نصب کننده

Alt255

Member
کسی اگر سورس پروژه ای که باهاش چیزی رو می شه نصب کرد داره لطفأ بذاره.
همچنین اگر نشد آموزشی در این باره داشت باز هم بذاره.

Little-Demon

Well-Known Member
میشه بگی چه چیزش نیاز به آموزش داره ؟

همه چیزش که کلیشه است آخه عزیز من .....چیز حرفه ای توش بکار نمی بره کسی...تازه بستگی داره شما به چه روشی بخوای عمل کنی روش های زیادی وجود داره ...من خودم چندید نمونه دارم ....و البته حجم بالا ....البته شما اگه کاملا توضیح بدی یه آموزش تمام و کمال برات می نویسم .....کاملا بگو چی میخوای و با چه امکاناتی و کجاش گیر کردی و ......

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
میتونی یه کاری کنی اونم که از یه پلاگین مثل اونهایی که برای ساخت لود استفاده میشه روتوکار بذاری بعد به برنامه بگی تا این لودر کامل میشه فایل هارم کپی کنه
کارهای دیگه ای هم میشه کرد ولی اسونترش همینه

silvercover

کاربر متخصص
بنده خیلی وقت پیش، شاید حدود 5 سال پیش یه همچین چیزی رو ساختم و البته هیچ وقت 100% کاملش نکردم. اما به هر ترتیب میزارمش اینجا تا شاید کمکی به دوستان بشه یادش بخیر:d :

پیوست ها

• Haminstaller.zip
    804.4 کیلوبایت · بازدیدها: 55

silvercover

کاربر متخصص
آموزش اظافه شدن به Add Or Remove Programs و حذف از آنجا.و آموزش کلی و کامل.ممنون می شم.لیتیل دمون!

کاربر عزیز شما با توجه به اخطار هایی که داده میشه گویا اصلا قصد توجه کردن ندارید! جناب littledemon در پست زیر به شرح این مطلب پرداختن :

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=69041

در ضمن پسندیده نیست که با یه نام کاربری دیگه به شلوغ شدن فضا کمک کنید!
امیدوارم که توجه کنید.:)

Little-Demon

Well-Known Member
خیلی ممنون از مدیر عزیز ....

متاسفانه طمع افزایش پست و تشکر در این انجمن ها زیاد شده ......و تفکرات منفی و آینده نگری های غلط...!!!!!

آدم نمیدونه چی بگه ......فکر می کنم باید توسط یه ابلاغیه به همه بچه ها و یا یک سری از اونها یه مسایلی رو بگم .....

به هر حال از اون مثال ها کمک بگیر شما .....خوبه ...

بالا