نظرتون درباره ی این قالب چیه؟

aha group

New Member
من یه ظاهری واسه دیکشنری که می خوام بسازم طراحی کردم نظرتون راجع بهش چیه. ممنون میشم تو بهتر کردنش کمکم کنین.

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    275.6 کیلوبایت · بازدیدها: 69

aha group

New Member
از پاسختون خیلی ممنونم اما من خودم به این جهت اینکارو کردم چون اعتقاد داشتم دردسترس بودن همه چی موجب میشه کاربر بیشتر احساس راحتی کنه و واسه همه چی دنبال ی کلید خاص نگرده البته این دیکشنری من چند کابرد دیگه هم داره واسه این کمی شلوغ شده:rose:

aha group

New Member
بله نظره شما هم محترم میشه بگین چه تغییراتی انجام بدم میشه جالب ترش کرد.فقط من نمی خوام تعداد صفحات زیاد شه.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
الان این چیدمان کلی فرم هست ؟ یعنی در فرم اصلی همه ی این قسمت ها مشاهده میشن ؟
اگر اینطوره زیاد مناسب نیست، بخصوص برای یک دیکشنری !

طرح زیبایی هست اما این چیدمان مناسب دیکشنری نیست، بخصوص این اندازه ی بزرگ فرم

بنظرم بهتره اون قسمت ایا میدانید حذف بشه یا بصورت اختیاری نمایش داده بشه
قسمت های سمت راست و پایین هم بصورت کشویی باز بشن، یعنی بصورت پیشفرض نمایش داده نشن، و هنگامی که کاربر نیاز داشت (مثلاً رو دکمه ی About Us کلیک کرد) فرم تغییر اندازه بده و نمایش داده بشه (اگر هم مثلاً این قسمت درباره ی ما بصورت یک فرم مجزا تهیه بشه بهتره، یا مثلاً قسمت اضافه کردن مطلب

اما در کل طرح ظاهر و رنگ بندی زیبایی داره

aha group

New Member
از همه جهت نظر هایی که دادن خیلی متشکرم نظرهاتون جالب بود بخصوص نظرات آقای nevercomدر رابطه با کشویی کردن اون قسمت ها موافقم و میشه این کارا رو انجام داد اما چرا من این اندازه رو انتخاب کردم باید به محضر دوستان عزیز برسونم که این طرح فقط دیکشنر نیست ودر حالت کلی یه برنامه جهت کار با لغات هس یعنی روش های یادگیری لغات و دیگر بخش ها اعم از آزمون لغت و مجموعه ای از لغات قابل چاپ در این صفحه قرار خواهند گرفت.اما بازم میگم اگه بتونم روش آقای nevercom رو در برنامم پیاده کنم خیلی جالب تر میشه .
از همه شما خیلی ممنونم.

Corovarice

Active Member
به نظر من یه برنامه ی دیکشنری باید صفحه اش کوچیک باشه .. مثلا بابیلون lingvosoft و سایر همشون نگاه کنین کوچیکن ... این پنجره ای که شما درست کردین بزرگه ....... به نظر منااا!!! دیکشنری باید یه دستیار کوچیک در مواقع ضروری باشه!! :rose:

بهتره متن ها رو کوچیکتر کنید ، مثل قسمت درباره ما که اندازه های مناسبی انتخاب کردید و نسبت به بقیه بخشها زیباتر شده .
یکی از دلایلی که کارتون شلوغ به نظر میرسه همین اندازه ی متن هاست
رنگ بندیش خوبه ، البته بجز باکس سفید وسط کار که خیلی خودنمایی میکنه ، به نظرم از رنگ بخش جستجو براش استفاده کنید .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا