نصب plug-in

nima_dsnr

کاربر VIP
خوب ببین بستگی داره پلاگینت چی باشه ؟
مثلا اکشنه یا براش یا...
ولی در کل باید تو شاخه ای که فتوشاپت نصب هست کپی کنی. مثلا فتوشاپ رو توی درایو c نصب کردی ... باید بری یه این آدرس : C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Presets
حالا هر چیزی رو توی فولدر مربوط به خودش کپی کن. گرادینت... شیپ... استایل... هرچیز
اما یک سری پلاگین ها رو باید install کنی. اونا دیگه خودشون نصب میشن.

hamedfardin

Member
نيما جان سلام......ولي وقتي نصب كرديم چطوري بايد استفاده كنيم..يعني به فيلترهامون اضافه ميشن..يا نه......ميشه راهنمائي كنين

Mandana

Active Member
هر کدوم به منوی مربوطشون اضافه میشن.مثلا اگه گرادیانت یا استایل باشه توی منوی مربوطه اضافه میشه.در مورد فیلتر ها هم به منوی filter اضافه میشن.خودشون معمولا یک زیر منوی جدید میسازن که معمولا بنام فیلتری هستش که نصب می کنین
موفق باشید
rose3.gif

arashgh67

Member
من 2 تا سی دی دارم که همه پلاگین هاش تو یه پوشه هست حالا از کجا بفهم کی ماله کدومه .

AMiR

Active Member
سوالتون رو واضح تر بپرسيد؟ منظورتون اينه كه از كجا بفهميد كه پلاگين مربوط به چه بخشيه ؟ مثلا Style يا Gradient ؟

Mandana

Active Member
خو پسوندهاشونمشخصه دیگه.تازه گمونم هر کدوم آیکون خودشوداره ها.در ضمن اونهمه پلاگین نصب می کنی بعداً نیای بگی فتوشاپم ارور میده ها.
127fs3700983.gif
اینجوری شده که میگم.کلا فتوشاپ برنامه بی جنبه ایه
character0144.gif
.اول از سالم بودن پلاگینهات مطمئن شو یا زحمت یه بار رجستری رو پاک کردن و نصب دوباره فتوشاپ رو به جون بخر.بهر حال هر کودم از پلاگینها آیکون و فرمت مخصوص خودشونو دارن.اونهایی هم که دیدی exe هستن مطمئن باش فیلتر می باشندندنده.موفق باشی
rose3.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
دمت گرم مانی یه مرامی میزاری پسوند همه پلاگین ها رو بزاری ؟

حالا بلد هم نباشی اشکال نداره باعث میشه بری دومبالش یاد بیگیری...
283.gif

Mandana

Active Member
الهی جز جیگر بگیری من از دستت راحت بشم نیما :دی

یهو بذار هر چی پسوند مال خرت و پرتهای فتوشاپه بگم خیال خودم و خودت رو راحت کنم دیگه :دی

grd:gradient
action:atn
style:asl
swatch:aco
brushes:abr
tool preset:tpl
effect:8bf
بعضی اوقات exe هم هستن که بهر حال بعد از نصب به 8bf تبدیل میشن
اگه چیز دیگه ای هم مونده بگین اضافه کنم
263cylj.gif

موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته اينايي كه گفتيد پلاگينايي هستن كه بيشتر باهاشون سروكار داريم وگرنه چند تا پلاگين ديگه هم هستن:

8BA = پسوند مربوط به پلاگين import و export هاي فتوشاپه. يعني شما وقتي ميخوايد يه طرح رو با پسوند جديد خروجي بديد يا مثلا وقتي ميخوايد يه طرح رو داخل فتوشاپ اسكن كنيد اين پلاگين فعال ميشه.

8BY = اين پسوند مخصوص پلاگيني به اسم parser هستش كه وظيفه اين پلاگين تجزيه و تحليل فايلهاي EPS. يعني وقتي شما يه فايل EPS رو ميخوايد تو فتوشاپ باز كنيد اين پلاگين فعال ميشه و اون فايل رو تجزيه و تحليل ميكنه.

8BI = پسوند مربوط به پلاگيني كه وظيفش اداره انواع پسوندهاست. مثلا اگر شما بخوايد يه كار رو با پسوند Pixar يا BMP و ... تو فتوشاپ فعال كنيد اين پلاگين فعال ميشه.

8BX = پسوند پلاگينهاي Extension هست كه وظيفشون انجام عمليات اجراي فتوشاپ و پروسه هاي مختلف فتوشاپه.

البته بازم ميگم اينايي كه الان گفتم شايد خيلي باهاشون سروكار نداشته باشيم ولي وظيفشون اجراي فتوشاپ و انجام پروسه هاي مختلف فتوشاپه.

nima_dsnr

کاربر VIP
سارا جان اینایی که گفتی هم پلاگین محسوب میشن ؟ یا جزئی از برنامه ps هستند !
یعنی ما میتونیم از خارج بگیریم و به برنامه اضافه کنیم؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببين همونطوري كه گفتم پلاگيناي اصلي كه طراح باهاشون سروكار داره همونايي كه ماني گفت. ولي اين بين يه سري پوشه ديگه هم تو بخش پلاگينهاي فتوشاپ هست. پس 100% اينا هم پلاگين حساب ميشن. ولي دليلي وجود نداره كه آدم بخواد چيزي بهشون اضافه كنه. مثلا در مورد پلاگين مربوط به import و export كردن. شما ديگه چي ميخواي بهش اضافه كني؟! يا در مورد تجزيه و تحليل مربوط به فايل EPS همينطور.
ولي مثلا در مورد پلاگيناي با پسوند 8BF خوب چون مربوط به فيلترهاي فتوشاپ ميشن و شما ميتوني فيلتر جديد هم اضافه كني دستت بازه.

جدیدترین ارسال ها

بالا