نظخواهی برای انتخاب طرح ( شرکت در یک مسابقه)

king75

Member
سلام دوستان

لطفا از بین 4 طرح زیر یک طرح را به عنوان بهترین طرح انتخاب کنید

اگر ممکنه به این طورت بگید مثلا بهترین طرح شماره 1 بعد از اون طرح 2 و ...

ممنون میشم

مسابقه هم در سطح زیاد حرفه ای نیست:cry:

اسم طرح ها هم این ها هست یکی تایپ گرافی حسین (ع) - طرح رمضان - طرح مکه - طرح یا مهدی

با تشکر!:rose:

پیوست ها

• 321321312321.jpg
    321321312321.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 24
  • tarh jadid on water mark.jpg
    tarh jadid on water mark.jpg
    425.7 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • pishnamayesh jadid.jpg
    pishnamayesh jadid.jpg
    182.1 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • vcghcud56dyix.jpg
    vcghcud56dyix.jpg
    766.7 کیلوبایت · بازدیدها: 27

legendarp

Well-Known Member
هنوز خیلی جای کار داره خیلیل باید تمرین کنی
اشکال و ایراد زیاد داره که مشخصه
فقط از همه بهتر توشون اون رمضان هست اما بازم ضعیفه
پشتکارت رو زیاد کن زیاد تمرین کن و نمونه درست شده و تمیرن زیاد ببین
ایشالا که موفق می شی
این کارها نشون میده که یه چیزهایی بلدی م تونی کار کنی ولی خوب نشون میده که تمرین نداری

king75

Member
ایشالا که موفق می شی
این کارها نشون میده که یه چیزهایی بلدی م تونی کار کنی ولی خوب نشون میده که تمرین نداری

زیاد وقت تمرین ندارم زیاد:cry: الان بیشتر تو فکر درسم هستم

خیلی وقت پیشرفتی نداشتم و تو همون حد موندم در حال حاضر تو کار بنر و هدر و ... هستم بیشتر تو اینها تمرین دارم

با تشکر

فقط دوستان لطف کنند فقط بگند کدوم یکی بهتره یک رتبه دهی !

چون قبلا تاپیک نظر خواهی زده شده

king75

Member
من تو یک دو راهی گیر کردم !

حقیقتش اینه که هنوز حرفه ای نشدم ولی گفتم خودم رو بسنجم ببینم در چه حد هستم مدرسته گفته که کسانی که شرکت کنند میرن برای استان و ... کلا از این چرت و پرت ها ! فکر کنم فقط هم دبیرستان ها هستند

حالا من یک طرح رو می خواهم بفرستم برای مدرسه که یکی نشسته فکر نکنم چیزی از گرافیک سر در بیاری و اصول گرافیک و بیشتر به خوش گلی نگاه کنه !

الان موندم به چند نفر طرح ها رو دادم از گرافیست گرفته تا آدم معمولی ولی هر کی یک چیزی میگه !!!!!!!!!!!!!!!:cry:

moslancer2

Member
سلام عزیز...:rose:
از همین جا به همه دوستان و برادران سلام میدم...
شب خوش... بعد از مدتی غیبت قسمت شد با کار عترفان جان عزیز دوباره پست بذارم...:)
منم با نظر سید جان در رتبه بندی موافقم...:rose:
چرا چون که کار تایپو کار خوب و قوی هست و هم نشون میده ذهن خلاقی داری و جای کار و هم کارهای دیگه ات نشون دهنده پیشرفتت در کار چینش و رنگ...
فقط تایپو رو کمی از اون حالت خطوط تزئینی که گذاشتی در بیار تا تایپوت دیده بهتری داشته باشه و اگر میتونی روی یه زمینه توی مایه های طرح رمضان و یا کعبه بذارش...
در کل منم با این رتبه بندی موافقم... بخصوص در دوکار رمضان و کعبه پیشرفتت نسبت به طرح مهدی (عج) دیده میشه...:rose:
موفق باشی عزیز...
شب خوش... حق یارت:rose:

king75

Member
دوستان فراموش نکنید انتخابی مدرسه هست و فکر نکنم گرافیستی باشه که امتیاز بده از لحاظ اصول گرافیکی تایپو حسین (ع) زیبا تر هست ول یاز نظر یک فرد معمولی از چند نفر هم پرسیدم طرح مکه را خیلی بیشتر پسندیده اند

الان من 2 انتخاب مانده برام

طرح مکه

طرح تایپو حسین

!!!!!!!!!!

Mandana

Active Member
طرح مکه به نظرم خیلی ساده ست.طرح رمضان و امام حسین و می هم می پسندم.ولی بین این دو و از دید یک آدم معمولی رمضان بهتره
فقط یک بکگراند مناسب باسش در نظر بگیر
بر فرض یک دیوار آجری که این پیچک ها بهش چسبیدن.و از لبه ش هم مناره مسجد دیده میشه یا حتی خودش دیوار مسجد باشه.کلن هیچ وقت طرحت رو نصف کاره ول نکن روی بک سفید
هر چهار تا طرح ات هم یک مشکل عمده داشت و این بود که امضات با رنگی که به طرح نمیخورد فضای زیادی از طرح ات رو اشغال کرده.مکان و رنگ مناسب حتی باسه امضات می تونه به قشن تر شدن کار ات کمک کنه
امیدبارم بری باسه استانی
موفق بباشی:rose:

king75

Member
:cry: وای ماندانا خانم ه که نظر متفاوت داد !!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

من امضا تمام کار هار و می توانم عضو کنم کلا کار رو می توانم کمی تغییر بدم به جز طرح مکه !

sh1 graphic

Well-Known Member
ایشالا که موفق می شی

موافقم

king75

Member
امروز رفتم با مسئول مسابقه تو مدرسه حرف زدم گفت طرحت رو بیار که ارسال کنیم حالا فکر کنم منظور از ارسال به آموزش و پرورش بوده و صد در صد به یک گرافیست می دن حالا نظرم عو شد و همون طرح حسین رو میدم چون به محرم هم نزدیک هستیم خوبه

ولی کنارش چند سوال دارم ؟ اون خط قرمز ها رو بر دارم ؟

با کپی رایت یا بدون کپی رایت بفرستم ؟

خط قرمز رو بذار و بدون کپی رایت.
اگه روی هر کدوم از کارها وقت بیشتری بذاری حتما بهتره. نگو تموم شده. پیشنهادای خانم مدیر و ترغیب هادی و شوان و دیگران ...
یه کار آدمو موفق نمیکنه. یه جریان کاری به آدم قدرت موفقیت میده.
موفق باشی.
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا