نظرتون راجب این پوستر بجه گانه چیه؟

hamid-xp

Member
سلام . به دوستان عزیز . راستش من این طرح رو برای یه نرم افزار کودکانه زدم . ( نرم افزار هم خودم و همکارام طراحی کردیم) . میخواستم نظرتون رو راجب این طرح بدونم راستش با توجه به اینکه من کار چاپی زیاد نمیکنم نظر شما برام خیلی مهمه .
پس نظر یادتون نره :

حجم با کیفیت بالا 700 کیلوبایت.
ممنون.

arashonline

Well-Known Member
آقا حميد عالي شده من نتونستم ايرادي بگيرم !
رنگ بندي چيدمان همه چيز خوبه !
ببينم يكم دربارش توپيح ميدي !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به نظر منم عالی شده از هر نظر. شما کار طراحی انجام میدی یا اینکه این اولین کارته؟! البته به نظر میرسه که طراح خوبی باشی. به نظر منم خیلی خیلی قشنگ شده.

موفق باشی
سارا

hamid-xp

Member
به نظر منم عالی شده از هر نظر. شما کار طراحی انجام میدی یا اینکه این اولین کارته؟! البته به نظر میرسه که طراح خوبی باشی. به نظر منم خیلی خیلی قشنگ شده.

موفق باشی
سارا

سلام . ممنون از اظهار لطفتون . راستش این اولین کار من نیست ولی من کمتر کار چاپی انجام میدم شاید تمام کارای چاپی من بیشتر از تعداد انگشتان دستم هم نشه . اما در اصل من برنامه نویس و طراح سایت هستم .
یه نمونه از طراحی سایت هم همونیه که در زیر پوستر نوشتم .
راستی نرم افزار دلفین کوچولو هم کار منو همکارامه.
جاداره از دوستان دیگه هم تشکر کنم . همگی لطف دارن و ما رو شرمنده کردن.
ممنون حمید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این خیلی خوبه که یه برنامه نویس و طراح وب خودش هم طراحی گرافیکی بدونه و بتونه نیازهای گرافیکیشو خودش برطرف کنه. تبریک میگم!

farzadbb

Member
خيلي عاليه . خيلي خوب کار کردي مخصوصا بخش هاي کارتونيش حرف نداره .

arashonline

Well-Known Member
سلام . ممنون از اظهار لطفتون . راستش این اولین کار من نیست ولی من کمتر کار چاپی انجام میدم شاید تمام کارای چاپی من بیشتر از تعداد انگشتان دستم هم نشه . اما در اصل من برنامه نویس و طراح سایت هستم .
یه نمونه از طراحی سایت هم همونیه که در زیر پوستر نوشتم .
راستی نرم افزار دلفین کوچولو هم کار منو همکارامه.
جاداره از دوستان دیگه هم تشکر کنم . همگی لطف دارن و ما رو شرمنده کردن.
ممنون حمید.

ممنون واقعا تبريك ميگم هم به خطر كار طراحي هم به خاطر كار نرم افزاري مفيد !

.ots

Member
The file you are looking for doesn't exist on our servers.
:((
منم میخوام ببینم آخه ! :-O

hamid-xp

Member
دوستان ممنون از محبتی که دارید.
در جواب دوست عزیز sahar_3Danimator باید بگم که این طرح تقریبا سه روز ( به صورت پاره وقت ) طول کشیده .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در جواب محبت دوستان منم قول میدم چندتا طرح دیگه از خودم بذارم ( دو طرح دیگه از همین مجموعه )
از همگی ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا