نصب sql

ma3di3

Member
سلام
من sql server را نصب كردم (از نوع Client Tools ) و همچنين desktop engin را هم نصب كردم
هنگامي كه مي خواهم از جداول داخل .NET استفاده كنم خيلي طول مي كشد و سيستم هنگ مي كند
لطفا كمكم كنيد و بگوييد مشكل از كجاست (طريقه نصب اشتباه است!نتوانستم از نوع Server and Client Tools ) نصب كنم.

شما وقتی سی دی اسکیو ال 2000 رو تو سیستم گذاشتی یه صفحه بالا میاد از میان گزینه های ان گزینه اس کیو ال سرور 2000 کامپوننتز را انتخاب کنید تا به صفحه بعد بروید در صفحه بعد گزینه اینستال دیتابیس سرور را انتخاب کنید و در پنجره بعدی گزینه نکست را انتخاب کنید. در صفحه بعد گزینه لوکال کامپیوتر را انتخاب کنید و نکست کنید در پنجره بعد گزینه اول که پیش فرض انتخاب است را قبول کنید و نکست کنید در پنجره بعد نام شرکت را که مهم نیست را وارد کنید و در پنجره بعد گزینه Yes را انتخاب کنید در پنجره بعدی انتخاب پیش فرض Server And Client Tools را انتخاب کنید و روی نکست کلیک کنید در پنجره بعد روی گزینه پیش فرض یعنی Default کلیک کنید و نکست را انتخاب کنید در پنجره بعد دیگر باید محل ذخیره فایلها و نوع نصب رو انتخاب کنید که هرگونه که مایل هستید انتخاب کنید در صفحه بعد که صفحه Service Accounts هست گزینه اول را انتخاب کنید (use The Same ...) و در قسمت Service Setting گزینه اول یعنی Use Local System Account را انتخاب و روی نکسن کلیک کنید در پنجره بعد مد ویندوز یعنی گزینه اول را انتخاب کرده و روی نکست کلیک کنید تا برنامه نصب شود .

ma3di3

Member
من از 2 cd مختلف براي نصب استفاده كردم در اولي پس از انتخاب server and client tools هنگام نصب تا15 درصد بيشتر نمي تونه نصب كنه
تو cd دوم هم از اول گزينه server and client tools غير فعاله
به نظرتون مشكل از كجاست
ممنون

شما مطمئنید که سی دی تون مشکل نداره
یا اینکه قبلا روی سیستمتون اس کیو ال نصب کردید و خوب unistall نکردید

ma3di3

Member
من ويندوزم رو تازه نصب كردم
با cd اول هنگامي كه به d:programfile\microsoft sql server\mssql\data\msdbdata.mdfميرسه
با خطا زير روبرو مي شم
Cannot read the specified file .This is most likely caused by a poor network connection .correct the problem and restart setup
File:k:\SQLSER~8\x86\Setup\..\msdbdata.mdf
با cd2 ابتدا اين پيغامها رو مي ده و نمي ذاره كه server and client tools رو انتخاب كنم
this copy of winzip self-extractor is not LICENSED for distribution.any distribution of this file is prohibited and is a violation of US copyright law and international treaty.
The registered version does not display this message

Microsoft SQL Server 2000 Enterprise Edition server component is not supported on this operating system.only client components will be available for installation.
با تشكر

نمی دونم چه مشکلی داره من تا حالا به این مشکل بر نخوردم نه تو ایکس پی نه تو دو هزار سرور باز پیگیر میشم اگه فهیمدم خبر میدم

datum

Member
...

سلام
دوست عزیز فکر میکنم مشکل از Cd-rom باشه
بهتره سی دی تو ببری رو یه سیستم دیگه یا با یه Cd-rom دیگه امتحان کنی ببین اگه رو اون جواب میده دیگه مشکل از سی دی نیست باید به Cd-rom شک کنی
نمیخوام عیب رو سخت افزارت بزارم اما من اینو تجربه کردم و همیشه Sql رو با رایترم نصب میکنم , درسته شاید با خودت بگی که چطور بقیه نرم افزار ها رو نصب میکنه ! بله Cd-rom من هم همین طوره ولی یه سری از نرم افزار ها از جمله Sql رو نمیتونه نصب کنه و تو 24% گیر میکنه البته من توصیه میکنم اگه باز هم فقط رو Cd-rom خودت مشکل داره یه سی دی دیگه رو هم امتحان کنی این طوری هم امکان حل شدن مشکلت وجود داره
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا