نصب smarty Template Engine ؟

binboy

Member
سلام
آیا برای استفاده اسمارتی در لوکال (زمپ، ویندوز) باید آن را نصب کرد؟
مقاله مرتبط و توضیح که راجب نصب روی xampp و wamp داده.
http://memohnish.wordpress.com/2009/05/19/smarty-installation-on-wamp-and-xampp/
حالا اگر باید نصب کرد برای بردن و انتقالش روی سرور اصلی باید کار خاصی انجام داد یا فقط آپدیت کدهاست؟
با تشکر
 

P.H.P

Member
سلام

اسمارتی نصب نداره اونطوری که شاید فکر کنی، با کپی فایل ها و مشخص کردن مسیر درست میتونی استفاده کنی

انتقال به سرور هم با کپی فایل ها مشکلی به وجود نمیاد

موفق
 

binboy

Member
با تشکر از پاسختان
طی جستجوها و تحقیقات به یک سایت بر خوردم که خیلی برام جالب بود، خالی از لطف نیست که شما هم مطالعه کنید و در مورد بررسی هایی که انجام داده نظر تخصصی بدید.
نکته:من با خواندن این سایت انگیزه ام برای یادگیری smarty کم شد میشه با دلیل منظقی مباحث مطرح شده در این سایت را تکذیب کنید؟
سایت مورد نظر:=> http://nosmarty.net/
 

P.H.P

Member
با تشکر از پاسختان
طی جستجوها و تحقیقات به یک سایت بر خوردم که خیلی برام جالب بود، خالی از لطف نیست که شما هم مطالعه کنید و در مورد بررسی هایی که انجام داده نظر تخصصی بدید.
نکته:من با خواندن این سایت انگیزه ام برای یادگیری smarty کم شد میشه با دلیل منظقی مباحث مطرح شده در این سایت را تکذیب کنید؟
سایت مورد نظر:=> http://nosmarty.net/
هر کسی تو برنامه نویسی علاوه بر شیوه یه منطقی داره

یادگیری اسمارتی بد نیست

باگ هم داره نه اینکه نداشته باشه ولی باگ های خطرناکی که مشکل خطرناک بخواد بوجود بیاره ندیدم (البته با کانفیگ درست)

من با اسمارتی کار کردم، پروژه انجام دادم ولی در کل برای برنامه هام از template engine توسعه داده شده ی خودم استفاده میکنم

برای من پیش اومده که طرف درخواست پروژه بده و بگه که حتما میخوام از اسمارتی استفاده کنی.

یا اینکه برای توسعه یه سیستم که با اسمارتی انجام شده باید نحوه استفادش رو بدونی

دونستنش خالی از لطف نیست

ولی نحوه استفادش مهمه و نحوه کانفیگ صحیح که باید باهاش کار کنی و document رو کامل بدونی

به نظر من کسانی که از template engine استفاده میکنن یدونه تگ یا کد html نباید تو فایل های phpشون داشته باشن و تمام Template باید تو فایل اصلی خودش قرار بگیره

موفق
 

sharktech

کاربر فعال
من با نظر این سایت موافقم.

پایین بودن سرعت تو اکثر سیستم هایی که با اسمارتی نوشته شدن محسوس هست!

منطق برنامه نویسیش هم زیادی پیچیده هست و یادگیری برنامه نویسی به روش oop و فریم ورک ساده تر از یادگیری اسمارتی هست!

منم یه زمانی دنبالش رفتم ولی به خاطر همین سرعت کم و پیچیدهگی بیش از حدش بیخیال شدم!
 

mohsenshahab

Active Member
من با نظر این سایت موافقم.

پایین بودن سرعت تو اکثر سیستم هایی که با اسمارتی نوشته شدن محسوس هست!

منطق برنامه نویسیش هم زیادی پیچیده هست و یادگیری برنامه نویسی به روش oop و فریم ورک ساده تر از یادگیری اسمارتی هست!

منم یه زمانی دنبالش رفتم ولی به خاطر همین سرعت کم و پیچیدهگی بیش از حدش بیخیال شدم!
اینها رو منم میخواستم بگم فکر کنم sharktech فکر منو خونده بود.
زود خودتو لو بده .
اما از شوخی گذشته منم اصلا با اسمارتی حال نکردم . به نظرم نمیصرفه (حالا دیگه ) روش وقت گذاشت
 

binboy

Member
با تشکر از دوستان
نظر من هم با شما یکی است البته من این مبحث را با یک فروم خارجی در میان گذاشتم و نظر آنها این بود که به هیچ عنوان از اسمارتی یا امثال اون استفاده نشود چون نه تنها فایده ای ندارد بلکه معایبم و ضررهای بسیاری دارد. چیز دیگه ای که فهمیدم این است که تمپلت اینگین ها در امنیت نرم افزار هیچ دخالتی ندارند و این مبحث امنیت یک مقوله جدا و خارج از تمپلت اینگین است.
و توصیه شده که بهتر است از تمپلت اینگنی استفاده بشه که خودمان ساخته ایم.
یک مثال هم از تمپلت اینگینی که خودش استفاده می کنه و ساخته، آورده:

PHP:
class SimpleTemplate extends ArrayObject {
 
  private $template = '';
 
  public function __construct($template, array $output = array() ) {
    $this->template = $template;
    parent::__construct($output);
  }
 
  public function __toString() {
    return $this->parse($this->template);
  }
 
  protected function parseTemplate( $template = '', array $output = array() ) {
    extract( $this->getArrayCopy() );
 
    if (!empty($output)) {
      extract($output);
    }
 
    if ($template == '') {
      $template = $this->template;
    }
 
    ob_start();
 
    include($template);
 
    return ob_get_clean();
  }
}
HTML:
<html>
  <head>
    <title><?= $title ?></title>
  </head>
  <body>
    <p><?= $message ?></p>
  </body>
</html>
PHP:
$myTemplate = new SimpleTemplate('myTemplate.phtml');
 
$myTemplate['title'] = 'Hello Page';
$myTemplate['message'] = 'Hello World!';
 
// And so on.
// When we are ready to send the html out to the browser we do this...
echo $myTemplate;
اگر صلاح دانستین یک توضیح مفصل راجب کدهای بالا بدید تا تازه کارای امثال من از شما اساتید استفاده کنند.
در ضمن ایشان من را برای یادگیری MVC (Model - View - Control( راهنمایی کردن.
حال نظر شما راجب MVC چیست؟
ایا استفاده از این روش باعث افزایش سرعت برنامه می شود؟
آیا چگونگی نوشتن کدها ،تمپلت اینگین ها ،MVC در بهینه سازی برای موتورهای جستجو تاثیری دارند؟
 

Masoud1365

مدیر انجمن
حال نظر شما راجب mvc چیست؟
بسیار عالیست ! اگر وقت دارید حتما سراغش برید !
ایا استفاده از این روش باعث افزایش سرعت برنامه می شود؟
سرعت توسعه برنامت بیشتر میشه ! راحت هسته نرمافزارت رو آپدیت میکنی بدون اینکه به بقیه کدهات کاری داشته باشی و ...
آیا چگونگی نوشتن کدها ،تمپلت اینگین ها ،mvc در بهینه سازی برای موتورهای جستجو تاثیری دارند؟
100% !
 

binboy

Member
با تشکر از پاسختان
حال نظر شما راجب mvc چیست؟
بسیار عالیست ! اگر وقت دارید حتما سراغش برید !
!
آیا در mvc فقط از برنامه نویسی شی گراء (کلاس) می توان استفاده کرد؟

آیا چگونگی نوشتن کدها ،تمپلت اینگین ها ،mvc در بهینه سازی برای موتورهای جستجو تاثیری دارند؟
100%
چطور نوشتن باعث بهینه شدن کدها برای موتور جستجو میشود؟(لطفا توضیح بیشتری بدهید)
 

Masoud1365

مدیر انجمن
آیا در mvc فقط از برنامه نویسی شی گراء (کلاس) می توان استفاده کرد؟
بله ! ساختار mvc کلا شی گرا هست !
آیا چگونگی نوشتن کدها ،تمپلت اینگین ها ،mvc در بهینه سازی برای موتورهای جستجو تاثیری دارند؟
وقتی از mvc استفاده کنید ، روتر ها در بهینه شدن آدرس ها خیلی کمک میکنه + اینکه تمپلت انجین حرفه ای داره و مسائلی که مربوط به سئو میشه
 

جدیدترین ارسال ها

بالا