظر تماشگر فقط نور باشه ....

oggi26

New Member
کار خوبیه به نظرم نباید انعکاس صاعقه توی آب بیفته یعنی باید کمتر بیفته چون صاعقه نسبت به سنگی که جلوی اسب لای ابراس، هم بالاتره هم دورتر پس نباید انقدر انعکاسش نزدیک و واضح باشه.
اسبتون از نظر گردن مشکل داره! یعنی انگار خوب دوربری نشده و نسبت به کل کار زیادی شارپ و روشنه. ضمن اینکه ابراهای جلوی اسب هم زیادی بلور و تیره س
ضمنا تم کلی کار، به نظرم زیاد با ظهور مناسب نیست . بیشتر حس ظاهر شدن خون آشام یا شیطان رو القا میکنه.
موفق باشید

norland_ir

Active Member
چرا با این که تقریبا همه کاربرها مطلع هستند که این موضوع ربطی به این بخش از انجمن نداره با این وجود همچنان اصرار بر ادامه این موضوعه بی ربط در این بخش از انجمن دارند قرار نیست که کسی دچار اشتباه شد همگی ادامه دهنده ی راه آن باشیم و مهر تاییدی بر آن بزنیم. :rose:

koorosh704

Well-Known Member
من هم با اين دوست عزيزم موافقم بهتره كه كه به اين بحث ادامه داده نشود . و به بخش گالري و نظر خواهي انتقال داده شود .

جدیدترین ارسال ها

بالا