نظرتون درباره iWeb.com چیه ؟

Mohammad

Member
درود بر شما

دوستان من درباره iWeb.com چند تا سوال دارم. یکی از دوستان میخواد از اینا نمایندگی بگیره ... ازم خواست براش تحقیق کنم.

سوالام :

• اگه کسی تجربه کار داره باهاشون لطفا بیان کنه
  • آیا با ایران و تحریم و ... مشکل دارن ؟
  • پشتیبانی چطوره ؟
  • قیمتاش خیلی پایینه ، این دلیل بر اعتماد نکردن ما میتونه باشه ؟
  • سرورهاشون از نظر کیفیت چطوره ؟
  • و هرچیزی که خودتون صلاح میدونید رو ذکر کنید
ممنون

parmishost

Member
1-کیفیت هاستشون خوب پشتیانی ضعیف
2-خیر مشکلی ندارند
3-ضعیف
4-خیر
5-سرور هاشون اگر خودتون کانفیگ بلد باشید خوبه(سرور اختصاصی)
6-جهت ایرانی ها مناسب ترین گزینه می باشد.

znhost

Member
  • اگه کسی تجربه کار داره باهاشون لطفا بیان کنه | تجربه خوبی ندارم باهاشون اما هنوزم باهاشون کار میکنم
  • آیا با ایران و تحریم و ... مشکل دارن ؟ | به هیچ وجه مشکل ندارنن
  • پشتیبانی چطوره ؟ | برایکدوم سرویس؟ اگه منضورت reseller هاست هست باید بگت از 20 بهشون 17 میدم
  • قیمتاش خیلی پایینه ، این دلیل بر اعتماد نکردن ما میتونه باشه ؟ | معمولا دوم نمیاری
  • سرورهاشون از نظر کیفیت چطوره ؟ | مطلوب
  • و هرچیزی که خودتون صلاح میدونید رو ذکر کنید | به قانون کپی رایت خیلی هساسن. حتی تمامی هاستها و سایت ها رو نگاه میکنن هر روز . فقط کافیه یه لنک کرک برنامه یا یه لینک فیلم یا آهنگ بزاری در عرض 1 ساعت سوسپند میشی. به دوستت بگو بهتره ریسلر رو از جایه دیگه بگیره .یا اگه میتونه VPS گذینه بهتریه.

به قانون کپی رایت خیلی هساسن. حتی تمامی هاستها و سایت ها رو نگاه میکنن هر روز . فقط کافیه یه لنک کرک برنامه یا یه لینک فیلم یا آهنگ بزاری در عرض 1 ساعت سوسپند میشی
اینا این همه فایلو چی جوری نگاه میکنن.منظورم اینه که آیا راهی برای دور زدنشون نیست برای مثال من خیلی از سایتای دانلود فیلم خارجیو دیدم که فایلاشونو رو آپلود سنترا با اسمای مخخف آپلود میکنن.هیچ وقت هم لینکاشن پاک نمیشه آیا این راها جواب میده؟

znhost

Member
نمیشه میفهمن
اصلا انگار دنبال بهونه هستن تا ببندن
من به یکی پیشنهاد دادم.. کلی تو سوراخ سمبه قایم کردیم فایلارو آخرم سر یک ماه نشده رفت هوا. پولش هم پس نمیدن

جدیدترین ارسال ها

بالا