نصب Windows XP و Ubuntu Linux روي يك PC

Merott

Active Member
سلام...:)
من ميخوام روي كامپيوترم Windows XP و Linux Ubuntu رو با هم نصب كنم.... اما هيچ اطلاعاتي در مورد نحوه‌ي نصب اين دو سيستم عامل در كنار هم ندارم...
جستجو هم كردم... اما بيشتر تاپيك‌ها قديمي بودن و يا توضيحات كاملي نداشتن... فقط يه تاپيك مربوط به سال 2003 بود كه توضيحات كاملي در مورد Linux Redhat داشت...!
اون‌طور كه من متوجه شدم به نظر مياد نصب Linux براي پارتيشن بندي هارد دردسرسازه...
اينو بگم كه الآن من 6 تا درايو دارم... ويندوز XP روي درايو C نصب شده و درايو D كه 3 گيگابايت هست كاملاً خاليه (هرچند كه فكر مي‌كنم امكان نصب Linux روي اين درايو وجود نداشته باشه!)
ميتونم پارتيشن‌بندي هارد رو با Partition Magic تغيير بدم... اما نميتونم هيچكدوم از درايو‌ها رو فرمت كنم (هاردم به جونم بسته‌س!)....
خيلي ممنون ميشم اگه اطلاعات كاملي راجع به نصب اين 2تا سيستم عامل كنار هم به من بديد (تا يه وقت بلايي سر اطلاعات روي هاردم نياد)... يا اينكه اصلاً ميشه بلايي سرشون نياد؟!...
....... اصلاً بگيد من ميتونم Linux رو نصب كنم يا بهتره از خير نصب كردن‌ Linux بگذرم؟!:neutral:
خيلي ممنون... موفق باشيد....!

Mikhak

Active Member
اگه اطلاعات كاملي راجع به نصب اين 2تا سيستم عامل كنار هم به من بديد (تا يه وقت بلايي سر اطلاعات روي هاردم نياد)... يا اينكه اصلاً ميشه بلايي سرشون نياد؟!...

اين لينك رو ببنيد http://www.hezardastan.org/breezy_guide

اصلاً بگيد من ميتونم Linux رو نصب كنم يا بهتره از خير نصب كردن‌ Linux بگذرم؟!

اگه واقعا ميخواهيد ميتونيد ولي اگه خودتون نخواهيد . . .

Merott

Active Member
ممنون از شما...
اگه واقعا ميخواهيد ميتونيد ولي اگه خودتون نخواهيد . . .
منظور من اين بود كه اصلاً ميشه بدون اينكه بلايي سر اطلاعات هارد بياد Linux رو نصب كرد؟...
خيلي ممنون....
بهترين راه استفاده از virtual machine است که بي خطر هم مي باشد
بيشتر ممنون ميشم اگه بيشتر توضيح بديد...

منظور من اين بود كه اصلاً ميشه بدون اينكه بلايي سر اطلاعات هارد بياد Linux رو نصب كرد؟.
معمولا همینطور هستش ، ولی برای اطمینان بیشتر از اطلاعات مهمتون بک آپ بگیرین تا بعدا از لینوکس بدتون نیاد !

جدیدترین ارسال ها

بالا