نظرتون راجع به این کرک ها چیه ؟

hr1510

Active Member
اینارو با چی نوشتین؟؟

نكه همشو خودم درست كرده باشم . نه

اما طوري كامپايل شده كه اينطور به نظر بياد

اونچه كه مشاهده ميكنيد همش با mmb هست اما اونچه كه مشاهده نميكنيد كمي از ترفندهاي ويندوز هست و كمي هم كمك دوستان كركر كه همه اينها با كمي زيركي به يه فايل exe تبدبل شده اند كه با mmb درست شده

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
بنده که چیزه خاصی نمیبینم.
فقط فایل Kav & Kis 2010 Cracker.exe یک sfx هستش که به احتمال زیاد با winrar درست شده و با استفاده از نرم افزارهای تغییر و دستکاری فایل exe ، تغییراتی روش اعمال شده. که در نهایت یک فایل درست شده با mmb رو اجرا میکنه.
بقیش هم که با MMB نوشته شده و احتمالا تغییرات در رجیستری که با پلاگین هایی مثل small plugin امکان پذیر هستش..

hr1510

Active Member
[SaMaN];913800 گفت:
بنده که چیزه خاصی نمیبینم.
فقط فایل Kav & Kis 2010 Cracker.exe یک sfx هستش که به احتمال زیاد با winrar درست شده و با استفاده از نرم افزارهای تغییر و دستکاری فایل exe ، تغییراتی روش اعمال شده. که در نهایت یک فایل درست شده با mmb رو اجرا میکنه.
بقیش هم که با MMB نوشته شده و احتمالا تغییرات در رجیستری که با پلاگین هایی مثل small plugin امکان پذیر هستش..

اين همه چيز توضيح داديد بعد هم ميگوييد چيز خاصي نديدم.
خب اگه چيز خاصي نديديد كه ديگه اين همه توضيح رو از كجا آورديد؟ ها ؟

[SaMaN];913800 گفت:
یک sfx هستش که به احتمال زیاد با winrar درست شده و با استفاده از نرم افزارهای تغییر و دستکاری فایل exe ، تغییراتی روش اعمال شده

در ثاني فايل sfx ديگه چي داره كه براش نرم افزاره دستكاري درست كنند؟

اما خب بدونيد كه اين دوتا رو خودم ابتكاري درست كردم مخصوصا سر كرك ويندوز 7 كلي زاجرات كشيدم .
خب به هر حال من يه كار ناشيانه رو آپ كردم تا نظراتتون رو بدونم . خوبه ادامه بديد اين ها همه براي من تشويق محسوب مي شه كه اساتيد به نوعي روي كار هاي من نظر دادن .

آخرین ویرایش:

BEHESHT

Well-Known Member
این کرک ها رو خودم درست کردم .
منتظر نظراتتون هستم ...

اول این که این کاری که شما کردی تو دنیا Cracking می گن Rip یعنی کش رفتن کرک یکی دیگه:snap:

نكه همشو خودم درست كرده باشم . نه

اگه منظورتون اینه که کرک دیگران رو شما تو MMB اجرا کردی خب کار جالب توجهی هستشو آفرین داره...:cool:

اما این کار چند تا رسم داره
یکش اینه که باید از کرکری که کارش رو کپی یا ترجمه یا هر چی کردی تشکر کنی و حداقل اسمش رو بیاری:paint:

در ثانی اگه بگی خودت ویندوز 7 رو کرک کردی همه خندشون می گیره چون خوده Keyvanriko0 که از کله گنده های ایران به حساب میاد (طرف فتوشاپ رو کیجن کرده) تو کرک کردن ویندوز 7 مشکل داره چون این قضیه کلا جداست:wink:

و کلام آخر دوست من اینجا فروم تخصصی کرکینگ نیست که داری کرک به نمایش میذاری و پست قبلی کرک می میذاری:-?

دوست عزیز هر چیزی آدابی داره و قانون های خاص خودش رو اگه می خوای با کرکر ها دست و پنجه نرم کنی پ.خ بده تا آدرس بهت بدم:)

موفق باشی:rose:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
نظر شما رو نمیدونم ، ولی به نظر من sfx چیز خاصی نداره. به این دلیل گفتم چیزه خاصی نمیبینم.
به نظر من جالبی کار استفاده از همون sfx بوده (به جز در نظر گرفتن موضوع دوکار اصلی) ، که بجا استفاده شده.

میشه بگید اگه sfx نیست؟ چی هست ؟

BEHESHT

Well-Known Member
سامان جان به نظر من بحث بیهوده ای پیش گرفته شده :shock:
اگه بحث به رخ کشیدن هستش بازم مجید آنلاین جاش نیست :-?

اگه آموزش هستش که عنوان کردنش به به این شکل صحیح نیست :wink:

اوه اینجا رو نگاه کن خیلی جالبه :(الان دیدم)
کد:
userwinDrive$=<Windows>
ReturnDrive$=ExtractDrive(userwinDrive$)
a$=ReturnDrive$
in$='<Embedded>\H.R'
out$=a$+'\WINDOWS\system\OLESVR.exe'
key$='0151hr'
cmd$=in$+'|'+out$+'|'+key$
PluginSet("PlugIn","cmd$")
PluginRun("PlugIn","DeCrypt")
PluginGet("PlugIn","status")
If (status=0) Then
  param$='WAIT,HIDE /C '+out$+' /s'
  Run("<System>\cmd.exe","param$")
  RunScript("CBK_EXIT")
End

برنامه جاسازی شده با FYEO دیکریپ میشه ، اجرا میشه یعنی Rip :snap:

این کار خیلی ناشایست هستش:mad:

متاسفم:-?

hr1510

Active Member
گفتم نظر بدید اگر هم لازم باشه خب بگید سورس اصلی رو میزارم

میخوام ببینم چیزی به نظرتون می یاد که بهش اضافه کنم یا نه

خب به هر حال برو بچ کار میزنن و نظر می خوان
خب ما هم کار زدیم و نظر خواستیم.

اگه چیزی برای بهبود کارا دارید بگید تا بهش اضافه کنم

در ضمن اون run as administrator رو برای همین می خواستم که به نتیجه ای نرسیدم. چه کنیم

1--- نظر برای بهبود (امنيت برنامه و سرعت اجرا و عملكرد و ...) 2--- run as admin

ثانيا من كه خودم يه همچين كاري مردم بايد از اون كار اطلاع كافي داشته باشم ديگه ؟ ها؟
خب من ميدونم اسم اين كار چيه و خودم هم در انجمن هايي تو اين زمينه فعاليت مي كنم كه افرادي مثل من اونجا هستند و همينطور تا دلت بخواد با انجمن هاي كركر برو بيا دارم.و گفته بودم كه اون چيزي كه نميبينيد كار دوستان كركم مي باشد حالا اگه مي خواي اسمشونم بدوني ميگم مشكلي ندارم كه:
Hazar ,,,,,,, BigPowerjam ,,,,,,,, Asef,,,,,,,  mJoOt ,,,,,, MAX PAYN3
حالا اگر ميشناسي يا نه نميدونم و لي من از اينا خيلي چيز ياد گرفتم كه فقط تا حالا تونستم rip كنم و مثل خودشون هنوز كركر نشدم. 

بابت تاسفاتي كه ميخوريد هم ممنونم . شرمندمم نكنيد . چيز قابل داري نبود . قربانت . by

آخرین ویرایش:

BEHESHT

Well-Known Member
برای Run as administrator کاری نداره دستی شو بهت می گم:wink:

فایلت رو آنپک کن البته خوده pe explorer این کار می کنه واسه UPX بعدش manifest رو بات همون PE explorer حذف کنش :wink: بعد یه گزینه داره add manifest اونجا منیسفت رو اضافه کردنی administrator رو بهش انتساب بده اینجوری دیگه هیچ مشکلی نداری دوست من:green:

اول این که mJo0T نه mJoOt ایشون خیلی وقته که retired شدن هم تیمی خودمه :green:

MAX PAYN3 هم که فقط بلده Babylon رو کرک کنه :lol:آموزش بنویسه :wink:

بقیه رو هم اسمشون هم نشنیدم:-?

دوست من Rip یعنی دزدی افتخار نکن به Rip کردن سعی کن از دست رنج خودت استفاده کنی:wink:

اگه نظر می خوای گرافیک کارت رو ببر بالا :wink:

فایلت رو هم پک نکن چون خیلی کند عمل می کنه:wink:

با و به جای انکریپت کردن فایل exe کرک و کُند شدن کارت سعی کن فقط فایل های embed رو مخفی کنی یعنی فایل هات رو یه جا دیگه باز کنی

این هم pe explorer 1.99

کد:
[/URL][URL]http://behesht.uuuq.com/my%20tools/PE.Explorer_setup.zip[/URL]

hr1510

Active Member
به جای انکریپت کردن فایل exe کرک و کُند شدن کارت سعی کن فقط فایل های embed رو مخفی کنی یعنی فایل هات رو یه جا دیگه باز کنی

من بلد نیستم . اتفاقا خیلی دنبالشم یه مثال برام میزاری فکر کنم که مهران 32 هم تو مثالهاش از همین روش استفاده کرده.
چطوری فولدر MMBPlayer رو از تو temp ببرم یه جا دیگه و از اون جا فایل هام رو اجرا کنم؟

BEHESHT

Well-Known Member
search

من بلد نیستم . اتفاقا خیلی دنبالشم یه مثال برام میزاری فکر کنم که مهران 32 هم تو مثالهاش از همین روش استفاده کرده.
چطوری فولدر MMBPlayer رو از تو temp ببرم یه جا دیگه و از اون جا فایل هام رو اجرا کنم؟

MATFB یادمه در این مورد یه چیز های جالبی ارائه کرده بود بگردی به راحتی پیدا می کنی :wink:

موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا