نظرتون درمورد نرم افزار مدیریت کتابخانه الماس 1.2

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان من مدتی هست که نرم افزار مدیریت کتابخانه الماس 1.2 رو طراحی میکنم برا پروژه پایان ترمم

و تقریبا 90 درصد کار آمادس و کار های پایانیش مونده میخواستم دوستان نظرشون رو در مورد این نسخه بگن البته

اینم بگم که بعد از مدتی نسخه 1.3 اون رو شروع میکنم و این نسخه رو برای دانلود قرار میدم .

فقط الان تصاویری از محیط نرم افزار رو قرار میدم و همچنین توضیحات کوتاه هر بخش

درکل ممنون میشم دوستان نظراتشون رو در مورد نرم افزار بگن با تشکر از شما.

درضمن توی نسخه 1.3 کلا همه چی رو تغییر میدم و بهتر از این نسخه خواهد بود و از لحاظ امنیت هم با پلاگین

قدرتمند آریانا امنیتش تکمیل خواهد بود و بدون ترس برای دانلود قرارش خواهم داد

و اینم بگم که شاید از تصاویر فکر کنید امکانات و قابلیت هاش کمه ولی باید بگم که از نظر خودم کاملا پیشرفته

هست این نسخه که نمیشه برا دانلود بزارم و نسخه 1.3 رو حتما ببینید خوشتون میاد.

سرعت اینترنتم پایین بود نشد همه رو یکجا تو یه تاپیک بفرستم مجبور شدم تو چند تاپیک ارسال کنم

نرم افزار مدیریت کتابخانه الماس 1.2

نرم افزاری قوی و کارآمد جهت امور انواع کتابخانه ها ، کتابخانه های مدارس ، دانشگاه ها ، مساجد و ... به صورت تحت شبکه میباشد.

این نرم افزار قابلیت ها و امکانات زیادی دارد و دارای محیطی زیبا و کاربر پسند میباشد کار کار با بسیار راحت و آسان میباشد.

و هر فردی بدون دانش فردی میتواند از این سیستم استفاده نماید.

قابلیت ها و امکانات نرم افزار:

-قابلیت اجرا به صورت تحت شبکه
-قابلیت ثبت اطلاعات مربوط به کتاب ها و فیلم ها
-قابلیت ثبت اطلاعات مربوط به اعضا با تصاویر مربوط به اعضا
-قابلیت جستوجو ، ویرایش ، حذف ، مشاهده و پرینت اطلاعات مربوط به کتاب ها ،فیلم ها و اعضا
-قابلیت به امامت دادن کتاب ها و فیلم های کتابخانه
-قابلیت مشاهده و کنترل کتاب های به امانت برده شده
-قابلیت مشاهده و جستوجوی کتاب ها توسط افراد مراجعه کننده به کتابخانه
-قابلیت تعریف حساب کاربری و تعریف نوع دسترسی به بخش های مختلف نرم افزار
-قابلیت چاپ کارت عضویت برای اعضا
-قابلیت ایجاد و کنترل حساب کاربری
-قابلیت پشتیبان گیری و باز گردانی اطلاعات سیستم
-قابلیت بروز رسانی نرم افزار از طریق اینترنت در صورت خریداری نرم افزار
-قابلیت یاداوری کارها
-قابلیت مشاهده تاریخ شمسی ، میلادی ،ساعت و روز های هفته
-دارای محیطی زیبا و کاربر پسند و در سه طرح : آبی ، قرمز ، سبز
-دارای حجم کم کارایی خوب و راحت

---------------------------------------------------------------------------------------------------

83gfdu3o4yv35xnzep.png

این تصویر مربوط به اجرای نرم افزار هست که فایل ها رو فراخوانی و باعث اجرای برنامه اصلی میشه بعد تم رو هم تغییر بدیم تم این قسمت هم تغییر میکنه

5fqaa5cqle77ihygyp8.png

این قسمت هم مربوط به صفحه اصلی برنامه هست که میتونید به قسمت های مختلف نر مافزار وارد بشید بعد اون الماس های رنگی سبز و آبی و قرمز هم برای تغییر تم هست

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

ug78vchccjegxvrecsw.png

این قسمت مربوط به ثبت عضو هست و قابلیت های خودش رو داره و توی قسمت لیست عضو شوندگان میتونید لیست تمامی عضو شوندگان رو مشاهده کنید.

ih158zjoc5pmjsy0msb1.png

این قسمت هم مربوط به ثبت کتاب هست که کار کردش مث قسمت ثبت عضو هستش و قسمت ثبت فیلم هم مثل همین قسمته البته بعضی قابلیت ها و جاهاش فرفق داره

eyogv47q7a8l9kj2d319.png

بخش امکانت کتاب هست که قسمت امانت فیلم هم مث همین قسمته توی این قسمت برای جریمه دیرکرد ابتدا یه مبلغ ثبت میکنید دیگه دفعات بعدی نمیخواد حالا کسی هم که دیرکرد داشته باشه هنگام فراخوانی اطلاعات خودش تشخیص میده و مدت دیرکرد و جریمه رو حساب میکنه

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

6dnjw2lfvgx95qfbsdle.png

این قسمت هم مربوط به مشاهده دیرکرد امانت هست که لیستش رو کنار صفحه نشون میده چون من چیزی ثبت نکردم نشون نمیده و باکلیک بر روی هر کدوم از نام ها تو لیست میتونید مشخصاتش رو ببینید و اگه دیرکرد داشته جریمش و مدت دیرکرد رو
قسمت دیرکرد فیلم هم به همین شکل
البته برای قسمت دیرکرد دارم یه قسمتی رو میزارم که خودکار تشخیص بده که کی دیرکرد داره و بعد بهش یه ایمیل یا یه پیام بفرسته که فعلا دارم روش کار میکنم بتونم این قابلیت رو هم میزارم

386tyjye8fzhdyeghko.png

با استفاده از این قسمت میتونید برنامه رو برای اجرا در شبکه فعال کنید که بعضی قابلیت ها برای راحتی کار رو دارم انجام میدم البته با کمک جواد و محمد عزیز

q4q03773qxe3x5lrnx.png

این قسمت هم مربوط به چاپ کارت عضویت هست

8kkwyx651r0mus4cutq.png

این قسمت هم مربوط به ایجاد حساب کاربری هست که اگه بخواییم از این نرم افزار توی شبکه و توسط چند کاربر ازش استفاده کنیم میتونیم حساب کاربری ایجاد کنیم و نوع دسترسی هم براش تعریف کنیم بعد قابلیت تغییرو حذف حساب کاربری و نوع دسترسی هم داره و لیست حساب ها رو هم نشون میده

td4u5wpet7mdbtipwse.png

این قسمت هم مربوط به پشتیبان گیری و بازگردانی پشتیبان هست

m9wzcmlkg87yrq8dkekn.png

این قسمت هم زمانی کاربرد داره که افرادی میخوان بیان کتاب به امانت ببرن و دیگه نیازی نیست توی دیوار بین لیست ها یا قفسه ها دنبال کتاب بگردن فقط کافیه نام کتاب یا نویسنده رو وارد کنن تا لیست مربوط به اون رو براشون نشون بده که با تایپ کردن خودکار سرچ میکنه و نشون میده تمای مشخصات کتاب رو و حتی اینکه کتاب توی کدوم قفسه هست بعد روش کلیک کنی نشون میده که به امانت برده شده یا نه
قسمت مربوط به فیلم هم همینطوره

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

52g03aynaulnitpiz1.png

این قسمت هم مربوط به پرینت هست که با انتخاب دکمه پرینت این صفحه نشون داده میشه و میتونید تغییراتی رو تو پرینت از جمله نوع فونت سایز و رنگ مربوط به نوشته ها رو تغییر بدید و با گزینه های دیگه میتونید تغییراتی رو توی بخش جدول انجام بدید

5tunk23wkjcfu91imhja.png

این قسمت مربوط به بروزرسانی نرم افزار هست که فقط با خرید نرم افزار میتونید ازش استفاده کنید

nzr1goc59vpz20i8lku.png

این قسمت مربوط به بخش یاداور هست که میتونید یه یاداشتی رو ایجاد کنید و توی تاریخ مورد نظر مشاهده کنید

smq7fcq6q1a26zum76f.png

این قسمت هم برای مشاهده یاداشت ها هست که اگه بخوایین یاداشت های قبلیتون رو ببینید میتونید سرچ کنید

8ldztdlrfzkix8baijt3.png

این قسمت هم مربوط به فعال سازی نرم افزار هستش

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

لطفا در مورد پروسه فعال سازی و قابلیت شبکه توضیحاتی ارائه کنید.

در مورد پروسه فعال سازی باید بگم که با اجرای فعال ساز فایل های dll. رو کنار برنامه ایجاد میکنه که

برنامه اصلی برای اجرا در مرحله اول و اجرای بخش هایی از برنامه مثل قسمت اجرا برنامه در شبکه و

ایجاد حساب کاربری و غیرفعال کردن اجرای 30 روزه برنامه قسمت فعال ساز باید اجرا بشه

حالا کسی هم نمیتونه محتویات فایل های dll. رو هم تغییر بده چون کد شده اطلاعات رو توش ذخیره میکنم

و برای فراخوانی هم برنامه فقط قادر به خوندن اون کد هاست. البته دارم بیشتر روش کار میکنم

------------------------

در مورد قابلیت شبکه باید بگم که دیتابیس رو توی شبکه Share میکنم البته خودکار هست و دستی نیاز به این

کار نیست بعد اگه برنامه روی کلاینت های دیگه اجرا بشه توسط آیپی به دیتابیس دسترسی پیدا میکنه و اجرا

میشه این قسمت تشخیص آیپی سرور هم از قبل باید بدونیم و دستی در اولین اجرای برنامه وارد کنیم ولی دفعات

بعدی نیاز نیست که وارد کنیم ولی این قسمت هم درام روش کار میکنم که تشخیص آیپی و دسترسی به دیتابیس

خودکار انجام بشه بعد سطح دسترسی به برنامه و قست های مختلف اون توی دیتابیس تعریف شده و با ورود به

بخش های مورد نظر ابتدا سطح دسترسی رو از دیتابیس چک میکنه بعد فعال بود وارد اون بخش میشه

در کل حامد جان خودتون هم میدونید که ارتباط و اجرای برنامه توی شبکه با MMB کاری سختیه و محدودیت هایی

رو داره

alionline1366

Active Member
از لحاظ امکانات خیلی خوبه ولی رو گرافیکش همونجوری که گفتی تو نسخه بعدی کار میکنی باید کار بشه و ظاهرش مدرن تر بشه

michelangelo

Well-Known Member
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کاربران محترم
این نرم افزار دارای طراحی بسیار زیبا ، امکانات بی نظیر و برنامه نویسی خیلی دقیق (فکر کنم ) باید باشه.
امید وارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی محمود جان

goleleila

Member
با سلام و تشکر
خيلي عالي و زيباست و کارآمد
معلومه خيلي روش کار کردي و زحمت کشيدي
بهت تبريک ميگم

فقط يه سوال
مگه ميشه از sqlite در محيطهاي اشتراکي استفاده کرد.
آيا بحث لاک کردن رکوردهاي در حال ويرايش و ... در Sqlite قابل تعريف هست؟

يا علي:rose:

m javad

کاربر متخصص
در مورد کل برنامه باید یه خسته نباشید بهت بگم
چون در جریان وقتی که داری روش میزاری هستم
امیدوارم که نتیجه برای خودت هم راضی کننده باشه (چون این مهمترین قسمت کار هست)

در مورد طراحیش زیاد حرفی نمیزنم، چون سلیقه ای هست و پروژه پایان ترم
ولی در کل به نظرم یکم شلوغ اومد و به نظرم userfriendly نیست (از لحاظ کاربردی منظورم نیست، بلکه از لحاظ جنبه روانی هست). مخصوصا که اون الماس رو زیاد تو محیط ازش استفاده کردی
طراحی دکمه ها خوبه و سایه های زیرش زیبا هست
نوع چیدمان قسمتها خوبه، مخصوصا اون پنل سمت راست
در مورد ادیت باکسها هم میخوام بدونم که از ادیت های خود بیلدر استفاده کردی یا نه . و اگر نه در مورد ادیت باکس "مدت دیرکرد" ، پست 3 دوست دارم بدونم
آیکونهای به کار رفته تو نرم افزار خوبه (هرچند که شخصیت جدی رو به نرم افزار نمیده)
در مورد اون کادر با متن IN The Name of God هم که نمیدونم برای چی تو صفحات هست سوال شد برام ؟؟ !!

یه پیشنهاد هم دارم و اون هم اینکه تو نسخه بعد نرم افزار رو standard caption کن و براش main Menu بزار تا دسترسی به قسمتهای نرم افزار بهتر بشه

البته تمام اینها نظر منه و اصلا مهم نیست!!!

در مورد کارکرد نرم افزار زیاد نمیتونم چیزی بگم
در مورد کارهای شبکه که تا حدودی در جریانش هستم

در مورد پروسه فعال سازی چرا برای برنامه Setup نساختی؟
در مورد فایل دیتابیسی که میریزی رو شبکه، امنیتش چطور تامین میشه که کسی پاکش نکنه؟
در مورد اون چاپ کارت دوستدارم یه نمونه از فایل پرینت رو ببینم و در مورد نحوه کارش توضیح بدی و اینکه آیا تو همون سایز کارت رو آماده میکنه یا رزولیشن مناسبی برای این کار داره ؟؟؟
و در مورد عدم دسترسی به قسمتهای مختلف برای کاربران، نرم افزار اصلی چطور از بقیه متمایز میشه؟

در کل برنامه از نظر من نمره خوبی میگیره
میدونم زمان زیادی رو براش گذاشتی
و امیدوارم زودتر تمام بشه
موفق باشی

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

در مورد کل برنامه باید یه خسته نباشید بهت بگم
چون در جریان وقتی که داری روش میزاری هستم
امیدوارم که نتیجه برای خودت هم راضی کننده باشه (چون این مهمترین قسمت کار هست)
ممنون جواد جان

در مورد طراحیش زیاد حرفی نمیزنم، چون سلیقه ای هست و پروژه پایان ترم
ولی در کل به نظرم یکم شلوغ اومد و به نظرم userfriendly نیست (از لحاظ کاربردی منظورم نیست، بلکه از لحاظ جنبه روانی هست). مخصوصا که اون الماس رو زیاد تو محیط ازش استفاده کردی
طراحی دکمه ها خوبه و سایه های زیرش زیبا هست
نوع چیدمان قسمتها خوبه، مخصوصا اون پنل سمت راست

در مورد گرافیک باید بگم که خودمم زیاد دوست نداشتم این باشه ولی به خاطر اینکه از اول اینو پیاده کردم

بودمو وسطای کار بودم نشد تغییرش بدم و خودم هم همین نظرو دارم ولی توی نسخه بعدیش کلا دیگه

این گرافیک نیست و تغییرش میدم

در مورد ادیت باکسها هم میخوام بدونم که از ادیت های خود بیلدر استفاده کردی یا نه . و اگر نه در مورد ادیت باکس "مدت دیرکرد" ، پست 3 دوست دارم بدونم

در مورد ادیت باکسها باید بگم که کلا از ادیت باکس های خود mmb استفاده کردم اونم بخاطر اینکه من از اول از خود

ادیت باکس های mmb استفاده کردم بودم نشد باز وسط کار تغییر بدم ولی من قبلا یه نسخه از این نرم افزار رو به

یه کتابخونه فروخته بودم که توی اون از ادیت باکس Epigrap استفاده کرده بودم که عالی شده بود و توی نسخه 1.3

هم همین کار رو خواهم کرد.

آیکونهای به کار رفته تو نرم افزار خوبه (هرچند که شخصیت جدی رو به نرم افزار نمیده)
در مورد اون کادر با متن IN The Name of God هم که نمیدونم برای چی تو صفحات هست سوال شد برام ؟؟ !!

توی نسخه 1.3 حتما تغییرش خواهم داد کلا
در مورد کادر IN The Name of God مربوط به پلاگین uo هست که برای نشون دادن اطلاعات دیتابیس ازش

استفاده کردم تا زمانی که داده ای توی دیتابیس نباشه اونم به این شکل غیر فعال هست

یه پیشنهاد هم دارم و اون هم اینکه تو نسخه بعد نرم افزار رو standard caption کن و براش main Menu بزار تا دسترسی به قسمتهای نرم افزار بهتر بشه

البته تمام اینها نظر منه و اصلا مهم نیست!!!

در مورد منو گذاشتنم باید بگم که خودمم همین تصمیم رو داشتم و دارم و توی نسخه 1.3 کلا برنامه تغییر میکنه

و شکل بهتر راحت تر و منظم تری به خودش میگیره و خلوتتر هم میشه و دسترسی هم راحت تر

در مورد پروسه فعال سازی چرا برای برنامه Setup نساختی؟

خوب راستش به فکرم نرسید جواد جان حالا ببینم چی میشه

در مورد فایل دیتابیسی که میریزی رو شبکه، امنیتش چطور تامین میشه که کسی پاکش نکنه؟
در این مورد فعلا کاری نکردم ولی با محمد یه حرفایی زدم و راهنمایی هایی کرد بعد میخواستم از توام بپرسم

که فعلا نشده بود ولی امشب اگه وقت داشتی تو چت حرف میزنیم

در مورد اون چاپ کارت دوستدارم یه نمونه از فایل پرینت رو ببینم و در مورد نحوه کارش توضیح بدی و اینکه آیا تو همون سایز کارت رو آماده میکنه یا رزولیشن مناسبی برای این کار داره ؟؟؟

در این مورد باید بگم که کار راحتیه و با انتخاب دکمه پرینت یه فایل html درست میکنه و از دیتابیس اطلاعات رو

فرخوانی میکنه بعد تو همون اندازه توی تصویر پرینت میگیره البته نسخه بعد این قسمت هم تغییر دادم و قابلیت

Print Preview رو برای این قسمت هم درست کردم که کاربر میتونه تغییراتی رو توی عکس و متن و تم و... تغییر

بده و بعد پرینت بگیره.

و در مورد عدم دسترسی به قسمتهای مختلف برای کاربران، نرم افزار اصلی چطور از بقیه متمایز میشه؟

خوب من یه برنامه جدا برای این قسمت درست کردم و اون برنامه روی سیستم های دیگه اجرا میشه ولی توی

نسخه بعد اگه بتون و بشه میخوام فقط یه نرم افزار باشه و همه از یه فایل استفاده کنن

در کل برنامه از نظر من نمره خوبی میگیره
میدونم زمان زیادی رو براش گذاشتی
و امیدوارم زودتر تمام بشه
موفق باشی

خیلی ممنون جواد جان واقعا ممنون در کل از محمد عزیز هم تشکر میکنم

انشالله نسخه 1.3 رو عالی تر درست خواهم کرد و از لحاظ امنیتی هم که پلاگین قدرتمند آریانا حافظ نرم افزار من خواهد شد

آخرین ویرایش:

reza zareie

Active Member
آقا محمود واقعا برنامه خوب و فوق العاده اي هست البته دوستان در مورد گرافيكش نظر دادن و منم موافقم و خودتونم عرض كردين كه تو نسخه بعدتغييرش ميدين . اميدوارم موفق باشين.
فقط آقاي حسيني توي اولين نسخه كتابخانه شما يه مشكل وجود داشت و اميدوارم تو اين نسخه ديگه اون مشكل نباشه و اون هم اين بود كه اگه تعداد اعضا از يه حد خاصي مثلا 5 نفر تجاوز مي كرد ديگه توي List Viewنشون داده نميشد كه البته من اين مشكل با كمك دوستان (آقا محمد مدير انجمن) توي يكي از برنامه هاي خودم حل كردم

MahmoodM30

آقا محمود واقعا برنامه خوب و فوق العاده اي هست البته دوستان در مورد گرافيكش نظر دادن و منم موافقم و خودتونم عرض كردين كه تو نسخه بعدتغييرش ميدين . اميدوارم موفق باشين.
فقط آقاي حسيني توي اولين نسخه كتابخانه شما يه مشكل وجود داشت و اميدوارم تو اين نسخه ديگه اون مشكل نباشه و اون هم اين بود كه اگه تعداد اعضا از يه حد خاصي مثلا 5 نفر تجاوز مي كرد ديگه توي list viewنشون داده نميشد كه البته من اين مشكل با كمك دوستان (آقا محمد مدير انجمن) توي يكي از برنامه هاي خودم حل كردم

مرسی رضا جان کلا باید عرض کنم که نباید شما این نسخه رو با اون مقایسه کنید این کجا و اون کجا

اون مشکل رو هم من دقت نکردم به وجود اومده بعد بزارید به پای ناشی بودنم آخه اون موقع کمتر کسی با پلاگین

Sqlite کار میکرد و از Listview استفاده میکرد

بعد این برنامه هیچ مشکلی از اون لحاظ نداره انشاالله نسخه 1.3 برنامه رو بدون هیچ مشکلی قرار میدم

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام محمود جان
کارت عالیه فقط همینطور که m javad گفت UserFriendly نیست و زیاد شلوغ شده به من نظر من اگه محیط ساده ای رو براش در نظر میگرفتی مثلا همون دکمه های ویندوزی و کادرها هم به همین شکل زیباتر میشد البته این سلیقه ای هست و به سلیقت و نظرت احترام میذارم.
تو قسمتهای یادآور هم مورد PageControl ها نمیدونم از پلاگین استفاده کردی یا خودت پیادش کردی که احساس میکنم پلاگینه اگه کلا به صورت RightToLeft بود همینطور فرمها خیلی بهتر بود و استفاده از یک برنامه فارسی بهتر احساس میشد البته میدونم که تو کار محدود بودی
شرمنده مشغله کاریم زیاد بود نتونستم تو مبحث پلاگین خوب کمکت کنم انشا الله کارم کمتر میشه میشینم حسابی راجبش صحبت میکنیم و هر کمبودی بود با کدنویسی و پلاگین حلش میکنیم , میخوام تو ساخت نسخه 1.3 کمکت کنم چون تو این نسخه که نشد :wink: البته اگه خواستی
بهرحال میتونم بگم کارت عالیه.

MahmoodM30

سلام محمود جان
کارت عالیه فقط همینطور که m javad گفت UserFriendly نیست و زیاد شلوغ شده به من نظر من اگه محیط ساده ای رو براش در نظر میگرفتی مثلا همون دکمه های ویندوزی و کادرها هم به همین شکل زیباتر میشد البته این سلیقه ای هست و به سلیقت و نظرت احترام میذارم.

سلام مرسی محمد جان دقیقا همین تصمیم رو دارم و توی نسخه بعدی ساده و زیبا درستش میکنم

شرمنده مشغله کاریم زیاد بود نتونستم تو مبحث پلاگین خوب کمکت کنم انشا الله کارم کمتر میشه میشینم حسابی راجبش صحبت میکنیم و هر کمبودی بود با کدنویسی و پلاگین حلش میکنیم , میخوام تو ساخت نسخه 1.3 کمکت کنم چون تو این نسخه که نشد :wink: البته اگه خواستی
بهرحال میتونم بگم کارت عالیه.

دشمنت شرمنده آقایی محمد جان البته که دوس دارم توی نسخه بعدی کمکم کنی خیلی هم خوشحال میشم پس بوقتش خبرت میکنم :green:

در کل خیلی ممنون ازت

Rezvani Soft

Active Member
خیلی عالی بود ولی اگه:
به جای کتاب میشد محصول رو خود کاربرتعیین کنه خیلی بهتر بود.
مثلا از اون برای سی دی و ... استفاده کرد.
خیلی خوب بود اگه یک کم ساده تر درستش میکه سورسش رو قرار دادین ولی خیلی مشکله به نحوه کد نویسی شما پی برد اگه ممکنه یک م سورسش رو روشن تر قرار بدین

MahmoodM30

ممنون از شما ولي فكر نكنم كد نويسي ها زياد سخت بوده باشه فقط من زياد از كد هاي اضافه تو اون برنامه استفاده كردم

همين الانم كه نميتونم چيزي رو تغيير بدم

جدیدترین ارسال ها

بالا