Parmida_pro جان
دوست عزیز، گویا متوجه عرایض من نشدی! و یا اینکه من منظورم رو خوب نرسوندم!
کل سر این نیست که خطا کدوم سایت کمتر، مهم این هست که استاندارد های W3C.org رعایت بشه و کماکان یه سایت استاندارد جهانی داشته باشیم.
من در مورد اصول طراحی وب با شما صحبت کردم، سایتی رو مقایسه نکردم، مثال زدم. منظورم این است که سایت باید بدون عکس هم قابل ایتفاده باشه، حداقل در صفحه Home page خودش. این انتظار زیادی که یه بازدید کننده می تونه داشته باشه!!!!!
و اینکه کاربران ایرانی، کارران بس حرفه ای در اینتر نت هستند. ایران بعد از فرانسه دومین وب لاگ نویسان دنیا رو داره. امسال ایران پایتخت وبلاگ نویسان دنیا انتخاب شد. فکر نکن کاربر آمریکایی از کار بر ایرانی بهتر اینتر نت رو درک می کنه. دید ها ممکنه در استفاده از اینترنت متفاوت باشه اما کماکان مشکلات یکسانی داریم.
همچنان 70% کاربرای اینترنت در آمریکا از DailUp برای ارتباط با اینترنت استفاده می کنند.
عمومیت خطوط پر سر عت که در کانادا و انگلیس هست در آمریکا نیست. اکثر کار بران اینتر نت در دنیا، از کمی سرعت رنج می برند، چه برسه به کاربران ایرانی که مظلوم ترین و زجر کشیده ترین در این زمینه هستند.
پس ما هم اکنون نیاز به سایت سبک، که سهولت استفاده برای کاربران ما را به وجود بیااره نیاز مندیم.
زیبایی یه سایت ملاک بر مناسب بودن سایت نیست. اطلاعات مفید سایت و سادگی زیبای، سبکی،... از موارد محبوبیت سایت در تمام نقاط دنیاست.
سایت
http://www.nasleaftab.com اصلا فراموش کرده که یه وب سایت زدن و نه اینکه رو تابلو دارن نقاشی می کنند!!! من با گرافیک سایت مخالف نیستم اما هر چیزی سر جای خودش.
شما به طراحی سایت نگاه کن، این ها هنوز برای تگ Body از المان BGCOLOR استفاده می کنند!!! اصلا می دونند این المان از رده خارج شده؟؟
من نه سایت MajidOnline ماله منه، و نه اینکه من با شما مشکلی دارم و یا اینکه سایت NasleAftab ومده تو Server پدر من هاست گرفته. من فقط خواستم بدون تعصب مواردی رو گوشزد کنم که زکر آن جایز بود.
لطفا یه سری یه یکس از نمونه سایت های من بزن:
www.gharanbar.com
ایرانی زندگی می کنم ، ایرانی میمیرم
...