نصب sql server در شبکه (فوری)

ما یک برنامه به زبان دلفی نوشته ایم و بانک اطلاعاتی آن sql هست . حال این برنامه رو تو شبکه نصب کرده ایم .
شبکه اداره اول که به صورت دومین بود هیچ مشکلی نداشتم چوت در موقع نصب یوزر و پسورد و نام دومین را وارد کرده و و sql راحت نصب شد و کلاینت ها نیز به راحتی بانک اطلاعاتی را شناسایی کرد .

ولی در سایر ادارات که شبکه به صورت workgroup می باشد کلاینت ها بانک اطلاعاتی که روی سرور می باشد را نمی توانند شناسای کنند. یک در قسمت بالا که نام سرور را انخاب می کنیم که مشکلی نداریم ولی در قسمت پایین که باید بانک اطلاعاتی را انخاب کنیم پیغام خطا می دهد (فکر کنم می گه سرور به صورت میهمان بالا آمده )

1 - آیا موقع نصب sql تنظیمات خاصی را باید انجام داد.
2 - تنظیمات خاصی را باید در شبکه انجام دهیم
3 - در contorol panel در قسمت Data Sources (ODBC) باید کار خاصی را انجام داد

لطفا اگر کسی تجربه ای در این زمینه دارد ما را راهنمایی کند .

hoom

Active Member
سلام

استفاده از SQL در شبکه خیلی ساده است، فقط باید چند تا تنظیم خاص رو انجام بدین. مهمتر از همه اینکه، برنامه شما نباید از یوزر sa بدلایل امنیتی استفاده کنه.
بعنوان قدم اول باید بگین که شبکه شما از چه پروتکل هایی استفاده میکنه، همچنین پورتکل استفاده شده برای SQL را هم بنویسید که بتونم دقیقا بگم مشکل از کجاس.

ارادتمند

یک لطفی بکن به زبان ساده از نصب اولیه اس کیو ال تا تنظیمات آخر در شبکه اینجا قرار بده

hoom

Active Member
ببخشید این که شما میگین، یعنی براتون یه کتاب بنویسم که کلا Sql سرور چطوری است و چطوری نصب میشه. من که اینقدر وقت ندارم که کلی متن برای شما بنویسم. امیدوارم انتظار نداشته باشین که کل ماجرا مجانی و بدون زحمت براتون تموم بشه. من بیشتر منظورم رفع اشکال بود و اینکه خودتون هم کمی کمک کنید که مشکلتون رفع بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا