نظرتون در مورد این لوگو چیه
tebyaner Member Jun 17, 2010 #1 نظرتون در مورد این لوگو چیه پیوست ها graph1.jpg 35.8 کیلوبایت · بازدیدها: 24
main Well-Known Member Jun 17, 2010 #2 خوب شده کلا ولی می تونی رو متن بیشتر مانور بدی چون خیلی سادس... موفق باشی
Alireza Saeedi Active Member Jun 17, 2010 #4 به نظر من که لوگو هر چی ساده تر باشه بهتره !!! مفهوم خاصی رو میرسونه ؟؟
mohsen_online_007 Active Member Jun 17, 2010 #5 به نظر من هم فونتش خیلی ساده س ! تنها حرف اولیش b شده
MOSTAFA کاربر فعال Jun 17, 2010 #6 لوگو خوبی شده، بر خلاف بعضی از دوستان من فکر میکنم به خاطر سادگی اش خیلی خوب شده فونت شیکی هم انتخاب کردی
لوگو خوبی شده، بر خلاف بعضی از دوستان من فکر میکنم به خاطر سادگی اش خیلی خوب شده فونت شیکی هم انتخاب کردی
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Jun 17, 2010 #7 سلام لوگو خوب شده اما: 1- این p نسب به g از کلمش دور تره. 2- متنش یه کم بزرگتره و حالت مچ شدگی رو از دست داده. موفق باشیــ.
سلام لوگو خوب شده اما: 1- این p نسب به g از کلمش دور تره. 2- متنش یه کم بزرگتره و حالت مچ شدگی رو از دست داده. موفق باشیــ.
majid_a95 Active Member Jun 17, 2010 #8 Mr.Wondrous گفت: به نظر من که لوگو هر چی ساده تر باشه بهتره !!! مفهوم خاصی رو میرسونه ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... منم بموافقم! اگه مفهومی رو میرسونه خوبه!!
Mr.Wondrous گفت: به نظر من که لوگو هر چی ساده تر باشه بهتره !!! مفهوم خاصی رو میرسونه ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... منم بموافقم! اگه مفهومی رو میرسونه خوبه!!
alionline1366 Active Member Jun 17, 2010 #9 اصلا اون مفهومی رو که باید نمیرسونه و جذابیت بصری هم نداره
m..sh Member Jun 17, 2010 #10 سلام لوگوی ساده و قشنگی شده به نظر من اگه متن را جوری بنویسی که بین دو تیزی (برامدگی )قرار بگیره قشنگتر هم میشه یا فاصله بین حرف p با eرا کمتر کنی بهتر هست
سلام لوگوی ساده و قشنگی شده به نظر من اگه متن را جوری بنویسی که بین دو تیزی (برامدگی )قرار بگیره قشنگتر هم میشه یا فاصله بین حرف p با eرا کمتر کنی بهتر هست
H@DI-LI Member Jun 17, 2010 #11 سلام. من نمیفهمم که چی میخواستی بگی... میشه توضیح بدی؟ به گرافیک ربطی داره یا نه؟