نصب e107 بر روي سايت

سلام دوستان
من سيستم (e 107 ) رو روي كامپيوتر نصب كردم ولي وقتي مي خوام روي سايت بريزم اونجا كه ميگه سرور mySQL كه بايد هاست نيم با پرتشو بنويسيم من نمي دونم چي بنويسم زنگ هم زدم به ميزبان سايتم گفتم پرتشو بده گفت ما نمي تونيم اين كارو كنيم
حالا من بايد چيكار كنم ؟؟

Parham

Well-Known Member
شما باید از طریق کنترل پنل هاست و بخش دیتابیس، یک دیتابیس جدید ایجاد کنی‌ و مشخصات اونو در بخش مربوطه وارد کنید... یک جستجو در انجمن ها بزنی‌ موارد مشابه را مشاهده میکنی‌

اقا پرهام جان بابت كمكت ممنونم ولي من ديتابيس درست كردم و مشخصات رو وارد كردم فقط اينكه در كادر سرور my SQL كه نوشته local host چي بايد بنويسم

يا حق

Parham

Well-Known Member
در 90 % موارد همون localhost باید باشه و نیاز به تغییر نیست

ولي مثل اينكه در اي مورد اينطوري نيشت خواهشا كمك كنيد
اقا پرهام من پس سي پنلمو بدم شما يه نگاه برام ميندازيد درستش كنيد ، البته اگر زحمتي نيست ؟؟؟

يا حق

من دوباره زدم ولی همین خطا رو میده
Notice: Undefined index: createdb in /home/u111053/public_html/e107/install.php on line 244
و بعدشم اینو می نویسه :
مرحله سوم - بررسی بانک اطلاعاتی mySQL

e107 فارسی قادر به ایجاد ارتباط با mySQL که شما مشخصات آن را وارد کرده اید نیست.
لطفا به صفحه قبلی بازگردید و اطمینان یابید که مشخصات وارد شده صحیح است.

خطا در بانک اطلاعاتی:
Access denied for user: 'jalal.nml@localhost' (Using password: YES)

من همون یوزر رو در بانکک اطلاعاتیم زدم
خواهشا کمک کنید .فوریه

یا حق

ببین دوست عزیز شما دو سوال مطرح کردید :

1- e107 را روی لوکال نصب کرده اید و می خواهید روی سرور سوار کنید !

2-e107 را می خواهید روی سرور نصب کنید با توجه به اینکه از سیستم نصب استفاده کرده اید و خطا گرفته اید که طبیعی هست ! که به شما خطا بده !

ببینید اگر می خواهید e107 روی لوکال رو روی سرور سوار کنید فقط کافی هست که:
1- تمام فایل ها رو به سرور آپلود کنید
2-فایل e107_config.php را باز کنید و مشخصات دیتابیس سرور را به جای مشخصات دیتابیس سرور لوکال وارد کنید !
3-دیتابیس لوکال را داخل دیتابیس سرور ایمپورت کنید
4- فایل install.php رو اصلا نباید دیگه اپلود و اجرا کنی !

سلام دوست عزيز
من تمام فايل ها رو روي سرور بردم و مراحل 2 و 3 را كه گفتين رو بلد نيستم انجام بدم
ميشه يكم واضح تر بگين چيكار كنم
مرحله 3 رو اصلا متوجه نميشم
من حواسم نبود اينستال رو اپلود كردم و اجرا كردم اونو پاك كنم درست ميشه ؟؟؟

يا حق

سلام دوست عزيز
من تمام فايل ها رو روي سرور بردم و مراحل 2 و 3 را كه گفتين رو بلد نيستم انجام بدم
ميشه يكم واضح تر بگين چيكار كنم
مرحله 3 رو اصلا متوجه نميشم
من حواسم نبود اينستال رو اپلود كردم و اجرا كردم اونو پاك كنم درست ميشه ؟؟؟

يا حق

اون رو پاک کنید ولی با پاک کردن اون درست نمیشه باید فایل e107_config.php را باز کنید و مشخصات دیتابیس سرور را وارد کنید ! اگر نمیدونید با مدیریت هاست تماس بگیرید !

جدیدترین ارسال ها

بالا