MahmoodM30
مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان من مدتی هست که نرم افزار مدیریت کتابخانه الماس 1.2 رو طراحی میکنم برا پروژه پایان ترمم
و تقریبا 90 درصد کار آمادس و کار های پایانیش مونده میخواستم دوستان نظرشون رو در مورد این نسخه بگن البته
اینم بگم که بعد از مدتی نسخه 1.3 اون رو شروع میکنم و این نسخه رو برای دانلود قرار میدم .
فقط الان تصاویری از محیط نرم افزار رو قرار میدم و همچنین توضیحات کوتاه هر بخش
درکل ممنون میشم دوستان نظراتشون رو در مورد نرم افزار بگن با تشکر از شما.
درضمن توی نسخه 1.3 کلا همه چی رو تغییر میدم و بهتر از این نسخه خواهد بود و از لحاظ امنیت هم با پلاگین
قدرتمند آریانا امنیتش تکمیل خواهد بود و بدون ترس برای دانلود قرارش خواهم داد
و اینم بگم که شاید از تصاویر فکر کنید امکانات و قابلیت هاش کمه ولی باید بگم که از نظر خودم کاملا پیشرفته
هست این نسخه که نمیشه برا دانلود بزارم و نسخه 1.3 رو حتما ببینید خوشتون میاد.
سرعت اینترنتم پایین بود نشد همه رو یکجا تو یه تاپیک بفرستم مجبور شدم تو چند تاپیک ارسال کنم
نرم افزار مدیریت کتابخانه الماس 1.2
نرم افزاری قوی و کارآمد جهت امور انواع کتابخانه ها ، کتابخانه های مدارس ، دانشگاه ها ، مساجد و ... به صورت تحت شبکه میباشد.
این نرم افزار قابلیت ها و امکانات زیادی دارد و دارای محیطی زیبا و کاربر پسند میباشد کار کار با بسیار راحت و آسان میباشد.
و هر فردی بدون دانش فردی میتواند از این سیستم استفاده نماید.
قابلیت ها و امکانات نرم افزار:
-قابلیت اجرا به صورت تحت شبکه
-قابلیت ثبت اطلاعات مربوط به کتاب ها و فیلم ها
-قابلیت ثبت اطلاعات مربوط به اعضا با تصاویر مربوط به اعضا
-قابلیت جستوجو ، ویرایش ، حذف ، مشاهده و پرینت اطلاعات مربوط به کتاب ها ،فیلم ها و اعضا
-قابلیت به امامت دادن کتاب ها و فیلم های کتابخانه
-قابلیت مشاهده و کنترل کتاب های به امانت برده شده
-قابلیت مشاهده و جستوجوی کتاب ها توسط افراد مراجعه کننده به کتابخانه
-قابلیت تعریف حساب کاربری و تعریف نوع دسترسی به بخش های مختلف نرم افزار
-قابلیت چاپ کارت عضویت برای اعضا
-قابلیت ایجاد و کنترل حساب کاربری
-قابلیت پشتیبان گیری و باز گردانی اطلاعات سیستم
-قابلیت بروز رسانی نرم افزار از طریق اینترنت در صورت خریداری نرم افزار
-قابلیت یاداوری کارها
-قابلیت مشاهده تاریخ شمسی ، میلادی ،ساعت و روز های هفته
-دارای محیطی زیبا و کاربر پسند و در سه طرح : آبی ، قرمز ، سبز
-دارای حجم کم کارایی خوب و راحت
---------------------------------------------------------------------------------------------------
این تصویر مربوط به اجرای نرم افزار هست که فایل ها رو فراخوانی و باعث اجرای برنامه اصلی میشه بعد تم رو هم تغییر بدیم تم این قسمت هم تغییر میکنه
این قسمت هم مربوط به صفحه اصلی برنامه هست که میتونید به قسمت های مختلف نر مافزار وارد بشید بعد اون الماس های رنگی سبز و آبی و قرمز هم برای تغییر تم هست
و تقریبا 90 درصد کار آمادس و کار های پایانیش مونده میخواستم دوستان نظرشون رو در مورد این نسخه بگن البته
اینم بگم که بعد از مدتی نسخه 1.3 اون رو شروع میکنم و این نسخه رو برای دانلود قرار میدم .
فقط الان تصاویری از محیط نرم افزار رو قرار میدم و همچنین توضیحات کوتاه هر بخش
درکل ممنون میشم دوستان نظراتشون رو در مورد نرم افزار بگن با تشکر از شما.
درضمن توی نسخه 1.3 کلا همه چی رو تغییر میدم و بهتر از این نسخه خواهد بود و از لحاظ امنیت هم با پلاگین
قدرتمند آریانا امنیتش تکمیل خواهد بود و بدون ترس برای دانلود قرارش خواهم داد
و اینم بگم که شاید از تصاویر فکر کنید امکانات و قابلیت هاش کمه ولی باید بگم که از نظر خودم کاملا پیشرفته
هست این نسخه که نمیشه برا دانلود بزارم و نسخه 1.3 رو حتما ببینید خوشتون میاد.
سرعت اینترنتم پایین بود نشد همه رو یکجا تو یه تاپیک بفرستم مجبور شدم تو چند تاپیک ارسال کنم
نرم افزار مدیریت کتابخانه الماس 1.2
نرم افزاری قوی و کارآمد جهت امور انواع کتابخانه ها ، کتابخانه های مدارس ، دانشگاه ها ، مساجد و ... به صورت تحت شبکه میباشد.
این نرم افزار قابلیت ها و امکانات زیادی دارد و دارای محیطی زیبا و کاربر پسند میباشد کار کار با بسیار راحت و آسان میباشد.
و هر فردی بدون دانش فردی میتواند از این سیستم استفاده نماید.
قابلیت ها و امکانات نرم افزار:
-قابلیت اجرا به صورت تحت شبکه
-قابلیت ثبت اطلاعات مربوط به کتاب ها و فیلم ها
-قابلیت ثبت اطلاعات مربوط به اعضا با تصاویر مربوط به اعضا
-قابلیت جستوجو ، ویرایش ، حذف ، مشاهده و پرینت اطلاعات مربوط به کتاب ها ،فیلم ها و اعضا
-قابلیت به امامت دادن کتاب ها و فیلم های کتابخانه
-قابلیت مشاهده و کنترل کتاب های به امانت برده شده
-قابلیت مشاهده و جستوجوی کتاب ها توسط افراد مراجعه کننده به کتابخانه
-قابلیت تعریف حساب کاربری و تعریف نوع دسترسی به بخش های مختلف نرم افزار
-قابلیت چاپ کارت عضویت برای اعضا
-قابلیت ایجاد و کنترل حساب کاربری
-قابلیت پشتیبان گیری و باز گردانی اطلاعات سیستم
-قابلیت بروز رسانی نرم افزار از طریق اینترنت در صورت خریداری نرم افزار
-قابلیت یاداوری کارها
-قابلیت مشاهده تاریخ شمسی ، میلادی ،ساعت و روز های هفته
-دارای محیطی زیبا و کاربر پسند و در سه طرح : آبی ، قرمز ، سبز
-دارای حجم کم کارایی خوب و راحت
---------------------------------------------------------------------------------------------------
این تصویر مربوط به اجرای نرم افزار هست که فایل ها رو فراخوانی و باعث اجرای برنامه اصلی میشه بعد تم رو هم تغییر بدیم تم این قسمت هم تغییر میکنه
این قسمت هم مربوط به صفحه اصلی برنامه هست که میتونید به قسمت های مختلف نر مافزار وارد بشید بعد اون الماس های رنگی سبز و آبی و قرمز هم برای تغییر تم هست
آخرین ویرایش:

البته اگه خواستی