نظرتون راجب....؟؟!!

با سلام و درود.
دوستان من برای خودم کارت ویزیت شخصی طراحی کردم. میخواستم از اساتید نظرخواهی کنم و اشکالاتم رو رفع کنم. بسیار ممنون میشم کمکم کنید.

پیوست ها

• My Card.jpg
    My Card.jpg
    222.6 کیلوبایت · بازدیدها: 69

MEGA WAVE

Active Member
اگه تو قسمت نظر خواهی و گالری مطرح کنی خیلی بهتر به نتیجه میرسی و در ضمن قوانین رو هم رعایت کردی <<

spider69

Member
من می گم اون قسمت سبز رو بیار سمته چپ چون اینگلیسی هست و چشم برای خواندن اینگلیش از چپ به راست می خونه و برای فارسی از راست به چپ اگه جاهاشو عوض کنی به نظر من بهتر میشه!!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز در انتخاب محل مناسب برای زدن تاپیک بیشتر دقت کنید.

انتقال - سارا

MEGA WAVE

Active Member
ممنون سارا <
از نظر رنگبندی کارت یه جوری مرده هست دلیلشم افراط در رنگ خاکستری که هم در فونت ها استفاده کردی و هم در زمینه <<

ghafeleh

Member
من هم با نظر mega wave موافقم
سعی رنگ نوشته هاتو تغییر بدی...

شرمنده که دو تا شد

Erfan

Active Member
دوست عزیز سعی کن فونت بهتری برای کار انتخاب کنی و رنگ کار رو هم جوری انتخاب کن که با فونت و نحوه چیدمان اجزا هماهنگ باشه.

سبز باشید.
عرفان

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
از نظر طراحی خیلی خوب شده.

اما یه نکته ی نظارت چاپی:
- اون حاشیه ی نازک مشکی دور تا دور کار زیباست اما بعد از چاپ کارت شما ، در حین برش مطمئناً به این صورت نخواهد موند و ممکنه در بعضی از اضلاع کارت کاملاً برش بخوره و حذف بشه. بهتره در طراحی کارت ویزیت هیچ وقت دور تا دور کارت، کادر نذاریم.

موفق باشید.

از راهنمایی تمامی دوستان ممنون.
از مدیران هم از بابت انتخاب نا درست در محل تاپیک زدن معذرت میخوام. در مورد راست و چپ کردنش خیلی ها اینو گفتن . چشم. حتما. ولی تنها مشکلی که بنده همیشه دارم در انتخاب فونت و رنگ هاست. از چه فونتی برای چه نوشته ای استفاده کنم؟ رنگشون چی باشه؟ در ضمن لوگو چطوره؟ مناسبه؟ رنگش چی؟ خواهشن در این ضمینه بیشتر راهنمایی بفرمائید.
با تشکر

MOSTAFA-M

Member
خیلی قشنگ شده ولی با رنگبندیش اصلا حال نکردم
به نظر من که همه چیش قشنگه من از 10 به این کار 4 میدم

Narcisus

Member
من هم با نظر mega wave موافقم
سعی رنگ نوشته هاتو تغییر بدی...

شرمنده که دو تا شد

میتونی با انتخاب گزینه ویرایش خذف رو انتخاب کنی
تازگی نمیدونم چرا تاپیکا دوتا دوتا میاد

و اما کار شما elyar عزیز
نمیخوام ذوق مرگت کنم، ما اینجا هستیم که یه سری چیزا از هم یاد بگیریم
من کارم از شما بدتر بود و چه بسا هنوز هم باشه
اما این کار مورد قبولی نیست کارتی که شما طراحی کردی اصطلاحاً به کارتهای شرکتی شناخته میشه یعنی بدون تصویر و فقط با خطوط و نقوشی که طراح انتخاب میکنه
خطهای زمینه خیلی بافت درشتی داره حتی اگه زمینه سفید ناب بود قابل قبول تر بود
چرا آرم اینقدر بزرگه؟ بزار مردم اول خودتو بشناسن بعد لوگو یا آرمت رو
تلفن و ایمیل زادی بزرگه من اگه بخوام اینجور کاری بزنم از مثلاً فونت یاقوت با سایز 7 استفاده میکنم
فونتها همه باید تغییر کنه فکر این نباش که کسی تا به حال این فونت رو واسه کاراش نزده پس بزار من تک باشم ، ببین چرا از اون فونت استفاده نشده
این فونتها شاید جای دیگه خیلی خود نمایی کنن ولی اون جا اینجا و تو کارت نیست فونتی ساده و جذاب استفاده کن من خودم شخصاً عاشق یاقوت بُلد هستم با فاصله حروف 50 یا 25
سعی کن یه گوشه از کار یه رنگ گرم هرچند کم به کار ببری

نمیخوام کارای خودم رو به نمایش بذارم
ولی میتونی به عنوان یه نمونه خام یه نگاهی بندازی

2l7eemnltj7fk8x1n8uj.jpg

*
467k9puw2p2svachg6d.jpg

*
rhddv63ppbscyhoi6rn4.jpg

*
iee1b4u5bevf0i7r5wc.jpg

*
gqddqhdcu0g0ml1ro0s.jpg

*
551nshoowydslcrl7q.jpg

*
5fbnpavpfsuibp0upv5.jpg

آخرین ویرایش:

[SOBHAN]

Active Member
نكاتي كه نرگس خانم گفتن كاملا درست هست ...

من بيشتر تاكييد رو فونت كار دارم ، مخصوصا فونت اسمتون .

موفق باشيد
محمد حسين

از راهنمائی های واقعا خوبتون ممنون.
من در عمرم یک کارت ویزیت هم کار نکردم. نمیخوام خودنمایی کنم ولی بخدا بدجوری گیر این کارتم. هرجا میرم واسه قبول سفارش ازم کارت میخوان و من .... :cry:
اگه دوستان و اساتید نیز بتونند در طراحی کارتی واسه من کاری انجام بدند که غوغا میشه و واقعا دست مریزاد.
باز من تلاشم و میکنم. منم هر کمکی از دستم بربیاد انجام میدم براسی دوستان. (وب ، گرافیک ، چند رسانه ای)
با تشکر

leili1

Active Member
کارت ویزیت یه چیز سلیقه یی یعنی بستگی به خودت داره
با در نظر گرفتن یه سری نکات باید یه چیزی بزنی
مخصوصا اونایی که کاره طراحی می کنن باید کارتشون متفاوت طوری که به مشتری میدی بگه این یه چیزی حالیشه
سعی کن کارت تو خودت بزنی که تجربه بشه پس فردا دوتا کار طراحی کارت ویزیت خورد به پستت بتونی انجام بدی

چیدمان نوشته هات بده می تونستی بهتر بچینی (معمولا نوشته های فارسی تو سمت راست کار میذارن )

رنگ بندی مناسب هم که خودت بهتر از میدونی
کارت ویزیت هر چقدر سادتر باشه بهتره

یه چنتا نمونه کارای بچه ها رو میذارم ببین

پیوست ها

• sepideh.jpg
    sepideh.jpg
    104.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • Catalog_2Lat_by_NAVIDRAHIMIRAD.jpg
    Catalog_2Lat_by_NAVIDRAHIMIRAD.jpg
    67.9 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • shahram.jpg
    shahram.jpg
    129.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • ___CART____by_leili1.jpg
    ___CART____by_leili1.jpg
    250.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:
من عاشق کار متفاوت هستم. در ضمن کار من جوری نیست که کارت ویزیت و اینجور چیزا طراحی کنم. ولی واقعا طراحی کارت ویزیت خیلی سخت تر از طراحی بنر و پوستر هست.
من همه کارهام متفاوت هست. و اغلی قراردادهایی که میبندم به این خاطر هست. چون از بین چند تا بیلبوردی که کنار هم هستند سبک طراحی من جوری هست که از بین اون چند تا مال من بیشتر به چشم بخوره. ولی اصلا در طراحی این کارت موندم. اصلا نمیدونم متون چی انتخاب کنم. عاشق یک کارت متفاوت هستم. خواهشن کمکم کنید. وقتی یکی شمارمو میخواد خجالت میکشم اونقدر رو کارت اینو اون شمارمو مینویسم و میدم. بخدا حساسیت بنده به خاطر طرف قراردادهام هست. خواهشن کمکم کنید.
در ضمن مال دوستان فوق العاده فوق العاده خوب هست. نمیدونم در مورد خودم چی بر سر ذهن طراحیم اومده. اصلا لوگوی درست حسابی هم نمیتونم بزنم. این لوگو در برنامه هام که حتما و اکثر طراحی هام قرار خواهد گرفت. از اساتید کمک میطلبم.
با تشکر

آخرین ویرایش:

Narcisus

Member
بگو چی میخوای تا کمکت کنیم
1- چه کارتی درچه سایزی
2 - لوگو با چه عنوان

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
کارت ویزیت یه چیز سلیقه یی یعنی بستگی به خودت داره
با در نظر گرفتن یه سری نکات باید یه چیزی بزنی
مخصوصا اونایی که کاره طراحی می کنن باید کارتشون متفاوت طوری که به مشتری میدی بگه این یه چیزی حالیشه
سعی کن کارت تو خودت بزنی که تجربه بشه پس فردا دوتا کار طراحی کارت ویزیت خورد به پستت بتونی انجام بدی

چیدمان نوشته هات بده می تونستی بهتر بچینی (معمولا نوشته های فارسی تو سمت راست کار میذارن )

رنگ بندی مناسب هم که خودت بهتر از میدونی
کارت ویزیت هر چقدر سادتر باشه بهتره

یه چنتا نمونه کارای بچه ها رو میذارم ببین

بابا ایول!! خوشم اومد. کارهای زیبایی از آب دراومدن.

موفق باشی

دوست عزیز لوگو میخوام با نام خودم باشه. فارسی یا انگلیسی فرگی نداره.
اندازه کارت هم 8.2 در 4.8 باشه.
توضیحات لازم هم در مورد ضمینه فعالیت در کارت وجود داره. ولی باز میگم شما هرچی صلاح میدونی بزن. مثلا اون روز یک کارتی دیدم خوشم اومد. نوشته شده بود گرافیک ، وب ، چند رسانه ای.(اینا واسه توضیح ضمینه فعالیت بود)
از شعار های زیادی میشه استفاده کرد. فناوری اطلاعات ، یا همون که خودم نوشتم. بخدا نمیدونم از طرفی مشکلی که با دانشگاه از بابت یکی از واحد هام برخورد کردم تمرکزم و بهم زده و از طرفی از بابت کاری. در تبریز هرکی در کار برنامه نویسی حرفه ای در حد اتوماسیون و حتی گرافیک هست پیغام خصوصی بده. بدیلیل لطف خدا و گرفتن کارمون داریم یک تیم جمع میکنیم.
از شما دوست عزیز (لیلی خانم که امیدوارم درست گفته باشم) هم از بایت کمکی میخواین بکنین و قبلا هم کردین کمال تشکر رو دارم.
موفق و سربلند باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا