نظرتون در مورد استفاده از زند گارد برای افزایش سرعت اسکریپتها چیه؟
I i-php-i Active Member Feb 11, 2012 #1 نظرتون در مورد استفاده از زند گارد برای افزایش سرعت اسکریپتها چیه؟
Masoud1365 مدیر انجمن Feb 12, 2012 #2 فکر کنم قبلا هم یه همچین تاپیکیزده بودید ! برای چی فکر میکنید که سرعت بیشتر میشه ؟
I i-php-i Active Member Feb 12, 2012 #3 فکر کنم قبلا هم یه همچین تاپیکیزده بودید ! کلیک کنید تا باز شود... حواست جمعه برای چی فکر میکنید که سرعت بیشتر میشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... چون شنیدم که زند گارد کدها رو بخوبی بهینه می کنه و باعث افزایش سرعت می شه.
فکر کنم قبلا هم یه همچین تاپیکیزده بودید ! کلیک کنید تا باز شود... حواست جمعه برای چی فکر میکنید که سرعت بیشتر میشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... چون شنیدم که زند گارد کدها رو بخوبی بهینه می کنه و باعث افزایش سرعت می شه.
Masoud1365 مدیر انجمن Feb 12, 2012 #4 اگر منظورت از بهینه کردن کمپرس کردن هست نرم افزار برای این کار هست ! اما کلا فکر نمیکنم منطقی به نظر بیاد برای اینکه یه پردازش برای خود زند اضافه ایجاد میشه !
اگر منظورت از بهینه کردن کمپرس کردن هست نرم افزار برای این کار هست ! اما کلا فکر نمیکنم منطقی به نظر بیاد برای اینکه یه پردازش برای خود زند اضافه ایجاد میشه !
I i-php-i Active Member Feb 12, 2012 #5 فکر کنم توی خود سایت زند گفتن که اگر از زند گارد استفاده بشه علاوه بر امنیت باعث می شه که کدها بهینه بشن و سرعت افزایش پیدا کنه. حالا یا تبلیغ کردن یا واقعیت داره.
فکر کنم توی خود سایت زند گفتن که اگر از زند گارد استفاده بشه علاوه بر امنیت باعث می شه که کدها بهینه بشن و سرعت افزایش پیدا کنه. حالا یا تبلیغ کردن یا واقعیت داره.